Přejít na obsah

Steinhart Chronomag l.e. No.III.

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ještě maličkost,když už se bavíme o číslech:pokud nakonec bude jen jedna verze (44) přál bych si 03/xx(jinak preferuju rozměr 47-viz seznam)

Záloha není problém.Díky,díky,díky

• Odpovědi 325
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
Ještě maličkost,když už se bavíme o číslech:pokud nakonec bude jen jedna verze (44) přál bych si 03/xx(jinak preferuju rozměr 47-viz seznam)

Záloha není problém.Díky,díky,díky

Tak se někam zapiš... a dejte pokoj s číslama... :) Předpokládám, že ve 47 jsou čísla tak jak se zapisujeme a pak si to kdyžtak pomocí SZ proházíme...

Odesláno

PRIHLASKA K OBJEDNAVCE LE

47mm:

1) Onion

2) m01e

3) picipaja 03/xx

4) Kaja

5) elloco

44mm:

1) lolohh - 06/xx

2) Frantik - 01/xx

3) spiderer - 07/xx

4) HB63 - 04/xx

5) kejklik - 02/xx

6) Friedrich - 09/xx

---

Uprava picipaja na 3. misto ;)

Odesláno

k ceně: vím že u 20ks se strojkem 2801 se do 400EUR bohatě vejdeme, pokud to bude 10ks 44 a 10ks 47 tak nevím - zkuste se prostě přihlásit Vy, kdo do toho půjdete za těch cca 400EUR a uvidíme co z toho můžeme vykouzlit

Odesláno

47mm:

1) Onion

2) m01e

3) picipaja 03/xx

4) Kaja

5) elloco

44mm:

1) lolohh - 06/xx

2) Frantik - 01/xx

3) spiderer - 07/xx

4) HB63 - 04/xx

5) kejklik - 02/xx

6) Friedrich - 09/xx

7) Hugo14 - nejraději 14/xx, případně pokud by se toho nedosáhlo 12/xx, pokud by i to bylo moc, tak 03/xx

Respektuji specifikace, cenu (círka 400 tojro) i případnou zálohu (2000 Kč). Pokud by bylo z nějakých důvodů nutno přejít na jeden rozměr a byla by to variana 47 mm, nedělá mi to zásadní problém a zůstal bych u projektu.

Edit: Měna u zálohy

Odesláno

Navrhoval bych vytvoření samostatnýho topicu pro přihlášky k L.E. s odpovídajícím názvem a popisem L.E. v úvodu.

Mohli by se tak objevit noví zájemci a bylo by nás snad víc.

Taky bych rád aby se dořešila vnější podoba dýnka abychom tam potom nenašli mongol-pilota.

Navrhoval bych válečnou podobu která se nacházela uvnitř s úpravou výrobce, typu strojku a numerem.

Něco na tento způsob:

mil01_ac.jpg

Odesláno
Navrhoval bych vytvoření samostatnýho topicu pro přihlášky k L.E. s odpovídajícím názvem a popisem L.E. v úvodu.

Mohli by se tak objevit noví zájemci a bylo by nás snad víc.

Taky bych rád aby se dořešila vnější podoba dýnka abychom tam potom nenašli mongol-pilota.

Navrhoval bych válečnou podobu která se nacházela uvnitř s úpravou výrobce, typu strojku a numerem.

Něco na tento způsob:

mil01_ac.jpg

Navrh dynka je k nalezeni zde - http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&amp...st&p=222730

Odesláno

To sice ano a je to to samé, sleduji to tu od počátku, ale mám dojem že se tam k tomu nikdo moc nevyjadřoval.

Pouze Onion napsal, že by to bylo lepší než ten pošťák.

Jsou tam o tom asi dva tři příspěvky.

S touhle formou nemám problém.

Ostatní s tím taky souhlasí ?

Odesláno
Nechceš si přečíst několik posledních stran tohoto vlákna? Všechno se tam dozvíš. Je představa o ceně a dost přesná představa o designu i o funkcích.

Ty ses závazně přihlásil k projektu, o kterém nevíš kolik bude stát, jak bude vypadat a co bude umět? Jsi borec.

:gora:

Odesláno
To sice ano a je to to samé, sleduji to tu od počátku, ale mám dojem že se tam k tomu nikdo moc nevyjadřoval.

Pouze Onion napsal, že by to bylo lepší než ten pošťák.

Jsou tam o tom asi dva tři příspěvky.

S touhle formou nemám problém.

Ostatní s tím taky souhlasí ?

OK, vsichni se k tomu jeste muzou vyjadrit, puvodne jsem to psal i do specifikace a nikdo nic nenamital, kazdopadne ja jsem taky pro, letadylko nebo nejaky blaznivy obrazky tam mit rozhodne nechci ;) Mozna logo chronomagu, ale asi nema smysl to komplikovat :)

Odesláno
OK, vsichni se k tomu jeste muzou vyjadrit, puvodne jsem to psal i do specifikace a nikdo nic nenamital, kazdopadne ja jsem taky pro, letadylko nebo nejaky blaznivy obrazky tam mit rozhodne nechci ;) Mozna logo chronomagu, ale asi nema smysl to komplikovat :)

Osobně bych to držel na tom, na čem panovala "tichá shoda" - vzadu jedna z tabulek ala ty dva vzory. Na boku pak číslo hodinek. Teda jestli se neplatu.

Odesláno

Omlouvám se všem velice, ale nezúčastním se. Odradilo mě, že obdobný design se již prodává na ebay (viz. ten snímek, co sem kdosi postnul) a navíc v nich nebude Unitas s centrální vteřinovkou, který jsem chtěl od začátku.

Ale držím palce, ať vám to dobře dopadne. Konečně limitka zrealizovaná mimo Prim vlákno.

Odesláno

47mm:

1) Onion

2) m01e

3) picipaja 03/xx

4) Kaja

5) elloco

44mm:

1) lolohh - 06/xx

2) Frantik - 01/xx

3) spiderer - 07/xx

4) HB63 - 04/xx

5) kejklik - 02/xx

6) Friedrich - 09/xx

7) Hugo14 - nejraději 14/xx, případně pokud by se toho nedosáhlo 12/xx, pokud by i to bylo moc, tak 03/xx

8) Course - xx/xx (pokud možno poslední číslo)

Odesláno
Pochopil jsem to jako zapis tak jsem to pridal mezi ostatni, pokud to tak nema byt muzu vyskrtnout ;)

OK, já tohle "Deus ex machina" naštěstí dělat nemohu, tak jsem na to jen upozornil.

Odesláno

Jedna technická:Na začátku závazné registrace,u podrobné specifikace rozměrů 44 a 47-příspěvky 225 a 226,jsou drobné rozdíly(mimo velikosti 44 a 47mm :) ,ještě rozdílné umístění číslování,potisk do žluta,řemen a balení.Nechtělo by to sjednotit a udělat rozdíl jen ve velikosti 44 a 47mm(aby to někoho nezmátlo),nebo se pletu,někde jsem něco přeskočil,či nepřečet a je to tak schválně :worried_anim: Dík.

Odesláno
Jedna technická:Na začátku závazné registrace,u podrobné specifikace rozměrů 44 a 47-příspěvky 225 a 226,jsou drobné rozdíly(mimo velikosti 44 a 47mm :) ,ještě rozdílné umístění číslování,potisk do žluta,řemen a balení.Nechtělo by to sjednotit a udělat rozdíl jen ve velikosti 44 a 47mm(aby to někoho nezmátlo),nebo se pletu,někde jsem něco přeskočil,či nepřečet a je to tak schválně :worried_anim: Dík.

Řemení je mi jedno resp. stndard co dávává Steinhart... , krabice aby to bylo co nejlacinjší, takže standard, potisk dožluta je potisk do žluta... Kdyžtak si myslím, že se o tom může ještě po vyjasnění vést diskuse, ale snad to neovlivní nikoho (proboha, ten rozdíl je tak, ale tak minimální!!!) číslování na boku, to dělá steinhart normálně a kam přesně? no asi proti korunce tj. na 9tce :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...