lukassob Odesláno 19. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2023 před 2 hodinami, misso napsal: Pěkná kolekce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wezr Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 Peknej clanek takz jsem neodolal a nakoupil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wezr Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 ...ops taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Dýnka - výběr stažený z internetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 25. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Zapomněl jsem na tohle no-name dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 26. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Z počátku výroby NY0040 byla používána luminiscence na bázi Promethia. Pokud je na číselníku vyznačeno „P-JAPAN-P“, znamená to, že je na něm použito Promethium. Ukázky číselníků s Promethiem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 (upraveno) Supr zajímavost. Tenhle model je moje srdcovka. Upraveno 26. března 2023 uživatelem Kalisport Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 23. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2023 Burgundy bezel fugu Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 28. dubna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Aktuální informace od Citizen k přezdívce "Fugu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 (upraveno) Už jsem měl docela hodně hodinek na ruce a po dlouhé pause,kdy jsem nosil jen Quartzky od Casia...abych se trochu vyléčil z Chronobundusu,jsem si zde na foru koupil pepsiny na tahu. Jsem z nich úplně paf. Za ty peníze...to je sakra rockec Upraveno 28. dubna 2023 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2023 Klidně si mohl poslat foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Ďalšie žlté nafúkle rybky s obrazcom na dne...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 31. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2023 Vyborne. Konecne riadne fugu aj s hniezdom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2023 hnízdoOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 V 16. 7. 2023 v 13:35, kolky87 napsal: hnízdo Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku @kolky87 kde jsi je prosím pořídil? Na žádném prověřeném e-shopu je nevidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Ja som ich bral z UK, riešila to aj DHL (clo,DPH) ale nič som neplatil naviac, išlo to asi na shop. https://www.watchshop.com/watches/mens-citizen-automatic-promaster-diver-watch-ny0130-08e.pdpZa malo Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans99 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 A ten epesní žluťásek je odkud ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Ten je s Ali. Ale je to nejaká "značka" Rdunae, ktorá robí asi homage hodinky. Ale kvalita je asi aj lepšia ako originál guma .https://a.aliexpress.com/_mqrFWdYTak ešte jedna foto Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans99 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Díky moc, nádherná sestavička !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se