Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mě se tedy upřímě líbí původní verze a pravě mi příjde právě ona vyváženější :) display nahoře právě menší aby nerušil a pak celej cifr s čistým logem Seiko a X až dole. Prostě cifr jako ze staré školy SKX (ta samozřejme tehdá X neměla).

Na těhle nových bych hlavně ocenil ten hloubkoměr při potápění, to chválím to je asi super a asi maj i safír co? Ten si ale plánuju dodat taky :) s modrým AR to bude pecka.

Odesláno

Stačí k nim (těm starším) koupit kovovej shroud a tah třeba z těch něw a máš to :).

Shroud a safír budu dávat, ale tah nechci, přijde mi že na tenhle "sportovni army styl" se to moc nehodí. Guma nebo nato, aspoň za mě ;)

Odesláno

Jojo viděl jsem ;) bylo mi jasný, že hned zmizej...jsou to fakt boží hodinky a za mě momentálně top Seiko.

Jen fakt nechápu ten uváděný rozměr 46mm a dále jak vypadaj když je vyfotíš na ruce...

Dle papíru 46mm = šílenost, na ruce foto = šílenost, ale v reálu to vůbec velký hodinky nejsou! Přirovnal bych je k želvám třeba, mě příjdou snad i menší :) jedině kdybych si odmyslel to želví pouzdro pod lunetou tak jsou asi stejný. 

Prostě působí jako strašně velký, ale ve skutečnosti jsou uplně super a strašně pohodlný. Udělal jsem si z nich "natovky" a už jen měním barvičky podle hader :P

Časem fakt vyzkouším jak jim bude slušet ten kovovej shroud a safír je jistá věc.

Tak užívej ;)

Odesláno
před 5 hodinami, Pepino777 napsal:

Vypadá to sakra dobře, ale musí to bejt strašně vysoký = magnet na futra 

Nebo se mejlim? :) 

Díkec ;) hele ultra nízký zrovna nejsou to je asi pravda..ale futra jsem zatím nepokřtil a myslím,že to není tak hrozný. 

Navíc jsou to přece tooly...jasný dojebaný je mít zrovna nechci, ale nosí se fakt bez problému. Navíc na tom natu o nich skoro nevíš 😲 divný...

Nestojí majlant, tak všem co přemýšlí doporučuju vyzkoušet! Pokud náhodou nesednou, prodaj se jak nic ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...