sodomka Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Odesláno 5. května 2023 Dobrý den, potřeboval bych poradit. Snažím se opravit strojek, ale rozpadlo se mi jedno ozubené kolečko. I když ho nasadím, po chvíli spadne. Nevíte, co s tím? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
b52 Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Odesláno 5. května 2023 je nekolik moznosti ale nejsnazsi je zmensit diru kolecka a opet nasadit. kazdy hodinar vam to udela.
sodomka Odesláno 5. května 2023 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2023 A když bych se to chtěl naučit, poradil byste mi prosím, jak takovou dírku v ozubeném kolečku zmenšit?
orol Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Odesláno 5. května 2023 a.) Nevím proč nám ukazuješ, jak velký papírový ubrousek padl za oběť Tvým pokusům, daleko zjímavější by byla detailní fotka problémové součástky b.) Ostatní tady mne ukamenují, ale moje rada zní: co nejpečlivěji slož to kolečko, jak bylo, a zakápni to mikrokapkou vteřinového lepidla. c.) Pokud se chceš naučit, sežeň si a naštuduj např. populární učebnici od p. Boukala. Budeš k tomu potřebovat nějaké to nářadí ...
Bert Odesláno 5. května 2023 Nahlásit Odesláno 5. května 2023 S nářadím Ti nepomohu, ale na Chronomagu existuje tento odkaz: https://app.box.com/s/euqonyjaxddvo83i789m tak si tam toho Boukala najdi.
b52 Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Odesláno 9. května 2023 V 5. 5. 2023 v 13:42, orol napsal: a.) Nevím proč nám ukazuješ, jak velký papírový ubrousek padl za oběť Tvým pokusům, daleko zjímavější by byla detailní fotka problémové součástky b.) Ostatní tady mne ukamenují, ale moje rada zní: co nejpečlivěji slož to kolečko, jak bylo, a zakápni to mikrokapkou vteřinového lepidla. c.) Pokud se chceš naučit, sežeň si a naštuduj např. populární učebnici od p. Boukala. Budeš k tomu potřebovat nějaké to nářadí ... Ja to nerekl prvni...to s tim lepidlem, ja ne!
rmx Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Odesláno 9. května 2023 (upraveno) Nevím z jakého stroje je to kolečko a už jsem taky dost pidlovokej, ale nevidím na hřídelce žádný čepy. Možná je to nýtování až ten menší problém. Upraveno 9. května 2023 uživatelem rmx
orol Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Odesláno 9. května 2023 před 1 hodinou, rmx napsal: Nevím z jakého stroje je to kolečko a už jsem taky dost pidlovokej, ale nevidím na hřídelce žádný čepy. ... Celkem se to, takhle z dálky , podobá na minutové kolo s dutou hřídelí ... Ale, jak jsem psal, lepší obrázek by jen prospěl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se