Adamus132 Odesláno 19. března 2023 Nahlásit Odesláno 19. března 2023 Je tu někdo, kdo vlastní SPB 143/147 a je ochoten podělit se o recenzi?
Horhe Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 Já mám 143. Jako hodinky krásný, o tom žádná. Akorát dva neduhy. Ten zvuk tahu mě úplně irituje, mám je od nova musel jsem si do něj stříknout trošku wédéčka aby přestal tak strašně chrastit. Už chrastí jenom spona. No a občas mi nespadne datum přesně doprostřed okýnka, někomu to vadit nemusí, mně to vadí. Ale nevím jestli to je jenom můj kus, nebo vlastnost strojku. Aktuálně je tahám na tropicu a super.
Jiří Sedlák Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 Jak je máš dlouho? Mě si den v týdnu na želvách tak tři týdny sedal a po třech měsících už je to sotva postřehnutelný.
Horhe Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 Někdy koncem roku jsem je kupoval, ale nosím je v rotaci s dalšími kusy, tak nevím kolikrát jsem je měl na ruce.
Jiří Sedlák Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 Mě se tři měsíce nezastavily kyklop to dost zvýrazňuje, tak mě to dost štvalo, teď už je to přijatelný i s kyklopem.
Adamus132 Odesláno 20. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2023 před 4 hodinami, Horhe napsal: Já mám 143. Jako hodinky krásný, o tom žádná. Akorát dva neduhy. Ten zvuk tahu mě úplně irituje, mám je od nova musel jsem si do něj stříknout trošku wédéčka aby přestal tak strašně chrastit. Už chrastí jenom spona. No a občas mi nespadne datum přesně doprostřed okýnka, někomu to vadit nemusí, mně to vadí. Ale nevím jestli to je jenom můj kus, nebo vlastnost strojku. Aktuálně je tahám na tropicu a super. Tak ten tah by mě asi taky iritoval. Slyšel jsem, že je mezi koncovkami a pouzdrem taková mezera. (Asi 0,5 až 1mm) Je to tak i ve tvém případě?
Adamus132 Odesláno 20. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2023 před 2 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Mě se tři měsíce nezastavily kyklop to dost zvýrazňuje, tak mě to dost štvalo, teď už je to přijatelný i s kyklopem. A kyklop sedí dobře? Není našikmo?
Horhe Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 Jako mezera tam není žádná, ale koncovky nepasují nějak extra na pouzdro
Adamus132 Odesláno 20. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2023 před 5 hodinami, Horhe napsal: Jako mezera tam není žádná, ale koncovky nepasují nějak extra na pouzdro Jasný už to vidím.. Možná taky škoda těch "male" koncovek. Ty by mi trčely ze zápěstí.
Adamus132 Odesláno 20. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2023 před 24 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jo, já ho mám dobře. Tak super! Já mám teď období chronobundu a koukám tak po všem, ale delší dobu má vyhlídnutý nějaký královský želvy případně SPB, a proto se ptám. Přemýšlel jsem, že bych koupil japonskou verzi, abych měl dny v týdnu v kanji.
Jiří Sedlák Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 Tak to hodně štěstí, já vzhledem k tomu že jsem měl ze začátku trochu křivě úterý až čtvrtek jsem uvažoval, že si ten věnec koupím a nechám vyměnit.
Adamus132 Odesláno 20. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2023 před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tak to hodně štěstí, já vzhledem k tomu že jsem měl ze začátku trochu křivě úterý až čtvrtek jsem uvažoval, že si ten věnec koupím a nechám vyměnit. Díky! Snad budu mít štěstí na kus. Křivý věnec nebo kyklop by mě fakt iritoval. (případně i luneta)
Jiří Sedlák Odesláno 20. března 2023 Nahlásit Odesláno 20. března 2023 V Čechách se snad ani J verze kingů koupit nedá a ze zahraničí nemám vyzkoušeno. Želvy mám co se týče lunety, armováku, indexů a kyklopa dokonalé. Asi na tom zapracovali. Nicméně kulatý indexy hodně schovají. Na Samurajích sedí luneta s armovakám perfektně ale indexy na ciferníku 4, 5 a nepatrně 3 jsou trochu napřed. Takže špatně vyrobený ciferník bych řekl. Dokonce mám pocit že mezi indexy 5 a 6 vidím větší mezeru než mezi 6 a 7. Je to logické když armovák má minuty stejné všude a na cifru nesedí tři z dvanácti. Musím si to někdy blejsknout a na větším monitoru přiblížit a změřit.
Adamus132 Odesláno 21. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2023 Jasný, já jsem našel obchod shoppinginjapan, kterej vypadá docela dobře. Třeba budu mít štěstí a budou sedět dobře.
Adamus132 Odesláno 22. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Včera jsem ty želvy zkoušel v obchodu a nevím nevím.. Luneta se mi zdá nějaká až moc tuhá.
Jiří Sedlák Odesláno 22. března 2023 Nahlásit Odesláno 22. března 2023 Však se ochodí, lepší než aby se točila sama.
Adamus132 Odesláno 24. března 2023 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2023 Jo to jsem si neuvědomil, že se to časem změní. Zase se mi na ní líbí ten zvuk, ten je fakt boží.
chief Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Odesláno 25. března 2023 Mam od patku 143. Je to takovy sex appeal Rolex Subu Moc se mi libi. Nez jsem kupoval, tak jsem zkoukl na YouTube mraky videii.
Zdenek1307 Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Odesláno 25. března 2023 před 10 minutami, chief napsal: Mam od patku 143. Je to takovy sex appeal Rolex Subu Moc se mi libi. Nez jsem kupoval, tak jsem zkoukl na YouTube mraky videii. Ty jsou fakt povedený
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se