VS Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 (upraveno) Já jsem našel pod stromečkem něco většího. Bimbací. Upraveno 28. prosince 2008 uživatelem VS
bandicoot Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 Letos jsem měl spousty kvalitních a kýžených dárků od rodiny (mj. nóbl kravata LV a "povolenka + zdroje" na další hodinky). Sám jsem si po důkladné úvaze nadělil nůž (jak jinak :-) - rescue Gerber Hinderer CLS http://www.noze-nuz.com/gerber/G1870.php
tyfo Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 VS napsal: Já jsem našel pod stromečkem něco většího. Bimbací. Tak ty vypadaji uplne stejne jako ty u nasich jen mame o neco svetlejsi krabici teda jestli se nepletu, nevis o nich neco blizsiho ?
Arthur N. Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 Mno, asi jste byli všichni celý rok hodní Já jen běžné věci, které už mám: ponožky, spoďáry, holení atd. Hodinky si budu muset nadělit sám až k narozkám až přijde v práci odměna
rorda Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 Já patřim mezi ty, kteří dostali "povolenku na nákup" ... Bohužel ale bylo přednější něco většího se čtyřma kolama, takže hodinky ostrouhaly ... Snad ten příští ...
Olda Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 rorda napsal: Já patřim mezi ty, kteří dostali "povolenku na nákup" ... Bohužel ale bylo přednější něco většího se čtyřma kolama, takže hodinky ostrouhaly ... Snad ten příští ... Třeba Eberhard má taky čtyři kola.
A@A Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 Baker napsal: Chronomaniakuv slabikar Vynikajuca aknizka, aj mne ju jezisko doniesol
jovani Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Baker napsal: Chronomaniakuv slabikar po sviatkoch si ho idem vyzdvihnut do Ostravy
cody Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Gilius napsal: Ještěže jsem si sám nadělil ta Casia s kompasem..... Hele ja to rikam furt, co si clovek nenadeli sam stoji vetsinou za prd... Jinak tu knihu kterou jsme byli tak hojne obdarovani povazuju za nejlepsi darek co jsem letos dostal. A taky me potesilo, ze jsem vanoce stravil doma a ne na pohotovosti. Posledni dvoje vanoce chytil pritelkyni pokazde jiny zub a ja shanel doktora. Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem cody
XXXfazerXXX Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Ja dostal vcera od zamestnancu na hospode k Novemu roku hodinky-urcite se na ne dlouho skladali.protoze je to tam sama drzgresle-----nejsou voni kravy -netrefili znacku a jeste navic quartz ---nevite nekdo neco o tehle znacce---diky
babaq Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 xxxxxfazerxxxxx napsal: Ja dostal vcera od zamestnancu na hospode k Novemu roku hodinky-urcite se na ne dlouho skladali.protoze je to tam sama drzgresle-----nejsou voni kravy -netrefili znacku a jeste navic quartz ---nevite nekdo neco o tehle znacce---diky No to mě podrž - hodinky s vodotryskem!
long Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Tak to je rychta, ty jsi neskromný. S vodotryskem jsem nikdy v ruce ani nedržel, vždy jsem o nich jen slyšel Tyto jsou NEJVÍC !!!
smerdas Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Já letos nic, ale přitelkyně našla pod stromem tyto: Mido Baroncelli Lady
michali Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Montblanc Summit Large 38 mm stainless steel watch with black dial, quartz movement, date display, black alligator strap with pin buckle http://www.montblanc.com/products/38286 Montblanc.bmpNačítání informací
rorda Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 michali napsal: Montblanc Summit Large 38 mm stainless steel watch with black dial, quartz movement, date display, black alligator strap with pin buckle http://www.montblanc.com/products/38286Pěkný hodinky pro toho, komu moc nezáleží na tom, zda-li automat nebo quartz ...
INA Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Tak ja jsem tam mimo jinych ne-chronoveci, take nasel knizku Naramkove hodinky, kterou jsem vlastne uz od vydani mel zakazanou koupit prave kvuli vanocum... Jinak "Jezisek" nadelil "holkam" Longines Dolce Vita a Corum Lady Bubble...
vlamor Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 (upraveno) Ja som svojho času naznačil doma, že doplním vybavenie obývačky o známu kombináciu hodiny,barometer, vlhkomer a teplomer. Nejako to u mňa zapadlo prachom, čo využila "druhá strana" - a pod stromčekom bola namiesto toho meteorologická stanica VEGA. Takže mi k fotografovaniu a hodinkám pribudne meteorológia... Vyhliadky na pokojnú penziu sa začínajú vytrácať... Upraveno 3. ledna 2009 uživatelem vlamor
Churchill Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Dalekohled Bushnell a žabikuch Victorinox Rescue
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se