digiMonster Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 všetko prebehlo v poriadku, bezproblémová komunikácia platba prišla ako sme sa dohodli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Vše v naprostém pořádku. Rychlost ochota a komunikace. Vše za 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 28. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2023 Absolutně bezproblémové. Doporučuju a kdykoli znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Prodával jsem a všechno bylo bez problémů. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 S Lukášem to byl obchod na jedničku. Rychle a jasne jednání,okamžitá platba,zpětné info. Moc dekuji a doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2023 Od Lukáše jsem kupoval a vše tipťop. Doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kitano Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2023 Nákup bez problémů, vše dorazilo dle dohody, palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lafr Odesláno 7. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2023 Kupoval jsem od Lukáše řemínek a skvělá domluva, rychlé zaslání, zkrátka vše bez problému. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Poprvé nákup osobně, první setkání s jiným členem, Hamilton Murph 42, super týpek, opravdový Hightower, jen bílý . Předáno osobně v parku u nás před domem, přivezl mi je, cena férová, hodinky jen pár vlásečnic. K hodinkám navíc textilní pásek, který se nakonec ukázal po chvíli laborování jako nejlepší. Tímto se omlouvám za ten park, ale doma je stavební dělník, nejen že vypadá divně, ale taky se od něj dost práší a dost hulí . Ještě jednou díky za obchod. Škoda že jsem spěchal na burzu gramodesek, mohli jsme pokecat déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JacoBee Odesláno 9. února Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února Doporučuji. Peníze poslal předem, vyzvedl bez zdržování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 13. května Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května naprostá spokojenost, Lukáše mohu doporučit .... rychlé férové jednání, osobní předání, fajn pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas4518 Odesláno 31. května Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května Super obchod, vše OK. Díky. T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bok Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Všechno v pohodě, doporučuji Odesláno z mého SM-S916B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se