Filipes Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 mám nápad vkládejte fotky pořízené o (kolem) půlnoci každý 1 foto, v záběru je nutné vidět alespoň část hodinek s aktuálním časem přiblížíme si silvestrovskou atmosféru symbolická motivace: 1 pár nových stěžejek pro vítěze
Filipes Odesláno 31. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 up pánové neožrať se, fotit!
honny Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Když si vzpomenu ) Ale beru jen EVFko a bez vybavy, takze to bude spis o atmosfere
Jakubisko Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Hmm, o pulnoci mam fotit nejake ty novorocni oslavy pro mistni Denik. Kdyz me nikdo nesejme raketou, hodinky si blejsknu
Návštěvník Tada Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 No, bude to rozmazané ale něco vyfotit zkusím
Filipes Odesláno 31. prosince 2008 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 jedna přípravná mimo soutěž Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Z. Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 (upraveno) Také jedna přípravná... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. prosince 2008 uživatelem Z.
ELDA76 Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Těsně před tím než jsem to šel vystřílet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Těsně před tím než jsem to šel vystřílet. Z Tebe bych měl strach , z bezpečnostních důvodů bychom Tě měli už teď vyhlásit jako vítěze . Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem Snow
skalis Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Zacatek roku 2009 jsem stravil s ceskymi hodinkami na ruce . Fotka je ale prachmizerna... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hciq Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 já zase s tequilou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Z. Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) PF 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem Z.
Filipes Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 zatím dobrý, těžko budu se svejma z hospody konkurovat, ale aspoň mrkejte jakej skvost mám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filipes Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 ...a ještě monstra mimo soutěž.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Stastny novy rok! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem Jakubisko
mik@ Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) ajaj a vytaza mame jasneho.. Stastny novy rok!! Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem mik@
XXXfazerXXX Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Kvalita fotky mizerna,byl jsem na hadry ,ale aspon pokus-muj hnusnej jazyk a koupajici se IWC VSEM CLENUM I NECLENUM-HODNE STESTI V ROCE 2009 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Berbatow Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Kvalita fotky mizerna,byl jsem na hadry ,ale aspon pokus-muj hnusnej jazyk a koupajici se IWC VSEM CLENUM I NECLENUM-HODNE STESTI V ROCE 2009 To je mazec.Okamzite navrhuji zmenit napisy na IWC na: Vodka Resistant nebo Becher Resistant nebo Igristoe Resistant 0,5cl Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem Berbatow
XXXfazerXXX Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 To je mazec.Okamzite navrhuji zmenit napisy na IWC na: Vodka Resistant nebo Becher Resistant nebo Igristoe Resistant 0,5cl to ,co rikas ma hlavu i patu-zkus to navrhnout ve svaicu,treba ti to proskoci a budes v rane ----jinak vubec jsem netusil,ze Jakubisko je chlupatej romantik,byl takovy furt ,nebo ho zmenil ten napis PROFI
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se