Higen Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Zdravim vsechny, po dlouholetem ocumovani sem do toho konecne prastil. Uvidime, jak se nas vztah bude rozvijet. Pokud vydrzi chut a bude cas, planuju o jeho vyvoji prubezne referovat. Budete-li mit otazky, klidne se ptejte. Odpovim verohodne i na to, co nevim. Nejaka ta zakladni tech. data k hodinkam (zdroj) : Strojek: Caliber: Automatic Mido Caliber 60 (base ETA A05.H31) Movement: Mido Automatic Functions: Date, Chronograph, Small Second Power reserve: Power reserve up to 60 hours Jewels: 27 Obecně: Case Material: Titanium and ceramic bezel Crystal: Sapphire crystal with double sided anti-reflection treatment Indexes: Applied indexes Collection: Ocean Star Weight (g): 151 Water resistance: 20 bar (200 m / 660 ft) with screwed crown and pushers Thickness (mm): 15.6 Width (mm): 44.00 Case length (mm): 44.00 Lugs width (mm): 22.00 Strap: Buckle: Folding clasp with diving extension Strap color: Grey Strap details: Titanium Strap/Chain reference: M605017368 Mejte se, Higen PS: Timto zaroven dekuji Xenomorfusovi a Helveti. Oni vi, za co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 Parada! Ze ses konecne rozhoupal tady neco prihodit ;-). Ale trochu bych ocekaval obsirnejsi uvod, kudy vedla Tvoje cesta zrovna k Mido-um (psano zamerne pro mistni korektory :-P). Proc si (jako vetsina zacinajicich chronomagoru) nekoupil prvni "poradne" hodinky nejakou cypovinu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 jsou moc pěkný! Musel jsem si je trošku pogooglit.. ještě jsem na ně totiž nikdy nenarazil . Co jsem našel, tak Helveti na tahu..odtud? Proč foto na kůži? Vypadaj fakt super! Užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno 22. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 před 33 minutami, Xenomorfus napsal: Parada! Ze ses konecne rozhoupal tady neco prihodit ;-). Ale trochu bych ocekaval obsirnejsi uvod, kudy vedla Tvoje cesta zrovna k Mido-um (psano zamerne pro mistni korektory :-P). Proc si (jako vetsina zacinajicich chronomagoru) nekoupil prvni "poradne" hodinky nejakou cypovinu ;-). Jak jsem normalne dosti ukecany, tak zde na foru s respektem, jak toho o hodinkach vim jeste velmi malo, zatim hlavne nasloucham, kocham se a ucim. Kazdopadne je pravda, ze sdilnejsi bych byt mohl. Jak jsem se tedy rozhodl pro Mido a konkretne pro tento model? Mno cesta to byla jako vzdy, kdyz delam nejake zasadni rozhodnuti, vycerpavajici. Patrim totiz k pripadum, kteri vzdy chteji nalezt to nejidealnejsi/nejuniverzalnejsi mozne auto, motorku, pistoli nebo treba i blbou zenskou, a jsou ochotni honbou za touto chimerou smenit neumerne mnozstvi casu a zivotni energie. No a kdyz neco, co se teto chimere blizi, naleznou, tak vstoupi do hry posledni parametr... pomer cena/vykon. Vzhledem k tomu, ze jsem velmi schopny chrt, tak mi velmi casto me rozhodnuti prave tento parametr hati. Na druhou stranu to je vcelku dobra pojistka zvlastne u konicku jako jsou hodinky. Uvidime.. Nu vidal jsem se tedy na cestu a zacal hledat nejakeho nedoceneneho avsak nabuseneho psychoterapeuta na sve zapesti. Musel byt ze stare skoly. Manual nebo Automat. Nic jineho nepripadalo samozrejme v uvahu. Chtel jsem, at svou praci dela s lehkosti, tak jak jsem byl zvykly u svych quartzovych Boccia. Proto byl titan jasna volba. Nemam rad handikepovane autority, nejsou to pro me autority, cili poskrabana luneta uz nepripadala v uvahu. Tudiz zacala se hledat keramika. Pokud bych mel sveho noveho psychoteraputa opradu respektovat, musel to byt osobnost komplikovana/zajimava/charismaticka. No a chronograph mi prisel dostatecne zajimavym spestrenim. Krom techto povrchnich atributu jsem jeste pozadoval poradne vzdelani a nejake ty zkusenosti. Znacka Mido mi to nabidla. Okouzlil me jejich pribeh a seznam prvenstvi, kterych ve vyvoji hodinek, tato v evrope celkem opomijena znacka, dosahla. Nejak to vsechno do sebe zapadlo a ja si toho psychouse objednal. Problem byla cekacka... mesic jsem musel cekat na nase prvni sezeni... Nastesti jsem ten cas kratil dovolenou v Italii... kracite si tak po Ponte Vechhio, a slysite, jak se vas z leva neco septem, podbizive taze: "A co ja? Nemam ted nic na praci, zadny kuncaft na obzoru... nejsem sice nejhezci, ale koukej, co ve mne tluce, co ti muzu nabidnout... a ze si takovy fesak, dam ti tretinovou slevu... Slibuju, jsem certifikovane zdrava... uzijes si. Nejsem zadna devka sedivka. Neboj... Nu a nez jsem si stihl vyzvednout sveho objednaneho psychoterepauta, vezl jsem si povolnou Italku, ale to bude jiny pribeh a jine vlakno... (Mido Ocean Star 200) Takze tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno 22. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 před 16 minutami, Spongebob napsal: jsou moc pěkný! Musel jsem si je trošku pogooglit.. ještě jsem na ně totiž nikdy nenarazil . Co jsem našel, tak Helveti na tahu..odtud? Proč foto na kůži? Vypadaj fakt super! Užívej Diky moc. Za pekna slova i dobry point. Mel jsem dodat, ze hodinky mam samozrejme zakoupene na titanovem tahu, ktery ma mimochodem brutalne dobre vychytanou mikroregulaci. Ale jak pisu v prispevku vyse, sramy me boli dvojnasob :-). Cili jsem tah ihned schoval do krabicky a kracel pro reminek. Byt chapu, ze by to mohlo nekoho trochu bodat do oci, kdyz vidi potapky na kozenem reminku :-P... A ano, slusi se zduraznit, ze je mam z Helveti, kterym timto dekuji za cely proces nakupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 To je aspon pribeh! Je videt, ze Ti to jde! Tak at Ti dlouho a dobre slouzi a predevsim delaji radost. A neboj, jakmile se chronobundus rozvine naplno, pohlti i chrty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xasthur Odesláno 22. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2022 (upraveno) Nejsem moc fanda chronografů... a taky nejsem moc fanda psaní na forum, ale prolomím své mlčení :)) Za mne rozhodně nejvíce sexy chronografy, co jsem v poslední době viděl. Ideální kombinace decentnosti a zároveň zajímavosti. Ale sto lidí, sto chutí.. Nutno říct, že jsem je viděl osobně a na výběr řemínku jsem byl poctěn Higenovi asistovat. Za mne jim kupodivu opravdu sluší kůže více než tah. A to já jsem spíše "tahoun".. , ale prostě dodává to tomu jistou eleganci. Mimochodem můsím říct, že maji kulervoucí lumi, ! Upraveno 22. prosince 2022 uživatelem Xasthur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Nádherný kousek a super příběh. Jsem úchyl na modrý hodinky a chronografy taky příliš nemusím, ale tyhle hodinky jsou výjimka, kterou bych si dokázal představit na ruce. Jsou krásné a přitom jaksi nenápadné, opravdu nádhera. Titan jim navíc dává jiný rozměr! Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 23. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2022 Musím se připojit ke gratulaci, hodinky jsou nádherné!! Modrá barva je také "ta moje", mechanické chronografy ještě nemám a vůbec by mi nevadily. Hodně mě zaujal i příběh, protože se v něm tak trochu vidím. Když něco vybírám, jsem na tom obdobně a u hodinek je to obzvlášť náročné. Ať slouží a dělají radost!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 No jako krasny Ocean Star chrona! f.sexy Gratulace velika. Osobne bych je nechal na tom tahu. Mido ma tu posuvnou mikroregulaci fakt praktickou. Ale jako na tom koz. reminku taky epesni At slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno 27. prosince 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 (upraveno) Diky vsem. Pokusil jsem se trochu vystihnout lumi, kterou zminuje Xasthur... Upraveno 27. prosince 2022 uživatelem Higen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Vypada to hezky. Skoda, ze chlapci od Mido nedali lumi taky na lunetu. (Vyjma dvanactkoveho lumibodu). Ale to uz by byly moc dokonale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 7 hours ago, Xenomorfus said: Vypada to hezky. Skoda, ze chlapci od Mido nedali lumi taky na lunetu. (Vyjma dvanactkoveho lumibodu). Ale to uz by byly moc dokonale Tohle ma myslim Mido Ocen Star 600 Chronograph COSC ze? Koukam po nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Velmi zajímavá a rozhodně neokoukaná hodinka. Jo jo, také mi přijde že MIDO jsou trochu neprávem opomíjené. Tyhle se povedly, tak ať slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 (upraveno) V 27. 12. 2022 v 19:33, chief napsal: Tohle ma myslim Mido Ocen Star 600 Chronograph COSC ze? ano, je to tak (edit: Ocean Star600 Chronometer COSC) Upraveno 28. prosince 2022 uživatelem par-pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 @par-pa Ohh my luminess Slusnej oddil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 To je jiny kafe nez Bitner! To se neda srovnat! ;-). Jo, tak to je lumi jaxepatri! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno 23. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Days of Our Lives (Tak jde čas)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 To by se skoro hodilo do vlakna "Hodinky na pivu" ;-). Zajimave, jak u nekterych hodinek ten kozeny remen zvyrazni samotne hodinky. Sem sice na tahy, ale tady je to v poradku ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Higen Odesláno 23. června 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 Hodinky na pivu? TOHLE JSOU HODINKY NA PIVU! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se