Přejít na obsah

Silvestr a chronomagici

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Odesláno

Dnes na lehkou notu - vy, kteří jste nyní na liště, vydržíte přes půlnoc nebo vyrazíte slavit do ulic ? Já tady budu, teda pokud neusnu s čelem na klávesnici. Už se mi jednou stalo, když jsem mastil k ránu fotky do galerie, že mě manželka našla zlomeného s prstem na klávesnici, po obrazovce se táhla dlouhá řada X :D :D

• Odpovědi 67
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ne že bych celou dobu nedělal nic jiného, než četl Chronomag, ale asi tady vydržím - do ulic mne v tomhle počasí fakt nikdo nedostane :-D Už teď mi tu teploměr ukazuje -9°C a bude hůř.

Návštěvník Snow
Odesláno
Snowe: Jednotka KFOR tady bude s Tebou :D

Jo, KFOR byla dobrá, viď ;) :D .

Odesláno

Snow: Jo, tos mě tenkrát hodně pobavil :D, v TV je prd, film si raději nepoušřím, abych se nedotkl Jeremyho :D, asi všechny filmy nemám originál :D

Tak jsem tady, měl jsem být na chatě, ale nějak z toho sešlo a taky čím je člověk starší, tím se pak hůř vstává :)

Odesláno

Ja chory, takze medzi inymi cinnostami tu tiez pobudnem. Ale pan doktor bol spravny, povedal, ze tym antibiotikam niekolko poharov sampusu neuskodi :wine:

Odesláno

Uvidime, jsem na chate a rychlost pripojeni stridave GPRS a EDGE je priserna.. Pres pulnoc online nebudu ale po pulnoci se sem asi jeste kouknu a zitra uz se zase budu divat na pripojeni, ktery mi necucha nervy ;)

Odesláno

dobrý večer všem, jelikož máme ještě děti malé, tak sedíme doma, takže televize, uspávání dcerky, popíjení a sem tam něco na zub, na chronomag se chodím mrknout co hodinu, TAK VŠE NEJ DO ROKU 2009 CHRONOMAGORÁCI :thumbsup_anim: :drunk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...