Bende Odesláno 30. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu před 7 hodinami, lukassob napsal: Snad bude mít stejnou sponu. Ale je divný, že je o 130 EUR levnější, než ten první. Spona vypadá, že je stejná podle fotek. Tak ten první je takovej víc "exkluzivní" asi. 320EUR za BOR by jim už asi nikdo nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince V 29. 11. 2024 v 17:15, Greenhornik napsal: To jo, bude mít taky určitě super sponu jako ten první. Ale mně se teda víc líbí ten první, hlavně proto jak je netradiční a polarizující BoR je takový okoukaný. Tak jsem si ten BoR objednal, když už jsem si ty Nautique koupil znova 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince A kterou verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Potom sa pochval ked to budes mat komplet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince před 41 minutami, Greenhornik napsal: A kterou verzi? Ty samý co před tím. Já na ty barvičky moc nejsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 7. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince Rozumím, já to furt s barvičkami zkouším. Aspoň na léto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Tak rejže dorazila, vypadá to fakt solidně. Na hodinkách asi zítra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince To se tesim. Congrats! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 12. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince Super, to bolo rychle. Tiez som zvedavy na vysledok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno neděle v 15:40 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 15:40 No halo Horhe, uz si to poskladal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bende Odesláno pondělí v 09:06 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:06 V 12. 12. 2024 v 11:55, Horhe napsal: Tak rejže dorazila, vypadá to fakt solidně. Na hodinkách asi zítra.. Odkud jsi ho bral? Přímo ze stránek Vulcain? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno pondělí v 14:52 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:52 před 23 hodinami, Harwey napsal: No halo Horhe, uz si to poskladal? Ještě ne, tah mám doma a hodinky u hodináře před 5 hodinami, Bende napsal: Odkud jsi ho bral? Přímo ze stránek Vulcain? Jj, přímo od Vulcainu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se