Vortex-Tempus Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 (upraveno) před 29 minutami, Vladino125 napsal: Ja som aktualne skoncil po redukcii takto len s Rolex, ostatne sa na ruku nedostavalo - tak som ich pustil do sveta. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Osobne som spokojny, no rozmyslam ci by som nevymenil DJ za daytony v bicolore ? Dobre to mas… Bico Daytony za DJ netreba ale zase tym ani nic nepokazis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. srpna 2025 uživatelem Vortex-Tempus
Vladino125 Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 Pozeram ze rozmyslal ako ja, akurat DJ su 41ky.
Vladar91 Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 před 3 hodinami, warann napsal: Polárky by byly super. Před časem mi jedny utekly a tak to mám teď takhle. Abych byl fér, do sestavy patří ještě hranatý géčka, na který pro příhodný účely nedám dopustit. Polárky kašli, černé Expy II jsou hezčí.
warann Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 (upraveno) před 28 minutami, Vladar91 napsal: Polárky kašli, černé Expy II jsou hezčí. Ty bych bral do trojky. Švédská mi nikdy nevyšla, tak aspoň toto Edit: Když se nad tím zamyslím: 2x černá, jednou bílá .... Upraveno 5. srpna 2025 uživatelem warann
bandicoot Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 V 24. 3. 2025 v 8:15, martar napsal: Skvělý kombo! Myslím, že bys sem mohl klidně přispět řadou dalších skvělých dvojiček z minulosti, kdybys chtěl Minimálně XX Type & Reversům by to tu ohromně slušelo! Tyjo to musím zapátrat jestli jsem tohle kombo měl souběžně. Proberu starý externí HDD.
warann Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 Já našel třeba tohle (btw to jsou úplně jiný expy) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 5. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2025 Moc pěkný fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se