Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Nový přírůstek, ještě nevím pro koho, ale líbily se mi :) Kalibr 7s26, diametr 38 mm, C thru

Seiko5a003a.jpg

• po měsících...
Odesláno
2 saboter > tyhle mají necelých 200 gramů, taky je dělají v titanu, jsou trochu dražší a velmi těžko se shání. Je to Seiko Samurai a už se nevyrábí (titanové mají trochu jiné indexy a ručičky a označení "TI")

Než jsem stačil odpovědět, už se ozval odklizec :)

Chlapi, netentujte mi nervy, japato že se Samurai už nevyrábí? To jako fakt nebo fáma? Brouzdám webem za modelem s modrým ciferníkem nejlépe v titanu - za 170 USD jsem ještě nenatrefil....

• po měsíci...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Musím se pochlubit:SeikoChrono002aa.jpg

Konečně se mi povedlo si znovu koupit svoje první Seika za rozumnou cenu.:D Stav je podle popisu i podle obrázku velmi slušný. I cena byla slušná: 76 euro. Co si pamatuji, vodotěsnost by měla být 70 m, ale bylo by asi potřeba přetěsnění nebo alespoň kontrola těsnění a možná vyčištění. Neujal by se toho některý z přítomných mistrů hodinářů? Přivezu, zaplatím a budu všude chválit!;)

• po 5 týdnech...
Odesláno

Pekne! Mne sice tenhle styl nebere, ale vypadaji v super stavu! Ja pasu po tehle, ale bohuzel, v soucasnosti mam stop stav na sechny hodinky a jako na potvoru ted na ebay bezi a skoncilo nekolik velmi peknych aukci :( Tak je to vzdy..

1154392964614_EU2.JPG

1a_3.JPG

vintageseiko1.jpg

Návštěvník Kamil
Odesláno
...ale bohuzel, v soucasnosti mam stop stav na vsechny hodinky...

Copak se deje, ze bys nenasel ani 100 dolaru nebo kolik stoji?;) Jinak ty s bilym ciselnikem bych taky mohl.

• po 4 týdnech...
Odesláno
Našel jsem Seiko automat za slušnou cenu. Co na ně říkáte?http://www.azwatch.cz/hodinky/se100-seiko-flieger-i

Na eBay je sezenes za polovinu, ale proc ne. Az na relativne maly primer to jsou jiste skvele hodinky. Taky jsem o nich uvazoval, ale prave kvuli tomu prumeru a vodotesnosti 5ATM (nekde uvadeno 3ATM) mam nakonec jina Seika.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Najdi si na Ebay prodejce PREMIERWORLD nebo POKEMONYU, oba prodávají tak jedny denně a když se zadaří, koupíš je za 50 USD i s dopravou.

• po měsíci...
Odesláno

Může tady někdo popsat Seiko Spring Driev, jak fungují, jaký mají pohon a nějakou adresu kde je více fotek a cena. Kubsone ty tvoje nové Seika jsou fakt pěkné dělají je i s jinýma barvama ciferníku a třeba grafikou, kde je víc obrázků?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...