Petrvti Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 hm, tak to je potom OK, není co řešit, teď je ještě sehnat.. nejspíš chronograph bude náročnější na prostor, tak je tam nějaký ten mm navíc. Ten odkaz jak jsi dával na ten web do SRN.. tam není zmínka o Fortisech... mám mu napsat mail, bude vědět o co go?
Petrvti Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 http://www.fortis-watch.com/en/collection/...ls_6451012.html tady dokonce uvádějí 12,1mm, takže už se těšim :-)
Skeleton Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 Ja jsem kostlivec a na "rucce" vypadaji stale skvele a to maji tech 15 mm.
Petrvti Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 zkusím... koukám, že mají 200 gramů, to je taky pěkný nadělení, ale snad si zvyknu.. :-)
Milis Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 Já myslím, že to je právě ono - mít na ruce pořádnej kus železa! Kostlivec nekostlivec.
Karlos Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 Mně se na fortiskách líbí právě ta jejich výška (nebo tloušťka), např. tady:
Milis Odesláno 6. září 2006 Nahlásit Odesláno 6. září 2006 Ty bláho, to je jak krabička od antiperlí, jestli to pamatuješ )
roon Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Ty bláho, to je jak krabička od antiperlí, jestli to pamatuješ ) jo tak to přirovnání sedí
Milan Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 ale ta modrá je super.. http://img432.imageshack.us/img432/5606/b426bj0.jpg Prečo je č 7 na tom obrazku čierne ?
X-Bob Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Ty bláho, to je jak krabička od antiperlí, jestli to pamatuješ ) jo tak to přirovnání sedí Uz z toho nejaky bombon vypadl? :D
Ondraj Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Není černá, to je jen světelný efekt. Čísla a ručičky podle dopadu světla hodně mění barvu a je to zajímavé. Svoji úlohu v tomto hraje určitě i oboustranný antireflex.
Ondraj Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Ve skutečnosti ten rozdíl na číslech tak markantní není. Na mých hodinkách jsou spíše kovově šedé. Ručky jdou od světle modré až po černou.
Duke650 Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Divné to není. Normálně ručičky i cifry vypadají černé. Z určitých úhlů pohledu jsou kovově světle modré až kovově tmavě modré. Nemusí se to každému líbit, ale není to žádné nápadné pouťové házení prasátek, je to decentní.
aCIDfire Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 2Karlos: no výška těhle to už je fakt masakr,..i když asi skoro na všechno se dá zvyknout,nejdřív jsem se bál Aviatoru IV,ale nakonec v pohodě,ňákej ten mm se dýnko zareje do kůže:) ani to nemusim mít fest zaplý. O kostlivci mi ani nemluvte,mám obvod tlapy 16,6mm ,...jsem kvůli tomu musel oželet parádní řemen z pštrosa, co má i Kamil,..no pro náhradu si jdu zejtra na poštu:)
Ondraj Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Přesně tak, je to hodně decentní, řekl bych, že se jim to hodně povedlo.
Karlos Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 No, možná je ta výška masakr, možná jen optický klam. Záleží na tvaru a průměru pouzdra. Dal jsem si práci a našel si výšku několika hodinek pro porovnání: Poljot Aviator IV 13 mm Fortis B42 diver 13,5 Fortis Spacematic (krabička od antiperlí) 14 Seiko Samurai 15 Nezdá se to, co? Ty Fortis Spacematik jsou menší (40mm) a mají zarovnané boky, proto to vypadá, jak vypadá - jako krabička od antiperlí Mně se to líbí, je to impozantní.
Návštěvník Kamil Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Tak jsi mě přinutil vyndat šupleru! Samuraie mají 13,4 mm.
Karlos Odesláno 7. září 2006 Nahlásit Odesláno 7. září 2006 Aha, ty údaje jsou z netu a tak jsou asi trochu nepřesné. Tak moment, běžím do sklepa hledat šupleru...ocel. samuraie 14,2 mm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se