nizkotucnytvaroh Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 @Spongebob Pravdu díš. Já se třeba o to víc, vždycky těším, až nahodim normální hodinky, do práce mám G-shocky nebo Seiko 5ky, taky nechci dodrbaný cibule, se kterýma pak půjdu třeba do divadla nebo společnosti. Proto proč ne, třeba nějaký výše zmíněné Hamiltony, a na otloukání G-shocky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofyl Odesláno 18. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 (upraveno) Přátelé, tak nakonec jsem vzal tyhle Seika. Tuhle barevnou variantu jsem původně ani neměl v hledáčku, ty žlutý indexy na lunetě mi na obrázcích přišly nezajímavé, ale v prodejně jsem zjistil , že to vlastně není žlutá, ale decentní zlatá, která naživo vypadá fakt skvěle. Ten design je nádherný, oproti Steinhartům unikátní a oproti Orientům zase o něco vyspělejší. Děkuji moc všem, kteří přispívali do tohoto vlákna za vaše cenné rady, především pak pánovi, který mi doporučoval se ještě jednou prohrábnout v nabídce entry-level Seiko, sám nevím, jak mi někdy mohla vadit korunka na 4. pozici. Jsem z nich nadšený, dosud jsem je ještě neseřídil, ale závěrečná fotka s hodinkama na zápěstí na chrono-fóru má přednost. Tak teď vypisuju sázky, jak dlouho zůstanu OWG. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 18. srpna 2023 uživatelem Chronofyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Za mě dobrá volba, gratuluji. Sám jsem si je pořídil jako svoje první automaty před třemi lety akorát v barvách pepsi. Myslím že zrovna skončil prodej Skx a já je strašně chtěl tak jsem koupil tyhle. Vydržely mi jako OWG zhruba tři měsíce pak jsem nutně potřeboval pilotky… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Taky kvituji jsou hodně povedené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mss Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Pěkné, gratuluji. Ať dlouho slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Super, ať slouží.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se