long Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Jen jsem si myslel, že by jsme se mohli vzájemně lehce pochlubit s dárečky , které souvisí s naší ÚCHYLKOU. Ježíšek v zastoupení mé manželky a mého synka (JACOB) MI UDĚLALI OPRAVDU OBROVSKOU RADOST !!!! Foto myslím mluví za vše a jen dodám, že se mi při rozbalování tohoto dárečku zvednul tep !
Jakubisko Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 (upraveno) Tak to bych se asi radosti podelal, dostat takovy velky a necekany darek! Hold jsem se musel smirit s praktictejsimi a predem prokonzultovanymi darecky. Vezmu to v rychlosti: ponozky, spodary, voda po holeni, svetr, mobil... a co se aspon blizi nasi spolecne uchylce - mezikrouzky k objektivu, diky kterym budu teprve ted delat ty poradne detailni fotky Dekuji Jezisku! P.S. bylo vubec nekde bilo? V Kutne Hore prave ted chcije... Edit: pridana narychlo udelana fotka meho milacka, snad se bude libit. Mezikrouzky jsou fakt bomba vec, lepsi jak Lego Upraveno 24. prosince 2008 uživatelem Jakubisko
Conrad Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 (upraveno) long napsal: Jen jsem si myslel, že by jsme se mohli vzájemně lehce pochlubit s dárečky , které souvisí s naší ÚCHYLKOU. Ježíšek v zastoupení mé manželky a mého synka (JACOB) MI UDĚLALI OPRAVDU OBROVSKOU RADOST !!!! Foto myslím mluví za vše a jen dodám, že se mi při rozbalování tohoto dárečku zvednul tep ! To bylo i s náplní? Ale vážně nádhera,můj další zatím nesplněný plán. Upraveno 24. prosince 2008 uživatelem Conrad
Gilius Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 pod stromkem bylo radosti...hlavně dětské..... mne moc doma v mé úchylce nepodporují,Casia s kompasem jsem si naježil sám pár dní předem......(dostal jsem tričko "kouření škodí zdraví") ale synek dnes přišel o svůj první zub....už se mu celkem dlouho vyklal.....tak jsem mu ho vytrhnul..... V Jihlavě taky prší....trochu.
OldaA Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 u nas se jezisek strefil..krome obleceni mi prinesl i knizku, o hodinkach :-)) jménem Náramkové hodinky, dekuji Jezisku :-)
DaDriva Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Ja dostal winder Eilux , zena oplatkou Zodiac Seadragon a byla z nich naprosto unesena, coz pro me byl pravdepodobne ten nejlepsi darek. Takze u me dobry .
Drummer Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Letos byl nejdůležitější dárek miminko. Jinak k věci, malá dostala tohle:
Gilius Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Drummer napsal: Letos byl nejdůležitější dárek miminko. Jinak k věci, malá dostala tohle: Vrahu........
psycho.path Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Taky jsem dostal knížku "Náramkové hodinky" a k tomu ješte My First Clock:o) Teď si tu hraji s těmi barevnými plastovými kolečky a ne a ne to začít tikat.
heboš Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Ježíšek se musel s těma knihama pronést, protože i já měl pod stromkem Náramkové hodinky a Watermana a Liney. Takže díky Ježíšku a New X-Bobe.
Návštěvník Tada Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 No jelikož mi dedorazily Chronografy od Steinhartu, tak nic co by souviselo s hodinkama... Jinak se pod větví válel Iphone, řidičské rukavice a další věcičky :-)
Gilius Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 tak mne(pod vlivem pana Bechera) napadá...nechtěli mi třeba tím trikem něco naznačit?????
Jakubisko Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Gilius napsal: tak mne(pod vlivem pana Bechera) napadá...nechtěli mi třeba tím trikem něco naznačit????? Urcite neeee. Jen v kramu doslo triko s motivem "Alkohol skoda zdravi"
Jaem Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Okrem klasiky v podobe oblecenia a kozmetiky mi tiez najezisilo knihu Naramkove hodinky , no a este Lum-tec M2 cislom 15/55
romanm Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Jakubisko napsal: Edit: pridana narychlo udelana fotka meho milacka, snad se bude libit. Mezikrouzky jsou fakt bomba vec, lepsi jak Lego Jsem fotoanalfabet,nevím co to jsou mezikroužky,ale fotka je parádní a hodinky taky ,jinak u mě nic tikacího,jen standartně ponožky,trenky apod.
OldaA Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 heboš napsal: Ježíšek se musel s těma knihama pronést, protože i já měl pod stromkem Náramkové hodinky a Watermana a Liney. Takže díky Ježíšku a New X-Bobe. Watermana mi prinesl take :-), Eilux mi prisel vcera, coz s trochou dobre vule, koupil jsem si ho sam, a Jakubou snahou dodat jej do vanoc je dalsi krasny darek. :-)
Gilius Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Jakubisko napsal: Urcite neeee. Jen v kramu doslo triko s motivem "Alkohol skoda zdravi" počkej......já skoro nepiju.....teda....jen se nesmím dostat na dosah k láhvi pana Bechera......to se pak přisaju...a .......MOJE......:lol2:
lib Odesláno 24. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2008 Já si udělal hodinkovou radost Glyciny KMU-48 od M916 na super řemenu od Milise. Hezký Vánoce všem!
Petrando Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 krome standardnich trenyrek jedny nenapadne automaty
kejklik Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 long napsal: dodám, že se mi při rozbalování tohoto dárečku zvednul tep ! to je vrtěníčko, co..Mám tu krásu už 1/4 roku a skvělé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se