Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím přátelé, dědeček mne poprosil,jestli bych Vás nekontaktoval ohledně prodeje hodinek Omega,které dostal od svého tatínka(odhaduji tak v roce 1950). V "hodinkovém světe" se nevyznám,tak vás prosím,jestli byste mě nenapsali na mail keechmant@seznam.cz co pro úspěšný a neprodělečný prodej podniknout. Děkuji

Odesláno

Prodat hodinky muzes v nejakem bazaru ci zastavarne - napriklad Nekazanka kde hodinky take prodavaji a maji na webu samotnou sekci, pripadne muzes zkusit aukro.cz. Pokud to mas jako "rodinny poklad" asi bych o prodeji neuvazoval, spise bych hledal cesty jak je uvest do co nejlepsiho stavu ;)

Odesláno

dej fotky (pokud umis fotit alespon tak aby slo videt co to je a v jakem je to stavu) ale jak rika Jakubisko pokud je to rodiny klenot tak to se neprodava max se nechava renomovat, ale to je samozrejmne kazdeho vec. Urcite ti tu poradi jak se pohybuji ceny u toho konkretniho typu hodinek. Pokud to ale nedokazes rozumne vyfotit tak sezen nekoho kdo ti to nafoti protoze jen podle popisu ti tak akorat kazdy rekne dej to na Aukro a zvol spravne startovaci cenu ale to spravne je tezke rici bez foto.

Pripadne prohledej weby za kolik se nabizi stejny typ hledej napriklad na Chrono24

Odesláno
Hodinky jsem nevidel, ale podle jejich historie bych rozhodne o prodeji neuvazoval.

Hodinky,ktere v zivote neprodam,sem od dedecka dostal k 18tinam...tohle je dedeckovo rozhodnuti,vicemene chci prvne zjistit,kolik maji cenu a pokud by to byla nejaka zavratna palka,tak mu to samozrejme rozmluvim:)

Odesláno

Jakubisko spíš mínil osobní hodnotu, ne peněžní. Motivaci prodat/neprodat na základě odhadní ceny moc nechápu. (možná tak při velmi nízké ceně)

Odesláno
Jakubisko spíš mínil osobní hodnotu, ne peněžní. Motivaci prodat/neprodat na základě odhadní ceny moc nechápu. (možná tak při velmi nízké ceně)

Nejsem sberatel,hodinky beru jako spotrebni zbozi a nevim,proc by mi tedy takoveto hodinky mely lezet v supliku,kdyz z nich muze mit nejaky sberatel radost,potazmo ja financni zisk.

Odesláno
Hodinky,ktere v zivote neprodam,sem od dedecka dostal k 18tinam...tohle je dedeckovo rozhodnuti,vicemene chci prvne zjistit,kolik maji cenu a pokud by to byla nejaka zavratna palka,tak mu to samozrejme rozmluvim:)

Pak teda nevím, proč jsi psal tohle?

Odesláno (upraveno)

Hmmm, zajímavý protiřečení si ... Buď jsem blbej já a nepochopil jsem, nebo tu něco nesedí ... :huh:

To se jedná o několikery hodinky?!? ;)

Asi jsem od přírody nedůvěřivej realista, ale nelíbí se mi, když někdo někam dorazí a hned chce, aby mu ostatní radili dokonce psanim emailů, nakonec z toho leze tohle ...

Upraveno uživatelem rorda
Odesláno
Hmmm, zajímavý protiřečení si ... Buď jsem blbej já a nepochopil jsem, nebo tu něco nesedí ... :huh:

To se jedná o několikery hodinky?!? ;)

Asi jsem od přírody nedůvěřivej realista, ale nelíbí se mi, když někdo někam dorazí a hned chce, aby mu ostatní radili dokonce psanim emailů, nakonec z toho leze tohle ...

Omlouvam se,opravdu sem nechtel nejak cerit vody...sem co se tyce hodine amater,tak sem opravdu chtel poradit a asi sem si dovolil hodne,kdyz sem chtel odepsat na mail,opravu sem to nemyslel spatne...

Odesláno
Pak teda nevím, proč jsi psal tohle?

myslel sem to tak,ze pokud by to byl opravdu nejaky skvostny kousek,tak bych rozmlouval prodej hodinek a snazil se je uchovat.Ale pokud by slo o nejake "radove",ale jen pouze stare hodinky,ke kterym nemame citovy vztah,tak by bylo vyhodnejsi hodinky prodat.Omlouvam se,ze se to tu tak vyhrotilo,to opravdu nebyl umysl!

Odesláno
myslel sem to tak,ze pokud by to byl opravdu nejaky skvostny kousek,tak bych rozmlouval prodej hodinek a snazil se je uchovat.Ale pokud by slo o nejake "radove",ale jen pouze stare hodinky,ke kterym nemame citovy vztah,tak by bylo vyhodnejsi hodinky prodat.Omlouvam se,ze se to tu tak vyhrotilo,to opravdu nebyl umysl!

Pohoda, dej sem fotografie :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...