paro Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Stale stejne. Ja o koze, zde o voze… omlouvam se. Mea maxima culpa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 19 hodinami, carpaccio napsal: Já mám tuhle - a musím říct, že jsem spokojenej. Samozřejmě, některá data je nutné brát s rezervou. Třeba to složení těla je trochu věštění z kávový sedliny. Ale komfort aplikace, 6svodové EKG a schopnost měřit třeba zdraví nervovejch zakončení v nohou (detekce neuropatie) jsou podle mě na topu. Můžu srdečně doporučit. A jinak platí, co tu psal kolega - je dobré nepoužívat váhu jako indikátor momentálního stavu, ale spíš si udělat z vážení každodenní rituál (s ohledem na EKG nedoporučuju měření "hned po probuzení", kdy je srdeční činnost zvýšená, ale spíš něco jako "ráno vstanu, dojdu se vyčůrat, vypiju sklenici vody, zvážím se") a sledovat trendy v čase. Protože i tam, kde jsou nominální naměřené hodnoty třeba lehce nepřesné, Ti napoví změna trendu v čase... Hele, asi musí být fakt dobrá za ty peníze. Já takové peníze za váhu opravdu nechci dát, ale jen tak pro zajímavost by mne zajímalo, jak moc je dokonalá proti té mé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 před 17 hodinami, paro napsal: Stale stejne. Ja o koze, zde o voze… omlouvam se. Mea maxima culpa. Nikoliv o voze, ale o VÁZE. Já téma nazakládal kvůli diskusím o zdravém stravování a životním stylu nebo jestli se vážit nebo měřit krejčovským metrem, ale opravdu jen jako technické téma "chytrá váha". Samozřejmě tím nijak neshazuju příspěvky o kolísavosti hmotnosti, rovnováze mezi výdejem a příjmem energie a tak, ale upřímně - Tvá doporučení mi opravdu nevyhovují. Už to první, zda čas na opakované vážení raději nevěnovat fyzické aktivitě je nereálný, protože se vážím 1x denně, ráno když vylezu ze sprchy a trvá to 20 sekund. A nemá to vůbec nic společného s tím, že jinak se samozřejmě sportu a jiným fyzickým aktivitám věnuji, nejen pro zdraví, ale protože mne to baví. Také nevím, v čem by pro mne byla lepší obyčejná váha + krejčovský metr + stopky. Co se týká měření tlaku a chytrých hodinek, oboje mám a občas používám, byť rozhodně ne denně ani týdně, zase tak moc se nesleduju.. Ale díky za názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Před hodinou, Ivan Lelák napsal: Hele, asi musí být fakt dobrá za ty peníze. Já takové peníze za váhu opravdu nechci dát, ale jen tak pro zajímavost by mne zajímalo, jak moc je dokonalá proti té mé. Nedovedu posoudit, jinou jsem nikdy neměl, vážil jsem se předtím na váze za pětibábu z Ikey. Takže komparaci můžeš provést jedině tak, že se ke mně přijdeš zvážit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 7. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 V 4. 8. 2023 v 11:02, carpaccio napsal: Nedovedu posoudit, jinou jsem nikdy neměl, vážil jsem se předtím na váze za pětibábu z Ikey. Takže komparaci můžeš provést jedině tak, že se ke mně přijdeš zvážit. Díky za nabídku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se