Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

hm, tak to je potom OK, není co řešit, teď je ještě sehnat.. nejspíš chronograph bude náročnější na prostor, tak je tam nějaký ten mm navíc. Ten odkaz jak jsi dával na ten web do SRN.. tam není zmínka o Fortisech... mám mu napsat mail, bude vědět o co go?

Odesláno
Ty bláho, to je jak krabička od antiperlí, jestli to pamatuješ :))

jo tak to přirovnání sedí :D

Uz z toho nejaky bombon vypadl? :D :D

Odesláno

Není černá, to je jen světelný efekt. Čísla a ručičky podle dopadu světla hodně mění barvu a je to zajímavé. Svoji úlohu v tomto hraje určitě i oboustranný antireflex.

Odesláno

Ve skutečnosti ten rozdíl na číslech tak markantní není. Na mých hodinkách jsou spíše kovově šedé. Ručky jdou od světle modré až po černou.

Odesláno

Divné to není. Normálně ručičky i cifry vypadají černé. Z určitých úhlů pohledu jsou kovově světle modré až kovově tmavě modré. Nemusí se to každému líbit, ale není to žádné nápadné pouťové házení prasátek, je to decentní.

Odesláno

2Karlos: no výška těhle to už je fakt masakr,..i když asi skoro na všechno se dá zvyknout,nejdřív jsem se bál Aviatoru IV,ale nakonec v pohodě,ňákej ten mm se dýnko zareje do kůže:) ani to nemusim mít fest zaplý.

O kostlivci mi ani nemluvte,mám obvod tlapy 16,6mm :(,...jsem kvůli tomu musel oželet parádní řemen z pštrosa,

co má i Kamil,..no pro náhradu si jdu zejtra na poštu:)

Odesláno

Přesně tak, je to hodně decentní, řekl bych, že se jim to hodně povedlo.

Odesláno

No, možná je ta výška masakr, možná jen optický klam. Záleží na tvaru a průměru pouzdra. Dal jsem si práci a našel si výšku několika hodinek pro porovnání:

Poljot Aviator IV 13 mm

Fortis B42 diver 13,5

Fortis Spacematic (krabička od antiperlí) 14

Seiko Samurai 15

Nezdá se to, co?

Ty Fortis Spacematik jsou menší (40mm) a mají zarovnané boky, proto to vypadá, jak vypadá - jako krabička od antiperlí :) Mně se to líbí, je to impozantní.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak jsi mě přinutil vyndat šupleru! Samuraie mají 13,4 mm.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...