JX3P Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Nikde na foru jsem nenašel povídání, tak si tu jen odložím https://bergsmith.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Hmmm, to je napad... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Tak k tomuto opravdu není o čem povídat. Je to celé děsivé. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 By ma zaujimalo ako dosli k tomu "Swiss made".Puzdra vyzeraju jak dake default modely z alika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 před 4 minutami, shaggy napsal: By ma zaujimalo ako dosli k tomu "Swiss made". Puzdra vyzeraju jak dake default modely z alika... Právě proto. Ta Ronda je na těch hodinkách asi to nejdražší, takže to nejspíš Swiss Made splní. Ale také mě to zarazilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 To jsou Primky? No asi dobrej oddíl? STS CHVOJKOVICE BROD s.r.o. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Nejsou. Jdu to přehodit do správného vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 To je za mne echt Čína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se