Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsíci...
Odesláno
Kdyby měl někdo Divery na prodej, ozvěte se.. díky

Mám na prodej B42 Marinemaster. Kupovany letos za 34.000,- s kovovým tahem. Prodám za 20.000,- - jen do středy. Pak tady nebudu. Krabička, doklady, v záruce, kupovány v ČR.

Odesláno
Kdyby měl někdo Divery na prodej, ozvěte se.. díky

Mám na prodej B42 Marinemaster. Kupovany letos za 34.000,- s kovovým tahem. Prodám za 20.000,- - jen do středy. Pak tady nebudu. Krabička, doklady, v záruce, kupovány v ČR.

Pouze Divery se světlým ciferníkem..

děkuji

Odesláno

Také může být model Flieger.. Ještě bych se rád zeptal, jestli mají všechny modely Fortis safírové sklo, nikde se to neuvádí, ani na ofiko stránkách jsem to nenašel... Jak je to tedy? díky

Odesláno

Všechny modely Fortis safírové sklo nemají. Myslím ale, že modely B-42 safír mají. Kdyžtak kontaktuj dovozce www.nest-sro.cz - rádi ti sdělí parametry konkrétního modelu. Jinak máš recht - světlý ciferník a modrý ručičky (chvílema), tedy Diver (sfírové sklo a prosklené dýnko), je od Fortisu stejně nejhezčí model.

Odesláno

je to modelová řada B-42 Flieger, více najdeš na stránkách Fortisu, jinak tady máš pár obrázků

6451012_imp_big.jpg

6351012_big.jpg6371012m_big.jpg

jinak tato řada se mi u Fortisu líbí nejvíce

Odesláno

Duke650: nechceš je prodat???? jestli ne, tak kde a za kolik je můžu sehnat.. Vypadají opravdu moc dobře. Díky moc

Odesláno
Duke650: nechceš je prodat???? jestli ne, tak kde a za kolik je můžu sehnat.. Vypadají opravdu moc dobře. Díky moc

U nás je mají v hodinářství Evrom, Michelská ulice, Praha za 28 k s černým páskem. Minulý týden jsem je měl na ruce a jsou fakt třída! Jinak Manfred Schneider je nabízí za EUR 700 + 20 poštovné namísto ceníkové ceny okolo EUR 870.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...