Badys Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Měl jsem je vyhlídnuté cca 1,5 roku a už jsem se dočkal . Přesnost po 1 týdnu je +6s/24hod při celodením nošení. Pokud by byly nějaké návrhy na kožený řemen černé barvy a překlápěcí sponu, tak předem dík
Baker Odesláno 23. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Badys napsal: Pokud by byly nějaké návrhy na kožený řemen černé barvy a překlápěcí sponu, tak předem dík Co pro zacatek zkusit Di-Modell Rallye, preklapeci spony tam maj taky. Gratuluju k novym hodinkam, po takovem cekani musi byt radost dvojnasobna.
Badys Odesláno 23. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2008 Díky za gratulaci a typ na řemen. Na tomto odkaze jsem řemeny prošel, ale tento mne nějako unikl a když se tak na něj dívám opravdu by nemusel být marný. No a radost z hodinek je obrovská.
volekto Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Vážně hezké hodinky. Řemínek bych osobně volil jednodušší.
ludinek Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Opravdu krásný kousek. Můj kamarád po nich pokukuje také, tak bych se chtěl zeptat kde jsi je kupoval. Někde u nás v kamenném obchodě nebo ze zahraničí přes internet?
Baker Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 ludinek napsal: Můj kamarád po nich pokukuje také, tak bych se chtěl zeptat kde jsi je kupoval. Někde u nás v kamenném obchodě nebo ze zahraničí přes internet? Tady jsou jedny k mani.
ludinek Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Baker napsal: Tady jsou jedny k mani. Díky, koukal jsem na to sice před nějakou dobou ale už jsem myslel že jsou pryč. V pondělí se s kamarádem uvidím tak to s ním proberu.
ludinek Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Badys napsal: Tady -, dohodnutá sleva na místě. Taky díky za info. Jenom pro zajímavost jak velká byla sleva? Představu o ceně mám, jen by mě zajímala výše slevy.
Kev Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Nebylo by lepší koupit kožený řemen originál TAG?Jaká může být cena?
lolohh Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Kev napsal: Nebylo by lepší koupit kožený řemen originál TAG?Jaká může být cena? Proč by to mělo být lepší?
Kev Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Já nemyslím,že by byl kvaltitnější,bral jsem to tak že by to byl prostě originál.
lolohh Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Kev napsal: Já nemyslím,že by byl kvaltitnější,bral jsem to tak že by to byl prostě originál. Ale jakou to má výhodu? Originální řemeny většinou bývají několikanásobně dražší, nebývají lepší. Mají jen zespodu napsáno Tag Heuer. To mi přijde málo na to, abych si kupoval několikanásobně dražší řemen (a mám chuť napsat "dražší a horší řemen"). Ale pokud někdo trvá na originálním i koženém řemenu, tak koneckonců, proč ne.
Kev Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Takže tady jsou ceny:originál kožený řemen TAG-1800,-,překlapávací spona-2800,-.A za tu cenu se to vyplatí mít originál.
boo-beek Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Kev napsal: Takže tady jsou ceny:originál kožený řemen TAG-1800,-,překlapávací spona-2800,-.A za tu cenu se to vyplatí mít originál. Ne, nevyplati. Resp. ne remen, spona je bez diskuzi - pokud tu znacku chces, tak jinou moznost nemas. Originalni remeny jsou vzdycky, at uz jde o TH, Fortis, Hamilton, podle majitelu i OP, horsi nez neoriginalni ve stejne cene. Horsi = mene kvalitni materialy, mene precizni provedeni, mensi zivotnost.
lolohh Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Kev napsal: Takže tady jsou ceny:originál kožený řemen TAG-1800,-,překlapávací spona-2800,-.A za tu cenu se to vyplatí mít originál. A já bych si radši koupil za 500-1000 korun řemen, který mi bude max. vyhovovovat (nebudu svázaný produkcí jedné firmy). Proč máš pocit, že se to vyplatí? Kvůli nápisu TH? Originální překlápěci sponu si koupit můžeš i na řemen, který není TH. To, že já bych si nekupoval ani tu překlápěčku, to už je na jinou debatu.
Kev Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Já vím,že to tak taky bude fungovat,ale mě to přijde podobné jak kdyby sis třeba koupil nového Mercedesa a obul na to zimní gumy Barum nebo Matador.Ale je pravda,že je to o pocitu.
lolohh Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2009 Kev napsal: Já vím,že to tak taky bude fungovat,ale mě to přijde podobné jak kdyby sis třeba koupil nového Mercedesa a obul na to zimní gumy Barum nebo Matador.Ale je pravda,že je to o pocitu. Nechci tě urazit, nemyslím to zle: kdybych si koupil origo řemen na TH, tak jediný pocit, který bych měl, by byl pocit, že jsem blbej. Důvody jsem už napsal, boo-beek napsal vlastně to stejné. Tvoje srovnání s Mercedes pokulhává. Pokud vezmeme jako fakt, že Barum jsou horší gumy (což nevím, ale to není podstatné), tak by i dokoupený neorigo řemen (třeba Di-Modell nebo řemen na míru od simona) musel být analogicky horší. Ale on je lepší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se