nAscA Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 (upraveno) Že by udělali i kovový pásek ? Snad to stačí jako odpověď. Myslis, ze gecka nemuzou mit kovovy tah? t2: Ale na fotce bude nejspis plast. Znas presne oznaceni techto gecek? Upraveno 15. května 2012 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Myslis, ze gecka nemuzou mit kovovy tah? t2: Ale na fotce bude nejspis plast. Znas presne oznaceni techto gecek? Ne, tím myslím, že když na hodinky navazuje pásek stejně lesklý jako pouzdro a ještě ve stejném tvaru jako klasika plastová, tak to kov nikdy nebude. Tahy dělají jiné než řemeny, viz např GW3000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Jj tak to jo. Napr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 (upraveno) Já si taky myslel že je to lesklý plast, ale naděje umírá poslední. Tady fotka i z druhé strany přináší důkaz jak je to: Upraveno 15. května 2012 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Asi jde o model DW 6900 xxx. Jo, to jsem poznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Hezký je to modrý dýnko a okolí displaye. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 15. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2012 Fakt pekne. Jsem nejdrive myslel, ze je to jen ochranna folie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 KUK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Další nové modely pro červen 2012 - KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 No tak zase nic co by se mi líbilo. Už se začínám bát o 30th limited edition. Snad to nebude něco takovýhle. Tak asi jedině jestli bude něco od Frogmanu, aby to nebyl plastik. Ale asi to bude předražený, tak nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 No ty GA-110MH-7AJR ( První ;-) ) mají doslova ručky na ho... , je to nečitelné(zlá kombinace barev) a počítám že ve tmě to nebude o nic lepší (to světlo v rohu je málo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2012 Casio Baby-G BGA131 Watch Review Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 G shocky červenec 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 G shocky červenec 2012 u těch GA-..RG aby člověk ty ručky hledal, k čemu to je? na houno. teda, do sbírky asi dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 mě se neptej, já to nevymejšlel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Tak za mě zase nic co by se mi líbilo. Ach jo géčka jsou asi už fakt mrtvý. Už chybí jen Ken Block edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2012 Ach jo géčka jsou asi už fakt mrtvý. Svatá pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Je asi potřeba se s tím smířit a vybírat spíš ze starších pěkných kousků, dokud je ještě z čeho...zlaté časy digitálek jsou už dávno a asi i nenávratně pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 11. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2012 Pár fotek z Berlínské výstavy skateboardingu - Bright.G-Shock tam měl moc pěkný stánek.Omlouvám se za kvalitu fotek je to jen mobilem (nesmělo se tam fotit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se