spiderer Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Pratele, vzhledem k tomu, ze prakticky veskera vlakna funguji az na par pripadu v poradku a nevyvolavaji zdrcujici vlny OT prispevku, ale prakticky jakekoliv vlakno o znacce Prim (a uz je jedno zdali jde o recenzi hodinek, limitku, info o novych modelech atd atd) vyvolava diskuze porad o tom stejnem tak dopredu ohlasuji, ze budu bez rozesilani varovnych obezniku tyto OT prispevky mazat.. Reci o tom jake logo smi jaky Prim pouzivat, jestli jsou Primky drahe nebo levne, kvalitni nebo nekvalitni, co si kdo mysli o panu Prokopovi a dalsi oblibena temata zdejsich bojovniku za dobrou vec muzete smerovat do vlakna o nenavisti k Primu, ci si k tomu zalozit nejaka nova, kde se budou dodrzovat pravidla! Prijde mi skoda, ze v uzitecnych a zajimavych vlaknech, jako napriklad M916 recenze Prim Igen 45 vznikaji diskuze o tematech, ktera jsou rozresena v minimalne deseti dalsich vlaknech. Predem dekuji vsem, kteri to jiz respektuji i tem, kteri to respektovat zacnou, pokud budete mit jakykoliv dotaz, touhu vyjadrit nespokojenost o smazanem poselstvi atd, cinte tak prosim verejne zde, na SZ ohledne vysvetlovani co je a co neni OT reagovat nebudu, jsem pro to, aby se to resilo ve verejnem prostoru, stejne jako tato "vystraha"
Gilius Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 budou se mazat i prohlaseni zastancu o tom, ze pouziti loga je v pohode nebo jenom kritiky...? i ta prohlášení.....jak napsal Spiderer...je na to vlákno. M916 v recenzi napsal,že se na to logo zeptá Prima(jak jsem pochopil).......
spiderer Odesláno 2. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 kibi - co se tyce me bude se mazat vse co je OT Diskuze o cenach je pripustna pouze ve vztahu ke konkretnimu modelu, to ze "jsou Primky drahe" ve vlakne ke konkretnim hodinkam, limitkam atd podle meho nazoru nepatri Neni to mireno pouze na tebe, pouze kdyz jsem si tu recenzi a reakce procital, prislo mi to zbytecny a je to duvod, proc vyhledavani je na foru cim dal tim tezsi, protoze prispevky k veci se nejen, ale predevsim ve vztahu k Primu, ztraceji v mracich dalsich kecu.. Pokud bude zajem muzu zalozit vlakna ve stylu "zda se vam adekvatni cena primek", "je legalni pouzivat logo primu" a mnoho dalsich, pokud to bude separe nic proti tomu nemam, ale stve me, pokud tyhlety plky zaneradi i uzitecna temata kde jsou prispevky, ktere by mohly nekoho zajimat, jen nema tu silu je hledat v 586 strankach balastu
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Konečně moderátor splňující to, co by měl dělat (a ne jen mazání vlastních příspěvků ). Taky už mě to štve, ty neustálé diskuze o logu, ceně, hodnotě, atd. Přitom jsou to stále titíž lidé. Pak je tady pár plamenných zastánců, což je druhý extrém. Já bych se spíš řadil mezi majitele starých i nových modelů, který se posouvá k jiné kvalitě a současná produkce a hlavně ceny mi přijdou lehce mimo mísu. Nové Primky si už asi nekoupím, opravdu mě odrazují jejich ceny. Za ty peníze si dovedu představit spoustu jiných, pro mě hodnotnějších, hodinek. Ale že bych se kvůli tomu permanentně obouval do Eltonu nebo těch, co si je koupili a koupí... To by bylo trochu ubohé.
spiderer Odesláno 2. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Pro kibiho - On je trochu problem v tom, ze priznivci Prim uz skoro vymreli po meci jak nejaci Jagelonci nebo ja nevim kdo a k tematum okolo ceske manifaktury se zajimavych prispevku objevuje jak safranu, protoze uz clenove co maji co rict maji strach uverejnit nejakou informaci v domneni (bohuzel opodstatnenem) ze na zaklade toho se zase vynori ze tmy soudci s jedinou spravnou pravdou ohledne komplexni ceny vsech modelu, ohledne marketingu, ohledne prav na znacku................ a prispevky k veci se neobjevi, pripadne se objevi v mnozstvi mnohem mensim nez mnohokrat propirany balast Pokud tady zacnou bujet tendence ze podobna situace bude i jinde mimo Prim, budu k tomu pristupovat stejne
spiderer Odesláno 2. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 posledni vete nerozumim vubec ok, asi se musim zeptat primo - "smi se" reagovat na priznivce ktery napise svoji domnenku o "vyreseni" probihajiciho zajimaveho pravniho sporu nebo se to "nesmi" a bude smazana tato domnenka nebo pouze reakce na ni...? Posledni veta znemena ze v soucasnosti extremnim problemem s OT trpi pouze/predevsim vlakna okolo Primu, a pokud by doslo ke zmene a vyskytovaly by se podobne neduhy i jinde, budu k tomu pristupovat stejne Domenky i rekace na domnenky jsou OT, ty se mazat budou tedy oboje
Drummer Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 A budou v případě Primu plošně povoleny alespoň dvojsmyslné reakce, jinotaje a čtení mezi řádky?
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 je teda ten prim drahej nebo není ?
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 je teda ten prim drahej nebo není ? Jako prase!
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 ... a čtení mezi řádky? ano to je povoleno - nesmíš ovšem na to co najdeš mezi řádky reagovat - he he
PhoeniX Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 YPO, zapni si prosím SZ schránku, nebo jak se to jmenuje, potřebuji se s Tebou spojit, díky. Omlouvám se za OT a prosím o smazaní Ypem, až si to přečte.
safi Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Je otázka, co je pro běžného člena chronomagu v sekci Prim za zajímavosti. Vzhledem k nulové komunikaci zástupců fabriky s chronomagem, ve vláknu nenajdeme k novým hodinkám této značky žádné jiné informace, než ty, které jsou v jiných médiích nebo na stránkách výrobce (Na komunikaci z mé strany ohledně nějakého dodatečného informačního servisu pro chronomag se neobtěžovali ani odpovědět.... ) Podařené recenze konkrétních Primek nových i starých jsou v sekci rece. Nové přírůstky jsou také v samostatné sekci. Limitované edici budou asi časem také v samostatné sekci - pokud už nebudou rovnou na tajuplném Prim fóru pro pár vyvolených. Když to shrnu - pokud mě nezajímají staré Primky - jako součást historie české hodinařiny, nemá smysl do vlákna vůbect lézt - není divu že se pak vše zvrtne do off-topic. Je otázkou, zda-li by měl chronomag podporovat značku Prim hostováním jejího vlákna, pokud bude v budoucnosti existovat konkurence ve formě oficiálního fóra Prim. Zejména pokud se fabrika staví k Chronomagu hodně negativně a vidí jeho členy jako spolek tlučhubů a prudičů, kteří jim krátí zisky. Nebylo by vhodné sekci přejmenovat na "České hodinky?"
Drummer Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Souhlasím se safim. Od té doby, co se mi Prim znechutil kvůli své politice jsem tam chodil číst jen ty řežby. Celé bych to přesunul do sekce zábava .
kubson Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Je otázkou, zda-li by měl chronomag podporovat značku Prim hostováním jejího vlákna, pokud bude v budoucnosti existovat konkurence ve formě oficiálního fóra Prim. Zejména pokud se fabrika staví k Chronomagu hodně negativně a vidí jeho členy jako spolek tlučhubů a prudičů, kteří jim krátí zisky. situace se tak vyvinula mimo jiné i neschopností chronomagu moderovat nesmyslné útoky na Prim
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Je otázkou, zda-li by měl chronomag podporovat značku Prim hostováním jejího vlákna, pokud bude v budoucnosti existovat konkurence ve formě oficiálního fóra Prim. Zejména pokud se fabrika staví k Chronomagu hodně negativně a vidí jeho členy jako spolek tlučhubů a prudičů, kteří jim krátí zisky. Nebylo by vhodné sekci přejmenovat na "České hodinky?" Ty si léčíš nějakou naštvanost, že ti neodpověděli? Jaká podpora? Na hodinkovém fóru by nemělo existovat vlákno o jediných (pominu-li minoritní pokusy) českých hodinkách? Neměli bychom být hrdí, že vůbec nějakého domácího výrobce máme? To, že se cenová politika současného Eltonu ubírá jiným směrem než si většina z nás představuje, přece neznamená, že je budeme ignorovat. IMHO je to jedno, jestli Prim nebo české hodinky, zatím je to skoro totéž. To bys taky musel přejmenovat sekci Čínské hodinky na asijské.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 situace se tak vyvinula mimo jiné i neschopností chronomagu moderovat nesmyslné útoky na Prim Souhlasím! EDIT: A změnil jsem si avatar.
spiderer Odesláno 2. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 safi - pro me za me muze sekce Prim zmizet uplne, ale to placani prazdny slamy porad dokola, s cim ty vicemene podle toho co pises souhlasis, zapricinilo, ze se v teto sekci neda najit (pokud clovek nevyvine nadlidksy usili) trocha zajimavych textu a verim, ze by bylo o cem psat a je jedno zdali by se to tykalo novych nebo starych hodinek firmy Prim.. Do vlaken o Omega Speedmaster taky nikdo nepise ze Omega je draha, neodpovida cene a dalsi podobny kecy, ale drtiva vetsina lidi se vyjadri k hodinkam jako takovym.. proc to tak nemuze byt u Primu taky? Navic jak pises ze se to nezatahava do recenzi atp, bohuzel jsi nestihl prestrelku ktera se u M916 recenze strhla v prubehu dne, protoze pak bys takhle asi nemluvil.. Pripadne se muze dat do pravidel fora zakaz diskuze ohledne Primu, potazmo ceskych hodinek a bude klid, usetri to nejen me spoustu prace a bude tu na chvili klid.. Ale lecit si bolavy srdicko, ze ti Prim neposkytnul materialy pro clanek pro chronomag je naprosto zbytecny a kdyz se obcas na nejaka vlakna okolo Primu podivam tak se ani nedivim, ze tu s tim nikdo z Primu nechce mit nic spolecnyho, protoze at by napsali cokoliv, vzdycky to bude spatne.. kubson - trefil jsi to naprosto presne.. mozna uz je pozde s tim neco delat, mozna ne.. to se uvidi
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 uá uá uááá - mě to tu baví - hlavně nic nemažte Kamil si dělá čárky P.S. - schránka už mi funguje
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 touhle nostalgii ja netrpim... Citace: Nostalgie je původně chorobný stesk po domově, v současnosti obvykle stesk po minulém, zašlém, ztraceném. Trochu si pleteš pojmy. Mně se po ničem nestýská, jen jsem rád, že patříme k několika málo zemím na světě, kde produkují vlastní hodinky.
safi Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 safi - pro me za me muze sekce Prim zmizet uplne, ale to placani prazdny slamy porad dokola, s cim ty vicemene podle toho co pises souhlasis, zapricinilo, ze se v teto sekci neda najit (pokud clovek nevyvine nadlidksy usili) trocha zajimavych textu a verim, ze by bylo o cem psat a je jedno zdali by se to tykalo novych nebo starych hodinek firmy Prim.. Do vlaken o Omega Speedmaster taky nikdo nepise ze Omega je draha, neodpovida cene a dalsi podobny kecy, ale drtiva vetsina lidi se vyjadri k hodinkam jako takovym.. proc to tak nemuze byt u Primu taky? Navic jak pises ze se to nezatahava do recenzi atp, bohuzel jsi nestihl prestrelku ktera se u M916 recenze strhla v prubehu dne, protoze pak bys takhle asi nemluvil.. Pripadne se muze dat do pravidel fora zakaz diskuze ohledne Primu, potazmo ceskych hodinek a bude klid, usetri to nejen me spoustu prace a bude tu na chvili klid.. Ale lecit si bolavy srdicko, ze ti Prim neposkytnul materialy pro clanek pro chronomag je naprosto zbytecny a kdyz se obcas na nejaka vlakna okolo Primu podivam tak se ani nedivim, ze tu s tim nikdo z Primu nechce mit nic spolecnyho, protoze at by napsali cokoliv, vzdycky to bude spatne.. kubson - trefil jsi to naprosto presne.. mozna uz je pozde s tim neco delat, mozna ne.. to se uvidi Plně s kroky moderátorů souhlasím. Můj poskesk byl právě nad chybějícím zajímavým obsahem Prim vlákna. přestřelku jsem bohužel nestihl. Asi si trochu léčím bolavé srdíčko - ale narovinu - pořád se hovoří o podpoře českých výrobců - píšeme články o německých a švýcarských hodinkách a pro ty firmy to je reklama zadarmo. Když chci stejným způsobem podpořit českou firmu, tak se ani neobtěžujou. Stejně pěknou anglickou-českou recenzi o Stowách bych radši psal o Primu.... EDIT: zmírnil jsem formulace :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.