Ivan Pagac Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Čus, tak moja zbierka sa rozrastla o jeden zaujimavy kusok, dufam ze aspon niekoho z vas zaujme :
Gilius Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 jsou pěkné.....indiglo???By mne celkem zajímalo,jak svítí??.......nemohl bys je,prosím,zkusit vyfotit???
Ivan Pagac Odesláno 29. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Gilius napsal: jsou pěkné.....indiglo???By mne celkem zajímalo,jak svítí??.......nemohl bys je,prosím,zkusit vyfotit??? mozem, vecer ked bude tma tak cvaknem :-)
Milil Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 Gilius napsal: jsou pěkné.....indiglo???By mne celkem zajímalo,jak svítí??.......nemohl bys je,prosím,zkusit vyfotit??? Je to obvyklá Indiglo klasika - modře se podsvítí celý display. Tenhle model je asi nejoblíbenější chronograf od Timexu. Co jsem je však měl v ruce, tak korunky šly dost ztuha, nevím jestli se to časem rozchodí. Šikovná je i ta funkce Easy Alarm kterou Timex na některých hodinkách (včetně těchto) používá.
Ivan Pagac Odesláno 29. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2008 tak teda fotky : inak jedine co sa mi nelubilo je zrovna nastavovanie alarmu pri viac ako 60 minutovej odchylke :-) musim tocit a tocit koleckom o hubu, pricom ostatne alarmove hodinky maju tlacitko ktore stlacite a rucicky sa hybu
cody Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Jsou pekne, gratuluju. Jinak jsi mi opet potvrdil, ze indiglo je vazne mazec. Prijemne, nezere moc baterky, sviti hezky rovnomerne. Parada!
Gilius Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 supr...díky za fotku...indiglo je paráda......!!!!
Ivan Pagac Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 dikes :-) inak nepoznate niekto nejake "finty" ako zmäkčiť remeň? Mne sa zdá príliš tvrdý a derie ma na ruke, alebo len nosením?
Gilius Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Ivan Pagac napsal: dikes :-) inak nepoznate niekto nejake "finty" ako zmäkčiť remeň? Mne sa zdá príliš tvrdý a derie ma na ruke, alebo len nosením? mělo by se to poddat...ale jestli nechceš čekat,tak kůži změkčíš třeba mazáním ze včelího vosku.....
Ivan Pagac Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 len teraz na ktoru stranu, tu co mam o ruku ci tu druhu? :-P
Gilius Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 asi bych to mazal celé...on ten vosk řemen zároveň chrání......
Ivan Pagac Odesláno 2. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 kibi napsal: ja pouzivam posledni dobou Collonil Classic - Waterstop Colours - od Bati... zmekcuje, chrani, impregnuje... no zrovna ten mame doma tak idem skusit a dam vediet :-)
Kona-M Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Odesláno 6. února 2010 Zdarec ty timexy jsou parádní a budu si je kupovat. Ale mám dotaz, ta luneta s tím tahometrem je napevno, nebo je otočná?
Ivan Pagac Odesláno 23. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2010 Kona-M napsal: Zdarec ty timexy jsou parádní a budu si je kupovat. Ale mám dotaz, ta luneta s tím tahometrem je napevno, nebo je otočná? zdarec, luneta je pevna
jeanda Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 Uvažuji o koupi těchto hodinek, rád bych se zeptal, jak je to s vodotěsností, všiml jsem si, že nemají na dýnku žádné drážky, je šroubovací nebo pouze zacvakávací? A jak je to s korunkami tlačítek, pro stisk se musí odšroubovat, nebo jsou stisknutelné vždy (i pod vodou)?Ještě by mě zajímalo, jak odolný je ten černý povlak, zlepšuje tvrdost povrchu, nebo po půl roce nošení jsou hodinky samý stříbrný škrábanec?Předem děkuji za odpověď v tomto starém vlákně a přeji, ať slouží..
Pavel K. Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 No na hodinkách je napsáno WR 100M. To je i na šnorchlování. Tlačítka se pod vodou určitě mačkat nesmějí. To umí jen pár modelů g-shocků od Casia.
Gustaf Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Odesláno 9. června 2011 za mě palec nahoru.. parádní outdoorový hodinky...a to indliglo...to je věcička gratuluju
jeanda Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 V 9. 6. 2011 v 15:33, 'Pavel K.' napsal: No na hodinkách je napsáno WR 100M. To je i na šnorchlování. Tlačítka se pod vodou určitě mačkat nesmějí. To umí jen pár modelů g-shocků od Casia. Mně spíše šlo o to, jestli se i tlačítka dají zašroubovat, právě aby pod vodou nešla stisknout třeba nechtěně. Mají na sobě vroubky, tak to vypadá, že třeba i jo..
Pavel K. Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 V 10. 6. 2011 v 8:57, 'jeanda' napsal: Mně spíše šlo o to, jestli se i tlačítka dají zašroubovat, právě aby pod vodou nešla stisknout třeba nechtěně. Mají na sobě vroubky, tak to vypadá, že třeba i jo.. No myslím, že ne. U tak "malé" vodotěsnosti by to asi bylo zbytečné a nevěřím, že v této cenové kategorii by se stím někdo dělal. Náhodného zmáčknutí tlačítek bych se nebál. Jinak hodinky vypadají dobře. Ty vroubky tam budou mít čistě estetický důvod. Jestli se ti líbí tak do nich běž. Ta vodotěsnost je dostatečná pokud se nechceš potápět s přístrojem.
sennori Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Odesláno 10. června 2011 Hezke timex, mam starsi model a pod vodou sem svitil a svitil az sem dosvitil...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se