Gustaf Odesláno 9. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 No já nám letos 1. nákup...ale loni 3... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 V 9. 5. 2023 v 17:07, Gustaf napsal: Tak jsem to rozsekl.... Longines moc vysoký na 41mm, tutima asi jindy,u Mido na druhý pohled nepreskocila jiskra, Oris asi až moc nuda.... Takže Alpina.... A tak nejsou úplně blbý, zdají se krásně čitelné a celkově jsou fajnový. Jak vypadá dýnko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 před 8 minutami, African napsal: A tak nejsou úplně blbý, zdají se krásně čitelné a celkově jsou fajnový. Jak vypadá dýnko? Čitelný jsou parádně... prostě flígry. Dýnko klasická Alpina zde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2023 Právě teď, African napsal: Hezký Díky....zase budou nějakou dobu dělat radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 Tak jsi to rozsekl Alpinama,proč né,za mně by byli lepší bez datumovky ale jinak fajn ať ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2023 před 8 hodinami, Aleš 75 napsal: Tak jsi to rozsekl Alpinama,proč né,za mně by byli lepší bez datumovky ale jinak fajn ať ti dělají radost. No já jsem zjistil, že datum na hodinkách potřebuju. Jednou jsem měl nodate a byl sem celej nesvůj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se