Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Říkal jsem si, že si pořídím něco s kalibrem 7750. Po usilovném prolézání netu jsem objevil tento kousek:

2397_0.jpg

U stejného prodejce mají ještě tyto (ale ty se mi tak nelíbí):

2557_0.jpg

Tady je link na oba kusy: http://www.jaundnein.eu/index.php/cat/c196...HER.html/page/2

Co mně zaráží, je cenový rozdíl. Ty první 500 Euro, ty druhé 1200. Prodejce tvrdí, že se jedná o poslední kousky serie, co se již nevyrábí. I tak mi ten rozdíl přijde dost výrazný. Co mě však "trápí" ještě více je skutečnost, že kromě stránek prodejce a jeho aukcí na ebayi jsem o těchto hodinkách na netu nenašel ani zmínku. Jako by nikdy ani neexistovaly (tedy kromě toho jednoho obchodu). Psal jsem už i na laco.de, ale zatím bez odezvy.

Otázka - zná někdo tyto hodinky? Není ta cena podezřele nízká? Láká mě ten jednoduchý až strohý ciferník - rád bych si udělal radost ale nerad skočil na špek podvodníkovi...

Odesláno

Jen připomínka nevidím nikde na ciferníku nápis Swiss Made...:(

Odesláno

Také by mne zajímalo pro které jsi se rozhodl, tak snad bude brzo chlubení, případně jak to všechno proběhlo. Držím palce.

Odesláno

Jsou to ty horní - říkal jsem si, že člověk má začít pomalu (co se ceny týká). Jinak co se průběhu obchodu týká neočekávám žádné komplikace - na ebay jsem jako doma :). No a chlubení samozřejmě bude - od toho je přece všichni kupujeme, ne? ;-)

Odesláno

Přesně tak, jsou ty horní moc pěkné a navíc za tu cenu! Jsem moc zvědav na reálné pocity a foto na ruce. Těším se.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...