Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za chvíli tu budu 15 let a už trpím určitou hodinkovou otupělostí. Za tu dobu jsem zjistil, že mé srdce horuje pouze pro divery, ale mám v podstatě samé černé a modré. Představoval bych si divery se stříbrným cifem, lesklou lunetou, plastickými indexy a netuctovým tahem.
Asi nejvíc se blíží:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Poraďte, ať mám zase z něčeho radost 😉

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nevím jakou cenovou relaci si představuješ. Pokud by mohli být dražší, navrhuji tyto:

https://www.helveti.cz/fortis-marinemaster-m-40-snow-white-f8120010

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem dragys27
Oprava překlepu
Odesláno

Děkuji za tip. Ciferník a luneta super. Ale tenhle typ napojení tahu na pouzdro mi moc nešmakuje. A tah sám je ten nejobyčejnější. Já vím, mohl bych si pořídit nějaký aftermarket, ale jsou tam rozdíly v barvě a zpracování povrchu a nechce se mi experimentovat... Tah alespoň typu "zrnka rýže". Mimochodem, když jsem hledal, tak na tyhle Fortisky jsem nenarazil... 😉

Odesláno (upraveno)
před 5 hodinami, špelda66 napsal:

Příliš oblé, takové "dámské" a ten tah... Musí to vypadat drsněji 😉

Upraveno uživatelem elloco
Odesláno (upraveno)
před 1 hodinou, pebe napsal:

Nikdy jsem nepřivykl želvímu krunýři. Jo, kdyby bývaly měly bílé Samuraie onačejší tah 😃😀

Věřím, že by se v rámci Seiko dalo něco poskládat 😉

Odesláno

Nechci být nevděčný parchant, všem moc děkuju za návrhy, ale není to se mnou jednoduchý...

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Ještě jsem to úplně nevzdal a tak jsem narazil na Casio MTD-1087D-7A. Ty už jsou tak na 95% mých představ. Jenže už je nedělaj...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...