(Miloš) Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Já se ale nebavím o technice, je jasný, že za ty peníze nebude žádný kouzlo nikde, proto bych šel do quartzu. Řeším pocit, což je mnohdy důležitější, než parametry na papíře. Podle fotek jsem byl rozhodnutej, že potřebuju Kamasu a jsem rád, že jsem je nekoupil přes net, ušetřil jsem si poštu zpátky, vypadají prostě hrozně. Jak říkám, pocit... Zkusil jsem i M Force, nebo jak se jmenujou a stejný, jo, od tý doby jsem trochu orient hejtr, ale to neznamená, že jinýmu nemůžou vyhovovat. Jen bych si je prostě nejdřív prohlídnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 za 4ku Citizen NH8389-88LE 46mm,automat na kov.tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleGiba Odesláno 21. února 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2023 Mně se třeba ty Citizeny zdají hodně humpolácký, ale když jsem poslal otci pár obrázků hodinek, tak si vybral tyto. Vypadají hodně robustně, ale pro 110 kg řízka asi dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 22. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2023 Kdyby mohl být quartz, tak Dura by byly moc fajn a ještě ti z rozpočtu kus zůstane... https://www.hodinky-365.cz/casio-collection-duro-mdv-107-1a1vef-x1218694 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simonceli Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 S Inictou tu moc nemáchej, to je červená na býka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se