Traveller Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Říkal jsem si, že si pořídím něco s kalibrem 7750. Po usilovném prolézání netu jsem objevil tento kousek: U stejného prodejce mají ještě tyto (ale ty se mi tak nelíbí): Tady je link na oba kusy: http://www.jaundnein.eu/index.php/cat/c196...HER.html/page/2 Co mně zaráží, je cenový rozdíl. Ty první 500 Euro, ty druhé 1200. Prodejce tvrdí, že se jedná o poslední kousky serie, co se již nevyrábí. I tak mi ten rozdíl přijde dost výrazný. Co mě však "trápí" ještě více je skutečnost, že kromě stránek prodejce a jeho aukcí na ebayi jsem o těchto hodinkách na netu nenašel ani zmínku. Jako by nikdy ani neexistovaly (tedy kromě toho jednoho obchodu). Psal jsem už i na laco.de, ale zatím bez odezvy. Otázka - zná někdo tyto hodinky? Není ta cena podezřele nízká? Láká mě ten jednoduchý až strohý ciferník - rád bych si udělal radost ale nerad skočil na špek podvodníkovi...
grga_pitic Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 ANO !!!! Ma i shop na ebay se slusnym feedbackem - LACO rozhodne ANO !!
lib Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Ty první už jsem někde viděl a cena byla opravdu nízká. Líbí se mi víc než ty druhé, ale trochu bych se bál, že luminiscence ruček nebude dostatečná.
Traveller Odesláno 3. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 No luminiscence mě netrápí - jsem denní tvor a kdyžtak by se daly ručičky přehodit.... Spíše jde o to, že se mi o nich nedaří sehnat žádné info.
bose Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Jen připomínka nevidím nikde na ciferníku nápis Swiss Made...
lolohh Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Jen připomínka nevidím nikde na ciferníku nápis Swiss Made... Nejsou to náhodou německé hodinky?
Traveller Odesláno 7. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Náhodu jsou a momentálně na cestě do ČR...
lolohh Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Náhodu jsou a momentálně na cestě do ČR... Však já to vím Jaké z těch dvou máš na cestě?
atim Odesláno 7. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Také by mne zajímalo pro které jsi se rozhodl, tak snad bude brzo chlubení, případně jak to všechno proběhlo. Držím palce.
Traveller Odesláno 7. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2009 Jsou to ty horní - říkal jsem si, že člověk má začít pomalu (co se ceny týká). Jinak co se průběhu obchodu týká neočekávám žádné komplikace - na ebay jsem jako doma . No a chlubení samozřejmě bude - od toho je přece všichni kupujeme, ne? ;-)
bandicoot Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Tos koupil dobře, taky bych zůstal u těch horních, na těch spodních se mi líbí akorát pouzdro.
atim Odesláno 8. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2009 Přesně tak, jsou ty horní moc pěkné a navíc za tu cenu! Jsem moc zvědav na reálné pocity a foto na ruce. Těším se.
Traveller Odesláno 12. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Tak jsou již zde - viz chlubení
old black Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Musím se přiznat, že když jsem v Baselu u nich na stánku viděl tohle, tak jsem o firmě Laco zapochyboval!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se