matejcaha Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 Tyhle kluci v tom maj jasno "titanium Cellini" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Makky Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 stale dufam, ze to budu EXP II 40mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 24. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2023 před 3 hodinami, Makky napsal: stale dufam, ze to budu EXP II 40mm tak pry budou a v titanu.. Pokud se podari proporce pouzdra a lunety vyladit lip nez u starych 39mm a nepodlehnou pokuseni rozsirovat tah na 21, tak by mohly byt celkem fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 (upraveno) před 10 hodinami, dwg napsal: tak pry budou a v titanu.. Pokud se podari proporce pouzdra a lunety vyladit lip nez u starych 39mm a nepodlehnou pokuseni rozsirovat tah na 21, tak by mohly byt celkem fajn 39mm v titanu by byl můj Svatý grál To kdyby zavolali, byl bych připraven se vzdát třicet šestek a klidně dál čekat na titan. Jak to je vůbec s cenovkou, už nepamatuji, zvednou nové modely nebo se pokračuje dál za původní cenu do dalšího zdražení? Upraveno 25. března 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Tak zatim asi nejlepsi predikce co jsem videl, ty yachty a gmt vypdaji super v tom videu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 25. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Noo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Tak už zítra, klepu se na to jak malý kluk Každopádně čím víc přemýšlím nad Expy I v titanu, tím menší smysl mi to dává. Už takhle malé a lehké hodinky, proč by to dělali? Smysl mi titan spíš dává u velkých robustních hodinek. To nedopadne...a vlastně to ani nebude vadit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrozna Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Jasne že nebude. Na expy by neměli sahat, jsou dobrý tak jak jsou. Titan nebo nedej boze jinej dial color to jen zkazi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 40mm Expy I. by byla bomba, tak se na to vyspíme a uvidíme ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 V 24. 3. 2023 v 20:41, Makky napsal: stale dufam, ze to budu EXP II 40mm To už by kto kupoval, malé deti:-)))? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 2 hours ago, Campino said: To už by kto kupoval, malé deti:-)))? A kdo by kupoval exp I v 40mm? Lidé s nadměrným příjmem potravin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 8 hodinami, exell napsal: A kdo by kupoval exp I v 40mm? Lidé s nadměrným příjmem potravin? Bez urážky, každý máme iné preferencie, akurát to zmenšovanie priemerov mi nepríde úplne OK, hlavne pre ludí s väčším zápästím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 A todle mi vyjelo na googlu taky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Ooof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. března 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 To jsem sem raději nedával Daytona asi biggersize a chronograf širší okruží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 1908 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Tak Expy 40mm super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barackpalenka Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 GMT sú pecka. Ostatné do počtu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dwg Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 před 5 minutami, Jörg8X napsal: Tak Expy 40mm super zda se, ze proporce vypadaji lip, nez 39mm.. podle me o neco tenci luneta. Taky vypadaji celkem placaty (vyska pouzdra je jedna z mala veci, co mi vadi na 36mm). Sirku tahu jsem nenasel.. 20mm? Me asi nejzajimavejsi prijdou yachtmastery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se