Přejít na obsah

Vulcain Skindiver Nautique

martar

Doporučené příspěvky

Ahoj, jak to máte s tvrdostí toho ocelového pouzdra? 

Mám ty hodinky od konce ledna, takže cca 3 a půl měsíce a na dýnku mám několik vrypů. Přitom hodinky dávám na noc do pouzdra, když je někde pokládám, tak většinou dýnko sedí na tom delším kusu řemínku a nikde mi nespadly...tak je mi záhadou, jak se to vůbec stalo a že je to docela zřetelně vidět..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

To je skvělý, teda ten GIF 😆😆😆

Odkaz ke komentáři

Tvl. tomu odmítám uvěřit... že k povedeným hodinkám dávaj děsnou gumu budiž, ale tohle by snad nevyvinul ani garážový kickstarter projekt. Pořád na základě ofiko fotky se sponou doufám, že články budou kratší, trochu ve stylu náramku na Monstrech třeba. No a na koncovky jsem teda hodně zvědav... 

Edit: navíc samotná spona je pěkná, o to je to divnější.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

V 10. 5. 2024 v 11:03, Bende napsal:

Ahoj, jak to máte s tvrdostí toho ocelového pouzdra? 

Mám ty hodinky od konce ledna, takže cca 3 a půl měsíce a na dýnku mám několik vrypů. Přitom hodinky dávám na noc do pouzdra, když je někde pokládám, tak většinou dýnko sedí na tom delším kusu řemínku a nikde mi nespadly...tak je mi záhadou, jak se to vůbec stalo a že je to docela zřetelně vidět..

Nosíš snubák?

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Bende napsal:

Jo

Jen mě to napadlo. Sám snubák nenosím takze jen teoretizuju. Když má (jinak tvrdá) ocel povrch upravený kartáčováním nebo broušením, není ten povrch tak odolný. Jinak by nešel rozleštit za pomoci měkčích materiálů. 

Odkaz ke komentáři

To sice ano, ale koncovky mají trochu jinou geometriii než nožky, což považuju za faul i u dražších značek (viz odlesky světla na obou fotografiích) a především: takhle velké a ploché články? Když je hlavní výhodou náramků z mnoha drobných článků (Jubilee či Beads of Rice) pohodlnost, jakou vlastnost bude mít náramek z takovejchhle plátů? A kromě pohodlí je tu i estetické hledisko - jemné náramky obepinají zápěstí plynule a odrážejí světlo v drobném třpytu. Tohle prostě bude působit hranatě a bez elegance a odlesky světla to ještě zdůrazní. Kéž bych se mýlil...

Odkaz ke komentáři

20240526_162321.thumb.jpg.da175256cb1e15e08326ed53c5dfd2e4.jpg

Nedalo mi to a vyhrabal jsem z šuplíku tenhle pekelnej náramek :D abyste mě neměli jen za teoretika... Ovšem popravdě,  v dnešní době by mě nepřekvapilo, kdyby zrovna tenhle počin Vulcainu vyhrál nějakou cenu za dizajn.

Odkaz ke komentáři

Kratší, nebo zaoblené. Přijde mi že se chtěli odlišit... a taky trochu hřešili na vintage styl hodinek, k nimž podobný náramek snáz projde.

Uvidíme naživo, ale moc šancí tomu nedávám.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...