safi Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 situace se tak vyvinula mimo jiné i neschopností chronomagu moderovat nesmyslné útoky na Prim Souhlasím
Drummer Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Protože cena Omeg je narozdíl od Primu odpovídající? Do vlaken o Omega Speedmaster taky nikdo nepise ze Omega je draha, neodpovida cene a dalsi podobny kecy, ale drtiva vetsina lidi se vyjadri k hodinkam jako takovym.. proc to tak nemuze byt u Primu taky?
safi Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Ty si léčíš nějakou naštvanost, že ti neodpověděli? Jaká podpora? Na hodinkovém fóru by nemělo existovat vlákno o jediných (pominu-li minoritní pokusy) českých hodinkách? Neměli bychom být hrdí, že vůbec nějakého domácího výrobce máme? To, že se cenová politika současného Eltonu ubírá jiným směrem než si většina z nás představuje, přece neznamená, že je budeme ignorovat. IMHO je to jedno, jestli Prim nebo české hodinky, zatím je to skoro totéž. To bys taky musel přejmenovat sekci Čínské hodinky na asijské. Právě proto, že je Prim jediný český výrobce pouzder (zatím ne hodinek), tak bych od něj čekal větší vstřícnost směrem k fóru. Měl zde hodně nadstandardní podmínky a svým přístupem (+ nedostatkem moderátorů) o ně přišel.
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 A čím mu vycházíme vstříc? Není to spíše naopak, že se každý do Primek strefuje? EDIT: Odpovídal jsem na safiho (než to smazal a přepsal), který psal, že na fóru vycházíme Primu vstříc.
safi Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 A čím mu vycházíme vstříc? Není to spíše naopak, že se každý do Primek strefuje? EDIT: Odpovídal jsem na safiho (než to smazal a přepsal), který psal, že na fóru vycházíme Primu vstříc. Nechtěl jsem, aby některé mé výroky rozpoutaly flame, tak jsem to radši přepsal Radši se jdu navečeřet, ať z nás spiderrer nezešílí
spiderer Odesláno 2. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Radši se jdu navečeřet, ať z nás spiderrer nezešílí Ja nezesilim neboj ..a pokud ano, tak zamknu vsechna vlakna a vsem zavislakum dam ban a bude klid uplnej
babaq Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 situace se tak vyvinula mimo jiné i neschopností chronomagu moderovat nesmyslné útoky na Prim A i díky neschopnosti chronomaguu moderovat velkohubé P.R. Eltonu... buďme spravedliví, bylo to oboustranné.
safi Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Nevíte jestli je volná doména www.dostibyloprimu.cz? :-)
Olda Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Nevíte jestli je volná doména www.dostibyloprimu.cz? :-) Správně by mělo být dostbyloeltonu.cz.
B.F.G. Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Prim Neprim, každopádně by se to vlákno mělo jmenovat České hodinky a ne Prim. U nás je víc firem montujících hodinky, ne jen Prim. Takhle by to mohlo vypadat, že u nás nic jiného neexistuje. A stejně tak sekce Asijské hodinky, v této části světa není jen Čína. Příznivci Primu jsou většinou stejně zaujatí jako jejich odpůrci.
Návštěvník YPO Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 spiderere líbí se mi tvoje nadšení a zapálení pro věc - také jsem ho měl a vykřikoval třeba , že budu mazat velké fotky apod. - záhy mě to přešlo, je to jako když házíš hrách sviním a vše dobré se proti tobě obrátí ... zkus si jen tak cvičně vzít jakékoli vlákno o 10ti stranách a vymazat z něj OT příspěvky - zmáčkni si stopky na brajtlích a až budeš hotový tak se podívej jak dlouho to trvalo a potom si to zkus udělat po třech dnech, které si v klidu strávil na chalupě a je tu popsáno 5 stran good luck
spiderer Odesláno 2. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 YPO - no je to boj s vetrnymi mlyny, navic kdyz neudelas nic, aspon nikdo neremca Na druhou stranu za zkousku nic nedam, uvidime jestli mi to vydrzi nebo me to po chvili prejde, vyhodou muze byt i to, ze tu je nyni moderatoru dostatek, po nocich i skoro vic nez normalnich clenu
safi Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 Tohle vlákno je fakt hustý - tlemim se nahlas na celý autobus:-D Teď mě dodělal Ypo se svým marvinovym přístupem k chronomagu:-)
Peta-Biker Odesláno 2. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2009 YPO má čím dál větší nadhled... Myslím, že se baví
Ferdo Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 WIKI: Demokracia ( po grécky δημοκρατíα = vláda ľudu > z gréckeho δημος (demos)=ľud + κρατειν (kratein)= vládnuť) je: a) forma politického zriadenia, v ktorom je zdrojom všetkej moci ľud. Vo všeobecnej forme demokracie sa menšina v rámci daných politických organizačných štruktúr podriaďuje rozhodnutiam väčšiny a táto väčšina je zároveň zaviazaná k rešpektovaniu neodobrateľných práv menšiny. V dnešnej dobe je demokracia všeobecne považovaná za ?najmenej zlý? (Churchill) model vlády.
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 moderátoři jsou tu stejně naprd jako tohle tlačítko - he he - můžeme udělat anketu kolikrát ho kdo zmáčknul
Ondraj Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Ono je jednoduché někoho označit za škarohlída, komu se něco nelíbí na Prim a označit jeho příspěvky za OT. Také nesouhlasím s tím, že to co tu vadí je jen záležitost ceny. To sice takto vypadá, ale je to jen velmi povrchní hodnocení věci. Má to daleko hlubší kořeny a je tu hodně proprimovských členů, kteří nějakým záhadným způsobem jakoby "vystřízlivěli". Není tu už asi tolik původních členů, kteří prošli masáží p. Prokopa. Usuzuji tedy, že na tom všem prostě něco bude. Mnohdy přilévají benzín do ohně i někteří skalní Primáci či kmotři a mám takový dojem že někdy i záměrně. Všiml jsem si, že někdy se tak stávalo v době, kdy se zde o Primu příliš nehovořilo. Nyní bude 100% pochlebování soustředěno na jiný web, jinak hrozí vyhazov, tady to prostě úplně nevyšlo. Proč se tu nehodnotí takto i jiné značky? To je jednoduché. Zástupci jiných značek zde nelobují a nepřichází tedy do přímé konfrontace jako zástupci Prim. Znovu toto ukazuje, že o ceně to až tak tolik není, tyto diskuse jsou jen druhotným produktem těch primárních problémů. A do jisté míry si za diskuse o cenách může i Prim sám, tím jak se snaží ceny tajit, zcela zákonitě to začalo spoustu lidí zajímat trochu více. Osobně se mi hodinky Prim líbí, ale jejich současný trend není to co mi pan Prokop několikrát vysvětloval. Tedy jsem očekával od Primu něco jiného a teď vnímám tato slova jako minimálně tahání za nos, když ptáčka lapají. A pak i nakládání s informacemi. Pokud tu např. napíši, že Fortisům praskají závity u korunek, nikomu od Fortis to nevadí a ani to nevadí nikomu na fóru. Pokud zjistím problém u hodinek Prim, jsem od nich požádán, abych o tom na fóru mlčel, hm? Tak a teď jednoduše rozlište, které příspěvky jsou OT a které OK.
spiderer Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Ondraj - neverim ze nevidis ten rozdil o cem jsem mluvil ja a o cem mluvis ty To ze se probiraji ceny, vlastnosti, vzhled, marketing, sidlo, pravo a dalsi temata okolo Primu je naprosto v poradku a neni na tom nic spatnyho, ale nechapu proc se musi tyto neustale opakovane nazory michat do kazde diskuze - pokud si projdes par temat ohledne firmy Prim tak zjistis, ze po nekolika prispevcich tam jsou opet jen stesky nad cenou, spatnym marketingem, atd atd - CHAPU, ze sekomu vyrobky Prim nesedi, nelibi se jim jeich cenova i jina politika (jsem na tom stejne), ale nechapu tu nutnost toto opakovat v kazdem druhem vlakne zabyvajicim se tematikou okolo Primu.. to je cele..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.