A@A Odesláno 28. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2023 před 6 hodinami, El Nano napsal: Žluté Ťažké rozhodovanie, za mňa modré alebo žlté. Verím, že sa mi podarí ich čoskoro otestovať na ruke. Fakt podarená reinkarnácia pôvodného modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A@A Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Ak by mal niekto záujem, foto na mojej ruke cca 16,5 cm vs. moje letné potápky. Musím povedať, že Sideral sa veľmi dobre nosí, aspoň tých 10 minút, čo som mal možnosť skúsiť. Rovnako aj strap je príjemný. Celkovo hodnotím ako skutočne vydarený remake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 Pokud by měl někdo zájem vidět a vyzkoušet všechny tři barevné varianty a porovnat si je na živo vedle sebe, tak osobně doporučuji Koscom Včera jsem je tam byl prohlédnout a jsou fakt super - všechny 3 barvy, každá má něco do sebe Na živo je za mě ta modrá trochu jedovatější než na videích a fotkách, ale pořád mi přijde nejuniverzálnější. Sorry za rozmazaný wristshoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 24. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2023 Hodinky se mi takhle vzhledově moc líbí, ale taky mne odrazuje ten stroj s 23 jewels. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 26. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2023 Já bych se toho až tak nebál u několika obchodů v ČR dostaneš záruku 5 let a až budou jednoho dne potřebovat servis, tak je dáš do Onyxu a rovnou si domluvíš i upgrade @ONYX servis hodinek máte s tím už nějakou zkušenost? Stačí v 23 jewels strojku vyměnit jen kotvu a je z toho 25 jewels nebo se toho musí měnit víc? A jde to vůbec nebo je potřeba vyměnit celý strojek za nějakou vyšší verzi powermatic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Zkusím oživit tohle vlákno Poprvé cca od poloviny září jsem je nechal cíleně zastavit. V sobotu na ruce celé odpoledne až cca do půlnoci (předpokládám plný nátah), v neděli na ruce až pozdě odpoledne a jen na chvilku chození, hodinu a půl řízení auta a cca 10 minut chůze (nečekal bych plný nátah). V neděli večer kolem 20:00 odloženy a zastavily se ve čtvrtek dopoledne v 10:05 (skoro ukázkový reklamní čas), takže nejspíš v neděli nataženy do plna byly a rezerva chodu je tak parádních 86 hodin! Za mě s touhle hodinkou celkově obrovská spokojenost a těším se, až se zase dostanou na ruku Foto moje, ale neaktuální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se