Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravím Vás klucí,jsem zde poprvé. Chtěl bych si koupit g-shocky ale nevím jaké,kecám nějaký vybraný mám,jen Vás prosím o názor...které???.....moje požadavky jsou: 1)bez ručiček 2)Casio G-shock :thumbsup_anim: 3)je jedno jestli plast nebo kov 4) do 4000 kč

tady malá inspirace:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

toto je dejme tomu jedna řada,mně se líběj...

a dále něco navíc....přeci jenom by mi mi je donesl ježíšek :newyear:

abyste rozuměli pod stromek jsem dostal peníze tak to chci rozumně směnit...i když ty poslední jsou někde jinde tak sem zase přemejšlel a nemusel bych měnit baterku? a upravoval by se mi i čas. Na netu jsem je sehnal za rozumnej peníz cca 3650,-kč.

Tak Vás prosím o radu,o zkušenosti-vlastní či z doslechu,prostě o Váš názor... všem zúčastněným předem děkuji a omluvte mé příp.pravopis. chyby...díky... Rosťa

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Na otázky podobného typu tady máme odborníka na slovovzatého, člena pod nickem Gilius a ten Ti velice rád odpoví.

Za mě, když G-shock tak Frogman a tady máš jedny skutečně pořádné, CASIO G SHOCK NIPPON CUP YELLOW FROGMAN

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Ahoj....JÁ OSOBNĚ bych si pár stovek přidal(do 5000 kč je seženeš určitě,běžná cena je asi 4700 kč) a koupil Casio GW 9200 Riseman......

veškeré specifikace nalezneš tady:

http://hodinky.inshop.cz/inshop/casio/rize...-gw-9200-1.html

Podle mne jedny z nejlepších G-Shocků na trhu......:)

Odesláno

Bohužel jestli vůbec překecám přítelkyni aby jsme v našem rozpočtu našli tech 3650,-kč na ty MT-Géčka natož pak 4700,-kč!!!,a navíc maj funkce který já ani nepotřebuju ani nevyužiju. Sem si tak říkal,pokud by to byly ty bez toho sol.napájení,tak zase za čas měnit baterku,samozřejmě asi v orig. servisu aby pak byly zase vodotěsný....zase nějaký prachy navíc. Tak by mě mohli ,,stačit'' ty MT-Géčka,zní to velmi dobře sol. napájení bez nutnosti výměny baterky a navíc superpřesný s tím rádiovým řízením hodin....

Takže Vás prosím o další jakýkoliv příspěvek....a samozřejmě Těm co reagovali moc děkuji za příspěvek...

Odesláno

Osobne mam nejradeji Frogmany, ale pokud chces se synchronizaci casu, tak bych vzal bud gw-m5600 nebo gw-m5600bc(reversni display) , nebo nektere ty gulfmany i mudmany maji taky prijem signalu. Bohuzel vubec neznam ceny v CR. Kde to chces kupovat? Jen pozor pri nakupu hodinek s prijimanim signalu aby byly bud 5 nebo 6 multiband. Jinak prijimaji signal jen v USA a Japonsku.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Poradíte?

Rád bych G-shocky, které by nebyly moc nabubřelé (preferuji větší kus displeje a míň plastu/gumy kolem), digi, na funkcích zas tak tolik nezáleží (řízení signálem by nemuselo být na škodu věci), podmínkou je však ALL BLACK - včetně inv. displeje..

PS: Ty co má seyia mě moc neberou...

Odesláno
Poradíte?

Rád bych G-shocky, které by nebyly moc nabubřelé (preferuji větší kus displeje a míň plastu/gumy kolem), digi, na funkcích zas tak tolik nezáleží (řízení signálem by nemuselo být na škodu věci), podmínkou je však ALL BLACK - včetně inv. displeje..

Blízko k tvému popisu mají tyto 7710, ale nejsou úplně all black. Pak jsem ještě viděl na wus foru maníka, který použil pouzdro těchto a modul těchto :thumbsup_anim:

Nebo tyto.

Odesláno
Poradíte?

Já mám tyto, jsou rádiem řízené, automaticky se jim rozsvěcí displej v případě potřeby, jsou chytřejší než já, max. mi vyhovují. Mají jen na řemenu pár šedivých nápisů, tak nevím, zda splňují tvou podmínku ALL BLACK, ale není to moc vidět.

Odesláno

Díky... Trochu jsem se tady mezitím porozhlédl a zjistil následující:

- 5600 mi nějak nesedí - připomíná mi to displej na obyč. casio co mám již snad 15let, navíc velikost číslic času mi přijde malá.

- poté co jsem se dočetl, že po cca 7letech je potřeba měnit baterii i v solárních, říkám že je nechci - obyčejná baterka mi v těch mých starých drží ode dne zakoupení.

- řízení rádiem si asi taky odpustím - mám seřizovaný budík a zas tak na přesném čase nelpím, abych ho musel mít na vteřinu když si G-Shocky vytáhnu jednou týdně do přírody.

Prohlížel jsem různé mudmany a gulfmany, podle fotek přijdou podivně nabubřelé, ale půjdu se na ně někam naživo podívat.... z oněch vyšších mě vzhledově kupodivu docela zaujaly Risemany, takovou mašinku však asi nepotřebuji.

Co mě zaujalo, byly GW 810 (někde jinde jsem ne jašel v černém) a pak zmiňované 7710 (a nové 8710)

Odesláno
no gratulace.....zkus se potom pochlubit,jak jsi spokojený.....takové malé review.....:)

Po nějaké době něco napíšu...

Odesláno (upraveno)
- 5600 mi nějak nesedí - připomíná mi to displej na obyč. casio co mám již snad 15let, navíc velikost číslic času mi přijde malá.

Nejsou numera u všech těhle modulů nemlich stejná? Osobně tipuju, že jo. Nebo se pletu?

Každopádně, černý displej je na tom s čiteností za zhoršených světelných podmínek rozhodně hůř než ten běžný, neinverzní. A ještě ke všemu je to dost háklivé na úhel pod kterým se na displej díváš - vlastní zkušenost. Na obrázcích v katalogu to sice vypadá hodně kontrastní, ale ve skutečnosti to taková sláva není. Toužíš-li po černém displeji, pak by asi měly mít hodinky funkci auto-light kdy se ti sám rozsvěcí displej při náklonu ruky před obličej. To však samozřejmě žere baterky a proto by se zas šiklo solární napájení :)

Upraveno uživatelem Milil
Odesláno

Začinám pokukovat po Geckach.Chtěl bych zeptat,jaký je rozdíl mezi 5600 a 5500.V tahu to vidím,ale je rozdil i ve funkcích?Diky za odpovědi a reakce

Odesláno

2Milill - nevím, na nekterých se mi zdají být větší - možná je to pouze optický klam ve srovnání s jinými čísly a písmeny na a kolem displaye..

Každopádně však velice děkuji za info ohledně toho inverzního displeje...

Moc s tím nespěchám, tak se asi půjdu někam naživo podívat - asi do Koscomu - a budu přehodnocovat... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...