afrikab Odesláno 25. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2008 Me pritelkyne prekvapila. V antikvariatu vystourala knizku Hodiny od gnómonu k atomovým hodinám. Sikulka.
Návštěvník Snow Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 (upraveno) Letos jsem na sebe byl moc hodný a seznal jsem, že bych se měl za tu dobrotu odměnit . Takže jsem si nadělil hodinky, manželka mě obdarovala kromě jiného také zde na chronomagu obligátním darem, tedy knihou Náramkové hodinky od roku 1925 a dcera mi dala parádní švýcarský záchranářský nůž. Upraveno 26. prosince 2008 uživatelem Snow
midloch Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 U mě hodinky nebyly, za to mě moje polovička překvapila něčím, jako u hodinek pěkným futrálkem
gas Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 midloch: hlavně to nedávej jako já na špinavé auto, ty mikroškrábance pak na slunci září jako prase
jartop Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Snow napsal: Letos jsem na sebe byl moc hodný a seznal jsem, že bych se měl za tu dobrotu odměnit . Takže jsem si nadělil hodinky, manželka mě obdarovala kromě jiného také zde na chronomagu obligátním darem, tedy knihou Náramkové hodinky od roku 1925 a dcera mi dala parádní švýcarský záchranářský nůž. Ta kudlička je prý tak dobrá, že si ji záchranáři kupují za svoje (když už ji nenafasují....). Asi opět o něco rozšířím sbírku
Gilius Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Tak to triko,co mi naježil ježíšek,je mi malé....velikost L fakt ne-e.... A maj už jen XXL.......to bych byl jak z hiphopovýho klipu....takže jsem asi zlobil a mám prd...... Ještěže jsem si sám nadělil ta Casia s kompasem.....
podsed Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Ahoj všem, jsem tu nový, trošku začátečník a mě manželka nadělila Archimede Pilot.
Z. Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 podsed napsal: Ahoj všem, jsem tu nový, trošku začátečník a mě manželka nadělila Archimede Pilot. To je hezký začátek. Gratulace.
lib Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 podsed napsal: Ahoj všem, jsem tu nový, trošku začátečník a mě manželka nadělila Archimede Pilot. Gratuluji k výběru manželky!
Olda Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 midloch napsal: U mě hodinky nebyly, za to mě moje polovička překvapila něčím, jako u hodinek pěkným futrálkem To je burka, na vývoz do Saudi?
podsed Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 Děkuji, obojí mi dělá radost...manželka trošku víc... )
midloch Odesláno 26. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2008 gas napsal: midloch: hlavně to nedávej jako já na špinavé auto, ty mikroškrábance pak na slunci září jako prase Po každé větší jízdě pravidelně umývám, má se u mě jako v bavlnce
budo Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 já dostal krom jiných skvělých dárků taky poukaz na tenhle kurz :-) http://www.mushow.cz/mushow-kiteschool/ super! už se moc těším .... :-)
vavrin Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 No ja som sa z mojich nových Aviatorov tešil iba nejaký ten deň. Potom návšteva, obdivovanie, kolovanie z rúčky do rúčky a keď sa mi vrátili, dátum sa na druhý deň začal prehadzoval o 09:30 hod. Takže nejaký opravár bude mať robotu. Inak hodinky sú to moc krásne.
Monkey Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 me pritelkyne prekvapila timhle PS.nasel jsem v tom futralu jeste certifikat (byl jsem hodne prekvapenej)
PepaSFI Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 jartop napsal: Ta kudlička je prý tak dobrá, že si ji záchranáři kupují za svoje (když už ji nenafasují....). Asi opět o něco rozšířím sbírku podobný nožík dělá i Mikov, konstrukčně vychází z vyskakovacího automatu. Mají několik provedení s různýma blbinama, čepel na řezání bezpečnostních pásů a oblečení s kulatou zpátky zahnutou špičkou, hrot na rozbíjení skla, klíč na skříně uzávěru plynu a kdoví co ještě.
mnovace Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 Snow napsal: Letos jsem na sebe byl moc hodný a seznal jsem, že bych se měl za tu dobrotu odměnit . Takže jsem si nadělil hodinky, manželka mě obdarovala kromě jiného také zde na chronomagu obligátním darem, tedy knihou Náramkové hodinky od roku 1925 a dcera mi dala parádní švýcarský záchranářský nůž. Ty vole, fešné hodinky, ale mě právě zajímá ten nůž, bo se chcu tež zachránit. Dej mi tipa pls.
steirn Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 Mně Ježíšek splnil sen, a rozšířil moje koníčky o první dýmku...takže hobby hodné gentlemanaa konec s cigaretama...
Conrad Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 mnovace napsal: Ty vole, fešné hodinky, ale mě právě zajímá ten nůž, bo se chcu tež zachránit. Dej mi tipa pls. tady je http://www.militaryrange.com/zbozi/3236-nu...tool-victorinox
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se