Přejít na obsah

Tissot Sideral

Žigi

Doporučené příspěvky

Ak by mal niekto záujem, foto na mojej ruke cca 16,5 cm vs. moje letné potápky. Musím povedať, že Sideral sa veľmi dobre nosí, aspoň tých 10 minút, čo som mal možnosť skúsiť. Rovnako aj strap je príjemný. Celkovo hodnotím ako skutočne vydarený remake. 

IMG_1322.jpeg

IMG_1320.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud by měl někdo zájem vidět a vyzkoušet všechny tři barevné varianty a porovnat si je na živo vedle sebe, tak osobně doporučuji Koscom :)

Včera jsem je tam byl prohlédnout a jsou fakt super - všechny 3 barvy, každá má něco do sebe ;)

Na živo je za mě ta modrá trochu jedovatější než na videích a fotkách, ale pořád mi přijde nejuniverzálnější.

Sorry za rozmazaný wristshoty 🙈

IMG_20230707_175130_941.jpg

IMG_20230707_175142_773.jpg

IMG_20230707_181608_885.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Já bych se toho až tak nebál ;) u několika obchodů v ČR dostaneš záruku 5 let a až budou jednoho dne potřebovat servis, tak je dáš do Onyxu a rovnou si domluvíš i upgrade :)

@ONYX servis hodinek máte s tím už nějakou zkušenost? Stačí v 23 jewels strojku vyměnit jen kotvu a je z toho 25 jewels nebo se toho musí měnit víc? A jde to vůbec nebo je potřeba vyměnit celý strojek za nějakou vyšší verzi powermatic?

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Zkusím oživit tohle vlákno :)

Poprvé cca od poloviny září jsem je nechal cíleně zastavit.

V sobotu na ruce celé odpoledne až cca do půlnoci (předpokládám plný nátah), v neděli na ruce až pozdě odpoledne a jen na chvilku chození, hodinu a půl řízení auta a cca 10 minut chůze (nečekal bych plný nátah). V neděli večer kolem 20:00 odloženy a zastavily se ve čtvrtek dopoledne v 10:05 (skoro ukázkový reklamní čas), takže nejspíš v neděli nataženy do plna byly a rezerva chodu je tak parádních 86 hodin! :)

Za mě s touhle hodinkou celkově obrovská spokojenost a těším se, až se zase dostanou na ruku ;)

Foto moje, ale neaktuální.

IMG_20230915_105041_023.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...