vojtech vavra Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Než si pořídím vysněné Speedy,tak jsem si udělal radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 podla mna velmi pekne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 Taky tak. Dnešní přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Ty se povedly . Víc fotek prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Takový Pateky ale jako pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 před 4 hodinami, edas napsal: Ty se povedly . Víc fotek prosím Ten ciferník se blbě fotí. Teda mobilem. Chce to vidět naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Snad trochu lepší. Na živo vypadají líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Fakt pěkný hodinky, je vidět, kde byla inspirace, ale pořád je to svoje. Jedny z mála hodinek, které se mi líbí víc na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 To mě taky. Pak jsem si řekl že ta tísícovka za tah už nic není. Gumu dokoupím časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Moc hezké modrásky - a navíc s mou oblíbenou "big date" komplikací Snad bude její dvoupatrové/dvoudiskové provedení od ETA o něco trvanlivější než totéž u quartzových strojků RONDA, kde jde vyloženě o kurvítko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBaren Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 (upraveno) Sakra big date s rondou mám v Alpinách. To jem nevěděl. Upraveno 6. července 2023 uživatelem MacBaren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janseda Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Moc hezký! Na gumě top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 před 2 hodinami, Janseda napsal: Moc hezký! Na gumě top Jojo na tý gumě určo lepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se