nAscA Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 No jednu chvili jich bylo hodne, cca pred rokem. Jinak ty 6900 vlevo jsou limitovana edice, myslim, ze jich je 500 ks (bez tech jednech z toho tuzingu vlastne uz jen 499) DW-6900FSLRG-8CR
Skydiver Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 (upraveno) Ano, do teto serie nepatří, Crazy Colors znám do detailu Ke Crazy Colors - kromě té růžové bych je mohl mít všechny. pak se mi ještě moc líbí G-LIDE - pokud máte rádi lesklý povrch Upraveno 28. března 2009 uživatelem Skydiver
t2 Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Bob Marley. Nevím jestli se to tu už někde nemihlo.
nAscA Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 je tyto jsem si chtel koupit, ale byly v hroznem stavu (za to levne). Skydiver: Crazy mam jedny, 5600 ve zlute, jsou fakt dobre. Jinak skoda, ze ty g-lide zacali delat jako leskle. Kdysi prave byvali jelly. Mam Gl-230, zelene prusvitne, a jsou to jedny z mych nejoblibenejsich. No jedny z tech, ktere vubec nenosim.
Yvaine Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 je tyto jsem si chtel koupit, ale byly v hroznem stavu (za to levne). Skydiver: Crazy mam jedny, 5600 ve zlute, jsou fakt dobre. Jinak skoda, ze ty g-lide zacali delat jako leskle. Kdysi prave byvali jelly. Mam Gl-230, zelene prusvitne, a jsou to jedny z mych nejoblibenejsich. No jedny z tech, ktere vubec nenosim. 5600-G-lide jsem chtěl v bílé barvě, tedy dokud jsem je neviděl naživo..Ten lesklej povrch je vážně děsnej
nAscA Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Pokud chces 5600 v bile barve, tak doporucuji DW-5025B. Ty uprostred.
Skydiver Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Myslíte, že ten lesklej povrch vypada vážně tak blbě??? Nasca-ty uprostřed jsou super!
Yvaine Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Pokud chces 5600 v bile barve, tak doporucuji DW-5025B. Ty uprostred. Pěkné, jak je to s čitelností displaye? Myslíte, že ten lesklej povrch vypada vážně tak blbě??? Nasca-ty uprostřed jsou super! Vyvezl jsem rodinku na výlet do Koscomu zkouknout ty lesklé a vůbec se mi nelíbí..
nAscA Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 No ja mam z tech crazy ty zlute a lesknou se, ale nijak mi to nevadi. Citelnost tech negativnich displeju je horsi, ale v kombinaci z tou bilou to vypada hodne dobre. A s mymi slunecnimi brylemi se i dobre ctou
filo-boxer Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Pokud chces 5600 v bile barve, tak doporucuji DW-5025B. Ty uprostred. Nevite, kluci, kde by se k nim dal sehnat ten bily remen? Mam ty FIFA G-Shock ale je u nich cerny pasek a to neni ono.
nAscA Odesláno 29. března 2009 Nahlásit Odesláno 29. března 2009 Zkus pohledat na ebay, nedavno jsem tam nejaky bily videl. Mozna taky http://www.casiosalesandservice.com/ , tam je nejlepsi zavolat, nebo se koukni na http://www.tiktox.com/ , tam toho mivaji taky dost.
filo-boxer Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Taaaaak, nasel......objednal.......zaplatil na TIKTOXu. Jeste jednou diky za vyborny tip.
nAscA Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Rado se stalo. Muzes sem pak hodit fotku, jak ta fifa bude s tim bilym vypadat? Taky jsem nad tim jednu dobu premyslel.
filo-boxer Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Rado se stalo. Muzes sem pak hodit fotku, jak ta fifa bude s tim bilym vypadat? Taky jsem nad tim jednu dobu premyslel. To se rozumi!
filo-boxer Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Rado se stalo. Muzes sem pak hodit fotku, jak ta fifa bude s tim bilym vypadat? Taky jsem nad tim jednu dobu premyslel. Fotky nebudou.......hodinky si pujcil muj pes....a to nevydrzi ani Gecka.
Gilius Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Fotky nebudou.......hodinky si pujcil muj pes....a to nevydrzi ani Gecka. ojojoj........upřímnou soustrast........ale pořád lepší,než kdyby to nevydržel Filo......
filo-boxer Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 ojojoj........upřímnou soustrast........ale pořád lepší,než kdyby to nevydržel Filo...... To jo, nastesti vsecko (krome jidla) co kouse a trha tak vyplivne. Ani nevim jak se k nim dostal, v sobotu rano jsem je nasel roztrousene po obyvaku
nAscA Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Tak to je fakt skoda. Daji se koupit zatim porad jeste dost levne...
Gilius Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 To jo, nastesti vsecko (krome jidla) co kouse a trha tak vyplivne. Ani nevim jak se k nim dostal, v sobotu rano jsem je nasel roztrousene po obyvaku Holt asi cítí,že Ti hodinky škodí.......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se