Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Dnes na lehkou notu - vy, kteří jste nyní na liště, vydržíte přes půlnoc nebo vyrazíte slavit do ulic ? Já tady budu, teda pokud neusnu s čelem na klávesnici. Už se mi jednou stalo, když jsem mastil k ránu fotky do galerie, že mě manželka našla zlomeného s prstem na klávesnici, po obrazovce se táhla dlouhá řada X
Peta-Biker Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Snowe: Jednotka KFOR tady bude s Tebou
JJ Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Ne že bych celou dobu nedělal nic jiného, než četl Chronomag, ale asi tady vydržím - do ulic mne v tomhle počasí fakt nikdo nedostane :-D Už teď mi tu teploměr ukazuje -9°C a bude hůř.
Návštěvník Snow Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Snowe: Jednotka KFOR tady bude s Tebou Jo, KFOR byla dobrá, viď .
Peta-Biker Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Snow: Jo, tos mě tenkrát hodně pobavil , v TV je prd, film si raději nepoušřím, abych se nedotkl Jeremyho , asi všechny filmy nemám originál Tak jsem tady, měl jsem být na chatě, ale nějak z toho sešlo a taky čím je člověk starší, tím se pak hůř vstává
DaDriva Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Postizenejch je nas tu dost, takze mezi jednohubkama a chlastem mam otevrenej notas . Uchylny, no... .
romanm Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Dovoluji si také ohlásit svoji přítomnost,nějaké oslavy jsem absolvoval předevčírem a včera a dnes už není chuť..asi stárnu.Popíjím tu sekt a pročítám chronomag..
Ghill Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Ja chory, takze medzi inymi cinnostami tu tiez pobudnem. Ale pan doktor bol spravny, povedal, ze tym antibiotikam niekolko poharov sampusu neuskodi
spiderer Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Uvidime, jsem na chate a rychlost pripojeni stridave GPRS a EDGE je priserna.. Pres pulnoc online nebudu ale po pulnoci se sem asi jeste kouknu a zitra uz se zase budu divat na pripojeni, ktery mi necucha nervy
ego alter Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 chlapi taky jsem v zaloze....nejak me to chlastani na povel nebere...a za ty roky jsem zjistil,ze me to nijak neobohatilo....jinak vsem tady preji VSE DOBRE NEJEN V ROCE 2009!
New X-Bob Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Ich melde gehornsam, Ich bin hier, Herr Feldkurat!
vlasta66 Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Užívám si tepla domova s paralenem a horkým čajem, tak nic jinýho než pojídat jednohubky, koukat na telku a pročítat chronomag mě stejně nezbývá.
Drummer Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Jelikož mám pozítří narozeniny, tak od jistého věku už není co slavit. A za další tu mám vedle sebe čtrnáctidenního synátora, takže tu budu s vámi.
stando Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Decka su marodi a tak sme museli silvestrovsky pobyt v nejakom hotely zrusit...takze budem popijat sekt a citat chronomag
mnovace Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 dobrý večer všem, jelikož máme ještě děti malé, tak sedíme doma, takže televize, uspávání dcerky, popíjení a sem tam něco na zub, na chronomag se chodím mrknout co hodinu, TAK VŠE NEJ DO ROKU 2009 CHRONOMAGORÁCI
romanm Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Když už se mluví o narozeninách, mám je dnes...tak na zdraví a vše nej do roku 2009..
rorda Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Jojo, i já průběžně odbíham sem ... Jsme doma, rodinný posezení, prostě se to samo nabízí ...
r4d3k Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Jsem v práci a protože je zatím klid, tak to tu sleduji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se