safi Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Jedna z nejlepších fotografií Seiko MM, co jsem za poslední dva roky viděl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Zdroj: http://www.network54.com/Forum/78440/threa...nd+a+ferret+arm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 safi: Jdem do nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 safi: Jdem do nich? Končím s chronomagem...ale až za chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Chlapi, nestvete me .. ted jsem se zakoukal do Seiko Sumo, a ted zase tohle . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 jó, o kolik to mají snadnější lidi s minusem na kontě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Chlapi, nestvete me .. ted jsem se zakoukal do Seiko Sumo, a ted zase tohle . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: PMWF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Videa: http://www.youtube.com/watch?v=MikG6b6Lxe4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2009 Chlapi neblázněte. Ty prachy za Marinemastery by dal jenom (chrono)magor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Chlapi neblázněte. Ty prachy za Marinemastery by dal jenom (chrono)magor. proč, když se najde někdo, kdo dá třeba 70t za Primky, které se kalibrem a zpracováním tomuhle nemůžou rovnat, tak mě to pořád vychází jako výhodná koupě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 gas: Kdyby to mělo být za Primky, tak bych vynechal to slovo v závorce . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 proč, když se najde někdo, kdo dá třeba 70t za Primky, které se kalibrem a zpracováním tomuhle nemůžou rovnat, tak mě to pořád vychází jako výhodná koupě je to dobrá koupě s dobrým feedbackem - jediné mínus je v zajištění servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2009 Dost jsem o nich přemýšlel, navíc v té době stály 1700 a dolar byl za 16... nakonec jsem vyměkl, i kvůli tomu servisu. Aspoň jsem v klidu zaplatil stavebko No ale vždy když vidím takovou fotku, tak červíček zahlodá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ANT Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 prosim nedrazdit takymito fotkami momentalne pokukavam po inej znacke a uplne mi to kazite!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 Super fotky! Super hodinky! Dik. Uz se dnes opakuju, proc se u fotek Seiko hodinek zapomina na spony??? Zrovna u tehle bych ji sakra rad videl... Doufam ze za ty prachy si dali japonci zalezet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 Super fotky! Super hodinky! Dik. Uz se dnes opakuju, proc se u fotek Seiko hodinek zapomina na spony??? Zrovna u tehle bych ji sakra rad videl... Doufam ze za ty prachy si dali japonci zalezet. MM: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=119873 (mm spona na sumech) http://ablogtoread.com/wp-content/uploads/...06/sbdx0016.jpg v porovnani s rolex: http://www.network54.com/Forum/78440/threa...ersary+edition) vse z google Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straka Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Ta korunka na pozícii 4 je kliniec do rakvy, inak fakt cool hodiny, a to som dive-sta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 vse z google Diky za odkazy. Ja mam na net ted omezenej cas, jsem rad ze stiham cist prispevky. Takze na loveni fotek po netu nejni kdy a kdyz uz jo, tak si na MM nevzpomenu:( I tva odpoved mi nejak utekla, takze opozdeny dik. Kdybych nekoukal na prispevky kolegy co se dnes rano rozhodl prodat nejake kukacky a vsude tu dnes poletuje tak bych ji mozna ani nenasel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se