Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím zdejší osazenstvo. Po X letech jsem se dostal zpět na tohle krásné fórum. Za tu dobu jsem ponosil Seiko Monster a SKX. Přemýšlím nad pořízením něčeho krásnějšího. Dost mě zaujali hodinky typu Tissot PRX. Zrovna u PRX se bojím velikosti ( zápěstí necelých 16- 17cm ) a typu strojku, ve kterém se má nacházet plastová součástka. Nemám v to zrovna důvěru. Další typ který mě zaujal, jsou vintage potápky např. Doxa sub200, Mido Oceanstar Multifort. Krom vintage potápek jsem pokukoval i po Davosa Aurgonautic, ale obávám se, že velikost přes 42mm by už bylo na mou ruku dost velké. Přednost dávám milánským tahům nebo tahům, které jsou z mnoha částí a jsou přívětivé k pohybu. Japonce už nechci a mám nutkání vyzkoušet Švýcary. Budget 1400€ . Budu rád, pokud mi zde pomůžete s výběrem a nahodíte i nějaké alternativy. Děkuji 

Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Co něco takového? Tissot, klasická ETA bez plastu, na milánském tahu...fotka klame, velikost 40 mm

https://www.helveti.cz/tissot-visodate-automatic-t0194301104100

Upraveno uživatelem Kamil.K
Odesláno

A co televize od Mida. Jedny jsou myslím i tady v inzerci. Velikost 39 (ikdyž hranáče působí vždy větší tak nevím). WR 100m, takže plavání v pohodě. Potápět se s nima předpokládám nebudeš. Barvy různé. Prostě fajn. do budgetu 1400Eur by ses měl vejít.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

zdroj: hodinky365.cz

Odesláno

Ještě mě osobně zaujaly tyto nové Hamilton Khaki Field Titanium. Mají nově titanový náramek. Budou teda lehké, ale je to titan. Můžeš si vybrat ze dvou velikostí. 42 a 38 mm. 😉

https://www.hamiltonwatch.com/en-int/h70545140-khaki-field-auto.html

Odesláno

Ty Tissoty nejsou můj šálek kávy. Na Mida tv jsem koukal, ale taky to neni úplně ono. Hamiltony podle mě mají velký lug to lug. Chlapi díky za vaše nápady, asi to bude chtít ještě dost času a hledání 😅

Odesláno
před 5 hodinami, tommasini napsal:

A co televize od Mida. Jedny jsou myslím i tady v inzerci. Velikost 39 (ikdyž hranáče působí vždy větší tak nevím). WR 100m, takže plavání v pohodě. Potápět se s nima předpokládám nebudeš. Barvy různé. Prostě fajn. do budgetu 1400Eur by ses měl vejít.

zdroj: hodinky365.cz

Ty mám něco přes měsíc. Můžu jenom doporučit. Pohodlný, přesný.

Odesláno

Zkusím také přispět s jedním návrhem, a to Certina DS Action Diver Powermatic 80 C032.807.44.081.00.

Průměr pouzdra 38mm, ETA Powernatic 80 C07.611 s 25 kameny, tudíž bez plastu, vlásek Nivachron. Titanové pouzdro i náramek, WR 300m, ISO 6425... A cena se do rozpočtu vejde.

Odesláno

@dragys27 tyhle Certiny jsou krásný :) napadá mě toho od Certiny víc ;)

Možná by nebylo špatné, kdyby @Patrikd ještě trochu upřesnil svoje požadavky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...