Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  VS napsal:
Já jsem našel pod stromečkem něco většího. Bimbací. :)

Tak ty vypadaji uplne stejne jako ty u nasich jen mame o neco svetlejsi krabici teda jestli se nepletu, nevis o nich neco blizsiho ?

Odesláno

Mno, asi jste byli všichni celý rok hodní:) Já jen běžné věci, které už mám: ponožky, spoďáry, holení atd. Hodinky si budu muset nadělit sám až k narozkám až přijde v práci odměna :thumbsup_anim:

Odesláno

Já patřim mezi ty, kteří dostali "povolenku na nákup" ... :)

Bohužel ale bylo přednější něco většího se čtyřma kolama, takže hodinky ostrouhaly ...

Snad ten příští ... B)

Odesláno
  rorda napsal:
Já patřim mezi ty, kteří dostali "povolenku na nákup" ... :)

Bohužel ale bylo přednější něco většího se čtyřma kolama, takže hodinky ostrouhaly ...

Snad ten příští ... B)

Třeba Eberhard má taky čtyři kola.

post-699-1230480459.jpg

Odesláno (upraveno)
  Gilius napsal:
Ještěže jsem si sám nadělil ta Casia s kompasem..... :wub:

Hele ja to rikam furt, co si clovek nenadeli sam stoji vetsinou za prd...

Jinak tu knihu kterou jsme byli tak hojne obdarovani povazuju za nejlepsi darek co jsem letos dostal. A taky me potesilo, ze jsem vanoce stravil doma a ne na pohotovosti. Posledni dvoje vanoce chytil pritelkyni pokazde jiny zub a ja shanel doktora.

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Ja dostal vcera od zamestnancu na hospode k Novemu roku hodinky-urcite se na ne dlouho skladali.protoze je to tam sama drzgresle-----nejsou voni kravy -netrefili znacku a jeste navic quartz :gun_bandana: ---nevite nekdo neco o tehle znacce---diky

post-4087-1230824804.jpg

Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
Ja dostal vcera od zamestnancu na hospode k Novemu roku hodinky-urcite se na ne dlouho skladali.protoze je to tam sama drzgresle-----nejsou voni kravy -netrefili znacku a jeste navic quartz :gun_bandana: ---nevite nekdo neco o tehle znacce---diky

No to mě podrž - hodinky s vodotryskem! :D

Odesláno

Tak to je rychta, ty jsi neskromný.

S vodotryskem jsem nikdy v ruce ani nedržel, vždy jsem o nich jen slyšel

Tyto jsou NEJVÍC !!!

Odesláno

Tak ja jsem tam mimo jinych ne-chronoveci, take nasel knizku Naramkove hodinky, kterou jsem vlastne uz od vydani mel zakazanou koupit prave kvuli vanocum... :) Jinak "Jezisek" nadelil "holkam" Longines Dolce Vita a Corum Lady Bubble...

Odesláno (upraveno)

Ja som svojho času naznačil doma, že doplním vybavenie obývačky o známu kombináciu hodiny,barometer, vlhkomer a teplomer. Nejako to u mňa zapadlo prachom, čo využila "druhá strana" - a pod stromčekom bola namiesto toho meteorologická stanica VEGA. Takže mi k fotografovaniu a hodinkám pribudne meteorológia...

Vyhliadky na pokojnú penziu :cigar: :cheers: sa začínajú vytrácať...

post-3792-1231015014.jpg

Upraveno uživatelem vlamor

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...