Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pekný deň prajem

Po dlhých 6 rokoch nosenia mojich obľúbených hodiniek Seiko PADI Solar x(Seiko SNE435P1) , ktoré sú už značne opotrebenie z prace som sa sem rozhodol zavítať a prísť si sem opäť po cennú radu.

Nove hodinky by mali byt predovšetkým automaty nebo Solar.Veľkosť max 43.Cenovo by sa mali pohybovať do 1800€ pár € naviac nepohrdnem no držal by som ss tejto hranice. Remeň jednoznačne kov alebo pripadne guma/kaučuk nakolko je to jednoduchšie na údržbu.  Čo sa týka vzhľadu tak by som skôr uprednostnil niečo podobne ako mám doteraz ,ale samozrejme nebránim sa ani iným navrhom a radám. Nepotrebujem mat na ciferníku xy budíkov preferujem jednoduchosť a veľké plus pre mna je dátumovnik .Nižšie ešte upresnim špecifikácie. Moc sa mi páčiš hodinky od  TAG Heur no žiaľ v tejto cenovej kategórii žiaľ majú len Quartz čo nechcem. 

Cena-1800€

Strojček-Automaticky/Solarny

Priemer- Do 43mm viac nie

Funkcie- Luminescencia,dátumovnik

Sklo-Zafirove(nie minerálne)

Farba-strieborná 

Vodeodolnost- 100-200m

To sú asi tak moje požiadavky som skôr na niečo jednoduché nie zložité. Ešte ďalšia vec chcem nové hodinky nie z druhej ruky.
Budem vďačný za každú radu pripadne pošlite sem linky alebo fotky. Snáď sa mi podarí ísť po pár rokoch o level vyššie z hodinkami nakoľko som začínal s Casio Edifice potom prešiel na Seiko PADI x a teraz chcem opäť nájsť niečo nové , pekne jednoduché 

Ďakujem za cenný rady 😃

Upraveno uživatelem Stomi
Odesláno

Mno jo, jsem si myslel ze za tech 1800 Eur by se daly nejaky ty Aquaracery sehnat, ale koukam ze blbe, nebo jenom od soukromniku (chrono24). Pak sem chtel navrhnout Sinn U1/U50, ale taky to nejak podrazilo.. Dobry sou Oris Aquis, akorat je blby ze musis zustat u origo naramku/gumy.. pak Rado Captain Cook sou prima.

Odesláno

Pozri sa na Longines Hydroconquest, Mido Ocean Star alebo Tissot Seastar. Preco nezostanes verny Seiku?  Napriklad SPB185, SPB187, SPB077, SPB143, SPB151, SPB321… 

Odesláno
  V 25. 2. 2023 v 17:06, dragys27 napsal:

Přidám také svůj návrh. Myslím že všechny zadané parametry včetně stříbrné barvy splňují Ball Fireman Victory NM2098C-S3J-SL

https://www.helveti.cz/ball-fireman-victory-nm2098c-s3j-sl

Rozšířit  

+1 pro Bally (krome postnutych kolegou Dragysem jeste treba rada Engineer II/III nebo Road Master), ale rozhodne bych je nebral z Helveti, kdyz za ten stary vyprodejovy model chce pan Stencek 35k -- obvykla cena v EU je tak 26-27.

Odesláno

Jak mam Bally rad, tak za tydle prachy se teda daj vybrat radove lepsi hodinky nez tendle konkretni model s timdle celkem.. nepovedenym pouzdrem.

Ale koukam ze Hydrocarbony taky spis ne, bohuzel.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...