Přejít na obsah

Timex Humvee

Gilius

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 68
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nemá někdo-tady na Chronomagu-tyto hodinky???? Celkem by mne zajímalo srovnání s G-Shocky.......je to,v podstatě,stejná třída.....

Je to tak 14 dnů co jsem je viděl na eBay v NOS stavu a uvažoval jsem o nich. Pak jsem si řekl, že blbostí už mám doma dost a nechal jsem to plavat :) Teď mě to mrzí ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady je pokec a fotky.

to jo...to jsem viděl...ale dík......mne zajímalo,jestli je má někdo tady.....???

Hnus fialovej???Jsou naprosto skvělé......odpověď Timexu na Gshocky......

4Milil-kdybys je bejvalky koupil,klidně bych je od Tebe vzal........škoda...nikde nejsou vidět.....uvažuju,jestli si mám pořídit nějaký G-čka(je to ostuda,ale doma žádné nemám....)...nebo tohle....toť otázka......

PS-jo,jsem divnej......:lol2:

PSS-pořádný hodinky pro pořádný chlapy......:)

Odkaz ke komentáři

4Milil-kdybys je bejvalky koupil,klidně bych je od Tebe vzal........škoda...nikde nejsou vidět.....uvažuju,jestli si mám pořídit nějaký G-čka(je to ostuda,ale doma žádné nemám....)...nebo tohle....toť otázka......

No jo no, jsem pitomec ;) Ale veřím, že se ještě objeví. Budu to hlídat :)

Kdybys chtěl mít G-Shocky funkčně nadupané, limitované a ještě ke všemu levné, kup si tyhle GW5525A-1. I když frogmany či mudmany to fakt nejsou :)

Od toho prodejce jsem už nakupoval a bylo to v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Můj názor je jasnej tyhle timexy na Géčka nemají. Design je vyvedenej schválně do oškliva aby zakryl fakt, že se jedná jen o obyčejný plastový digi. Ty nabízený Géčka limitky k 25. bych bral raději. A mám pocit že ještě nedávno jsem ty timexy viděl nový v obchodě. A nemůžu se ubránit dojmu, že mi připadaly takový křehký až fórový.

Odkaz ke komentáři

Mel jsem je cca pred 15 lety v barve khaki a na khaki nylonovem remenu. Tady tyhle se mi moc nelibi. Tvary jo ale ta barva ne. Koupil jsem si je v cykloshopu kde jsem kdysi delal brigady, pak jsem je prodal sefovi a koupil si Timex ZULU ktere jsem ti posilal do vlakna o digi. Kdyz jsem mu byl poprat klidne svatky zdalo se mi ze je ma na ruce (podle barvy). Jestli nezapomenu udelam ti fotku. Kdyztak mi to zase pripomen pres SZ.

edit - Ja se picnu, nez mi odejde prispevek na podesaty uz jsi me predbehl. Jsou to ty na posledni fotce vpravo. Trosku jsem s mym barvocitem popletl barvy.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

:thumbsup_anim:

Snad vydrží víc, než Hummer.

post-2946-1230322069.jpg

Tahle fotka je zjevně montáž. Kdyby ten Hummer do school busu zezadu narazil, zdemoloval by částečně jeho zadní část, jen málo by zdemoloval svůj předek, a díky konstrukci obou votidel by se nikdy Hummer pod bus nedostal...

Odkaz ke komentáři

Mel jsem je cca pred 15 lety v barve khaki a na khaki nylonovem remenu. Tady tyhle se mi moc nelibi. Tvary jo ale ta barva ne. Koupil jsem si je v cykloshopu kde jsem kdysi delal brigady, pak jsem je prodal sefovi a koupil si Timex ZULU ktere jsem ti posilal do vlakna o digi. Kdyz jsem mu byl poprat klidne svatky zdalo se mi ze je ma na ruce (podle barvy). Jestli nezapomenu udelam ti fotku. Kdyztak mi to zase pripomen pres SZ.

edit - Ja se picnu, nez mi odejde prispevek na podesaty uz jsi me predbehl. Jsou to ty na posledni fotce vpravo. Trosku jsem s mym barvocitem popletl barvy.

já je možná budu mít....respektive......no,prostě uvidím.....

Pokud jsi je měl,poděl se,prosím,o zkušenost.....

Odkaz ke komentáři

Tak....zadařilo se.....MÁM JE!!!!! :wub:

http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry225096

4 T2- ROZHODNĚ se nejedná o obyčejné plastové digitálky.....jsou poměrně dost masivní a těžké a určitě něco vydrží......

mám je asi hodinu.....zkusím se k nim rozepsat více později......:)

Odkaz ke komentáři

já je možná budu mít....respektive......no,prostě uvidím.....

Pokud jsi je měl,poděl se,prosím,o zkušenost.....

Cece to bude horsi, nevzpomenu si, mel jsem je chvily. To k nam prisel cestak, nabidl nam plnej stojan do komise, tak jsme ho vzali posadili na pult a ja hned jedny koupil. Za mesic jsem se zamiloval do tech ZULU tak jsem je vyhandloval. Cetl jsem v jinem vlakne zes je uz koupil funglovky, dej pls vedet kolik staly. Sice uz jsem se zarekl ze dokud nezredukuju stavy nic noveho nekoupim, ale....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...