lolohh Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Mají sice dost malou rezervu chodu, ale jinak jsou pěkné. Já měl ruské hodinky jen jedny a namůžu jim skoro nic vytknout.
vikhra Odesláno 27. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2009 Mají sice dost malou rezervu chodu, ale jinak jsou pěkné. Já měl ruské hodinky jen jedny a namůžu jim skoro nic vytknout. Takto je dobře, že mi včera přišel vrtič, tam jim bude dobře.
jorix Odesláno 28. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2009 A kdepak by se daly sehnat?? Vostok podle mých info u nás prodává firma Tulipán s.r.o., web tady. Mají toho víc (Aviator, poljot, Sturmanskie atd.). Na té Petržílkově to není prodejna, jen kancelář importéra, kde mají pouze vzorky. Prodejnu mají naproti Palladiu, Na Poříčí. Já jsem tam (na té centrále, jelikož jsem blb) minulý týden kupoval Orientky a naprostá spokojenost! Milý přístup, internetová cena při platbě v hotovosti, ochota...doporučuju!!
Lindy Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 tak.diky kirnovo objednavce uz sou na ceste.nemuzu se dockat....do patku snad jsou.pak taky pridam naky zivy fotky do sekce prirustky:)
jorix Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Prodejnu mají naproti Palladiu, Na Poříčí. Dnešní zkušenost - byl jsem v prodejně a tyto hodinky tam vystaveny nemají
vikhra Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Já je pořídil tady, poštovné 8? a za pět dnů byly doma.
Baker Odesláno 13. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Jedna fotka na ruce. Musim rict, ze me velice mile prekvapily. Jsou urceny pro kamarada, bude mit hezky vikend . Dekuji za spolecny nakup clenovi Kirn. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lindy Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 ano i ja musim Kirnovi podekovat za "zosnování" celé objednávky....telefonování.obíhání.... ale chvalim i Ceskou postu...dovezly je v sobotu dopoledne cca v 10:00...a probudily mne do tvrdého rána alkoholika:D a zárověn do dne plného radosti z new hodin...btw asi si neodpustim do sekce přírůstky popř. sem nejaky fotecky:) DIKY
radek_0303 Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 (upraveno) Ty modre nevypadaji vubec spatne Ty modrý jsou taky pěkný. Rusáci holt umí dělat pěkný hodinky. Upraveno 14. února 2009 uživatelem radek_0303
radek_0303 Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 ano i ja musim Kirnovi podekovat za "zosnování" celé objednávky....telefonování.obíhání.... ale chvalim i Ceskou postu...dovezly je v sobotu dopoledne cca v 10:00...a probudily mne do tvrdého rána alkoholika:D a zárověn do dne plného radosti z new hodin...btw asi si neodpustim do sekce přírůstky popř. sem nejaky fotecky:) DIKY Jak dlouho trvalo - od objednání po doručení ? Jsou v reálu tak pěkný jako na fotkách?
Lindy Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 v realu jsou jeste krasnejsi nez na fotkach, jejich dodani z nemecka trvalo....cca...7dní i s přeposláním až ke mě.....takže 5dní
radek_0303 Odesláno 14. února 2009 Nahlásit Odesláno 14. února 2009 v realu jsou jeste krasnejsi nez na fotkach, jejich dodani z nemecka trvalo....cca...7dní i s přeposláním až ke mě.....takže 5dní Dik. Ukecali jste me. Jdu do toho.
Baker Odesláno 14. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2009 Dik. Ukecali jste me. Jdu do toho. Napis clenovu Kirn, mam pocit, ze mu jedny zbyly.
Lindy Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 pravda..mel tam nejake problemy s jednim odberem
Baker Odesláno 16. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Jedna fotka na ruce. Musim rict, ze me velice mile prekvapily. Jen tak pro zajimavost ... +2 vteriny / 24 hodin.
Lindy Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 (upraveno) ano...presnost me taky prekvapila...a to sem je mel v nedeli tak 12 hodin v krabicce..vrtic nemam...no a dovolim si tedy taky par umeleckych fotek:) jo a kdyz jsme u toho..co mate kdo za vyrobni cisla(moje viz. fotky)? jinak na ruce taky sedi fajn...a to mam ruku malou... O cca 18cm. Na zivo sou proste skvely....myslel jsem ze fotky z fabriky sou nafintěný a skutečnost bude horší..a ono je to naopak:D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. února 2009 uživatelem Lindy
Kirn Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 dostávám SZ s dalším zájmem o tyto hodinky, jestli to ještě někdo zvažujete, tak mi pošlete SZ
Lindy Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 kirne ty si pomalu muzes otevrit svuj internetovy obchod se zamerenim pouze na jeden druh zbozi: hodinky, jednu znacku: VE, a jeden typ: gaz 14? ovšem já tě mohu jen doporučit:) www.gaz14kirn.cz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se