pku Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Ahoj, nenapadlo mě kam s tím, tak jsem založil nové téma. Tohle na mě teď vyskočilo na stránkách jednoho známého pražského prodejce. A má otázka zní, zda se jedná o opravdu raritní FAUX PAS z dílny Panerai a nebo se snažil být někdo dokonalejší než samo Panerai a vnesl do sestavení pouzdra trošku svého já. Zaráží mě hlavně to, že jsou hodinky nabízeny jako New Unworn!!! Schválně kdo tu nesrovnalost odhalí bez nápovědy!!! Jinak si myslím, že toto téma může do budoucna sloužit k podobným situacím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Ochrana korunky je opačně nasazena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Taky se mi to zdá nějaké opačné, páčka ochrany má být hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Kluci je to celý divný. Písmenko W značí, že jsou hodinky vyrobeny v roce 2020. Podle prodejce koupeny v roce 22 od AD. Za mě to je repase která se má tvářit jako New Unworn!!! Nicméně možná se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Ochrana je určitě vzhůru nohama. Ale to že byly vyrobeny 2020 a prodány až 2022 možný samozřejmě je. Mohly taky být někde ve výloze, pražilo na ně sluníčko, tak to vyschlo. Prošly samodomo servisem a nějaký vemeno to tam nasadilo opačně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 před 34 minutami, Horhe napsal: Ochrana je určitě vzhůru nohama. Ale to že byly vyrobeny 2020 a prodány až 2022 možný samozřejmě je. Mohly taky být někde ve výloze, pražilo na ně sluníčko, tak to vyschlo. Prošly samodomo servisem a nějaký vemeno to tam nasadilo opačně... Za mě souhlas a upřímně bych chybu ze strany Panerai vyloučil, protože je to velice málo pravděpodobné. I když jsem viděl fungl nové IWC s day datem, které si koupil kamarád přímo u AD a datum se přetáčelo v půlnoci a den v týdnu ve 12 odpoledne, takže i mistr tesař se někdy utne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 (upraveno) Co na to Panerai odborník @pciza? Upraveno 11. února 2023 uživatelem pku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Jestli odborník nevím ale viděl bych to stejně jako Horhe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Vypadaj cajk, ale slovy klasika: “jestli nekdo neumí ani spravne nasadit ochranu, tak co asi zasel někde vevnitř”……..takže to asi nebude kauf roku :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Tak jsem prodejci napsal a uvidíme zda něco odepíše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 11. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Tak to byl fofr. Hodinky jsou staženy a jde se vyšetřovat. Nejpravděpodobnější je prý to, že to přehodil hodinář při kontrole, než šly hodinky do prodeje. No nic, jak jsem psal, i mistr tesař se někdy utne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 No každopádne prečo u kontroly potreboval dávať dolu ochranu korunky je mi záhadou. Aby prípadný kupujúci nebol prekvapený, že u prípadného problému nemá záruku, pretože do hodiniek niekto neodborne vliezol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Určitě bych se tomu prodejci a hodináři vyhnul velkým obloukem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 27. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2023 Panove co tak vysilujete? Ja tu ochranu nosim taky naopak. Otocil jsem si to sam hned ze zacatku, jsou to jenom 2 sroubky. Duvod je prosty, libi se mi cista ochrana bez textu, hodi se vic k ciste lunete, text je zezadu spolecne s textem na dynku, proste mi to tak opticky vic ladi. Navic i manipulace s packou mi takhle vyhovuje vic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 28. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Ahoj já si nemyslím, že by někdo vyšiloval, pouze jsme konstatovali, že když někdo prodává hodinky s popisem "New Unworn", tak by na nich mělo být vše tak, jak to výrobce vymyslel a vyrobil. To, že ty jsi si tu ochranu otočil je asi v pohodě a pokud ti to tak vyhovuje, tak s tím myslím nebude mít problém vůbec nikdo. ps. Mně to trošku připomíná kolo Favorit z dob dávno minulích, kdy si lidé otáčeli berany, aby se nemuseli ohýbat, když jeli do Jednoty pro rohlíky a mlíko v pytlíku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 Ja plne souhlasim s tim, co napsal Horhe. Zadny drama. Urcite to neni nejaka repase. Ale s tim Favoritem je to dobry prirovnani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 ..tak berany nahore jsme na favoritu meli hlavne proto, abychom mohli vozit spolucestujici, ze? Zadecek se tam vesel akorat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 28. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2023 (upraveno) a taky pro to, že to vypadalo jako na kolovou, jako měli legendární bratři Pospíšilové Upraveno 28. února 2023 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se