Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Letos jsem na sebe byl moc hodný a seznal jsem, že bych se měl za tu dobrotu odměnit :D . Takže jsem si nadělil hodinky, manželka mě obdarovala kromě jiného také zde na chronomagu obligátním darem, tedy knihou :D Náramkové hodinky od roku 1925 a dcera mi dala parádní švýcarský záchranářský nůž.

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno
  Snow napsal:
Letos jsem na sebe byl moc hodný a seznal jsem, že bych se měl za tu dobrotu odměnit :D . Takže jsem si nadělil hodinky, manželka mě obdarovala kromě jiného také zde na chronomagu obligátním darem, tedy knihou :D Náramkové hodinky od roku 1925 a dcera mi dala parádní švýcarský záchranářský nůž.

Ta kudlička je prý tak dobrá, že si ji záchranáři kupují za svoje (když už ji nenafasují....). Asi opět o něco rozšířím sbírku :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak to triko,co mi naježil ježíšek,je mi malé....velikost L fakt ne-e....:( A maj už jen XXL.......to bych byl jak z hiphopovýho klipu....takže jsem asi zlobil a mám prd......:)

Ještěže jsem si sám nadělil ta Casia s kompasem..... :wub:

Odesláno
  midloch napsal:
U mě hodinky nebyly, za to mě moje polovička překvapila něčím, jako u hodinek pěkným futrálkem :thumbsup_anim:

To je burka, na vývoz do Saudi?

Odesláno
  gas napsal:
midloch: hlavně to nedávej jako já na špinavé auto, ty mikroškrábance pak na slunci září jako prase :suicide_anim:

Po každé větší jízdě pravidelně umývám, má se u mě jako v bavlnce ;)

Odesláno

No ja som sa z mojich nových Aviatorov tešil iba nejaký ten deň. Potom návšteva, obdivovanie, kolovanie z rúčky do rúčky a keď sa mi vrátili, dátum sa na druhý deň začal prehadzoval o 09:30 hod. :sad01_anim: Takže nejaký opravár bude mať robotu. Inak hodinky sú to moc krásne.

Odesláno
  jartop napsal:
Ta kudlička je prý tak dobrá, že si ji záchranáři kupují za svoje (když už ji nenafasují....). Asi opět o něco rozšířím sbírku :thumbsup_anim:

podobný nožík dělá i Mikov, konstrukčně vychází z vyskakovacího automatu. Mají několik provedení s různýma blbinama, čepel na řezání bezpečnostních pásů a oblečení s kulatou zpátky zahnutou špičkou, hrot na rozbíjení skla, klíč na skříně uzávěru plynu a kdoví co ještě.

Odesláno
  Snow napsal:

Ty vole, fešné hodinky, ale mě právě zajímá ten nůž, bo se chcu tež zachránit. :suicide_anim:

Dej mi tipa pls.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...