kubson Odesláno 27. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2008 před nedávnem jsem od YPA převzal Pinnacle PCTV e200 - je to externí DVB-T karta s vlastní aktivní anténou Hirschmann, připojuje se přes usb, je k tomu i dálkové ovládání, zařízení je v krabici, decentně používané, funkční a dálkové je netknuté. po několika týdnech jsem jej ještě ani nevytáhl z krabice, takže kdyby měl někdo zájem, je k dispozici zkusím opět dobročinnou aukci, vyvolávací cena je 100,- a celý výtěžek půjde na akci slepecké hodinky pro nadaci Leontýnka aukci uzavřu na silvestra, nejvyšší nabídka vyhrává, poštovné platím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kubson Odesláno 31. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 dnes poslední šance přihodit
lib Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Tak se mi zdá, že jsem vyhrál, ne? Všem hodně zdraví a štěstí do novýho roku!
lib Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 nezdá Bezva! Čekám instrukce, ale radějí až "zítra". Všechno nej všem!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se