Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jednu chvili jich bylo hodne, cca pred rokem. Jinak ty 6900 vlevo jsou limitovana edice, myslim, ze jich je 500 ks (bez tech jednech z toho tuzingu vlastne uz jen 499)

DW-6900FSLRG-8CR

IMG_5552.jpg

IMG_5556.jpg

Odesláno (upraveno)

Ano, do teto serie nepatří, Crazy Colors znám do detailu :)

Ke Crazy Colors - kromě té růžové bych je mohl mít všechny.

pak se mi ještě moc líbí G-LIDE - pokud máte rádi lesklý povrch

in4mationglide1.jpg

Upraveno uživatelem Skydiver
Odesláno

je tyto jsem si chtel koupit, ale byly v hroznem stavu (za to levne).

Skydiver: Crazy mam jedny, 5600 ve zlute, jsou fakt dobre.

Jinak skoda, ze ty g-lide zacali delat jako leskle. Kdysi prave byvali jelly. Mam Gl-230, zelene prusvitne, a jsou to jedny z mych nejoblibenejsich. No jedny z tech, ktere vubec nenosim.

Odesláno
je tyto jsem si chtel koupit, ale byly v hroznem stavu (za to levne).

Skydiver: Crazy mam jedny, 5600 ve zlute, jsou fakt dobre.

Jinak skoda, ze ty g-lide zacali delat jako leskle. Kdysi prave byvali jelly. Mam Gl-230, zelene prusvitne, a jsou to jedny z mych nejoblibenejsich. No jedny z tech, ktere vubec nenosim.

5600-G-lide jsem chtěl v bílé barvě, tedy dokud jsem je neviděl naživo..Ten lesklej povrch je vážně děsnej :thumbsdown_anim:

Odesláno
Pokud chces 5600 v bile barve, tak doporucuji DW-5025B.

img2124pg2.jpg

Ty uprostred.

Pěkné, jak je to s čitelností displaye?

Myslíte, že ten lesklej povrch vypada vážně tak blbě???

Nasca-ty uprostřed jsou super!

Vyvezl jsem rodinku na výlet do Koscomu zkouknout ty lesklé a vůbec se mi nelíbí..

Odesláno

No ja mam z tech crazy ty zlute a lesknou se, ale nijak mi to nevadi.

Citelnost tech negativnich displeju je horsi, ale v kombinaci z tou bilou to vypada hodne dobre. A s mymi slunecnimi brylemi se i dobre ctou :)

Odesláno
Fotky nebudou.......hodinky si pujcil muj pes....a to nevydrzi ani Gecka. :crying_anim:

ojojoj........upřímnou soustrast........ale pořád lepší,než kdyby to nevydržel Filo......

Odesláno
ojojoj........upřímnou soustrast........ale pořád lepší,než kdyby to nevydržel Filo......

To jo, nastesti vsecko (krome jidla) co kouse a trha tak vyplivne. Ani nevim jak se k nim dostal, v sobotu rano jsem je nasel roztrousene po obyvaku :eek:

Odesláno
To jo, nastesti vsecko (krome jidla) co kouse a trha tak vyplivne. Ani nevim jak se k nim dostal, v sobotu rano jsem je nasel roztrousene po obyvaku :eek:

Holt asi cítí,že Ti hodinky škodí.......:lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...