African Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 před 3 minutami, Lookyn napsal: Taky jsem jak na trní Rolex v podstatě kompletně změní svůj sortiment! Že by konečně Smartwatch? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 před 8 hodinami, tkol napsal: Tak dle videa zveřejněného Rolexem je to jasné: - nové exp1, asi větší velikost - exp 2 bicolor - yachty v titanu - nové cellini Je tam taky něco s modro/zeleným ciferníkem a rosegold korunkou na cifru ale model se neodvážim odhadnout… Co dál jste odpozorovali z videa?? Vetsi Expy1, ideal 41, by byly super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 23. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2023 ja teda nevim, kde jste vzali ty expy I s keramickou lunetou panove to by z toho podle me neuhodla ani vestkyne Jolanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 hodinkee to maj vyreseny od vcera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Nekde jsem cetl, ze u tech expu to vypada na oysterflex.A jeste taky na tom videu je videt tah a ve stinu hodinky bez ochrany korunky, takze nejspis zmena/zmena barev u OP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 1 hodinou, steel napsal: hodinkee to maj vyreseny od vcera ale titanový Millgausy jsou krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Zajímavé zjištění z rolexfora https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=897079 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 15 minutami, Monkey napsal: Zajímavé zjištění z rolexfora https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=897079 Já se začínám za ty Expy I v 40 - 42 mm normálně modlit a nakonec budu za delší prodlevu na čekací listině nesmírně rád 36 by nevadili, ale 40mm budou o 4mm lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 28 minutami, African napsal: Já se začínám za ty Expy I v 40 - 42 mm normálně modlit a nakonec budu za delší prodlevu na čekací listině nesmírně rád 36 by nevadili, ale 40mm budou o 4mm lepší ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 9 minutami, steel napsal: ne Jak jako ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 na 40mm expy jsem teda zvedavej.. pokud to pojmou jako OP41, ktere jsou ve skutecnosti 39, tak by se mohly dat i nosit Me by se libily OP36 s nejakou novou barvou, kdyz zrusili zluty a cerveny (treba tmava modra?) a urcite by to chtelo zasadni update milgauss a udelat z nich zase nositelny hodinky (kdyz uz se to nepovedlo s airking). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Airking mi prijde nositelnejsi nez predchozi verze. Co se na tom nepovedlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 24. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 1 hodinou, Monkey napsal: Zajímavé zjištění z rolexfora https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=897079 Estli je tohle reál, pak je to docela super práce! Čumim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 (upraveno) před 18 minutami, Potkan napsal: Airking mi prijde nositelnejsi nez predchozi verze. Co se na tom nepovedlo? souhlasim, ze ma hezci detaily nez ty predchozi, ale za me by mnohem lip fungoval navrat k puvodnim vintage air-king, nez posun opacnym smerem. A velmi podobne bych to videl u Milgauss. No a pokud opravdu prijdou vetsi expy, tak jsem zvedavy, jestli soucasne zrusi 36mm.. ze by prodavali profesionalni model soucasne ve dvou velikostech se mi moc nezda. Upraveno 24. března 2023 uživatelem dwg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 51 minutami, African napsal: Jak jako ne? Ze by exp 1 zacali delat ve dvou velikostech? To se mi nezda, spis me prijde pravdepodobnejsi ten fullgold/whitedial, ale mozny je vsechno …. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 keramika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 14 minutami, steel napsal: Ze by exp 1 zacali delat ve dvou velikostech? To se mi nezda, spis me prijde pravdepodobnejsi ten fullgold/whitedial, ale mozny je vsechno …. 36mm zruší a nechají je pouze jako výroční model, což by mohlo u sběratelů začít být zajímavé. Ale i dvě velikosti mi dávají smysl také, někdo s velkým zápěstím si prostě 36mm nekoupí. Full gold, ano, myslím že by s tím mohli přijít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Jsem napnutej co nakonec bude novy dial a co novy hodinky. Uplne novy day-date, suby nebo GMT by byl mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 a nebo 36 nechaj v dvoutonech a plny palbe a ocel bude 40, to by davalo smysl … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se