rancor Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Podlehl jsem volání temné strany 1978, Suby 1680... na chvíli snad vyleceno Fotit poradne neumim. Takze ta hezky "faded" luneta neni poradne videt a ten krystal je brutalni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 16. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2023 Velká gratulace! Vypadaj božsky a padnou Ti jak ulitýužívej si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 pecka, gratuluji ... to je taky můj sen, sehnat a uplatit kousek z roku narození ... užívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 17. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2023 Krásné, hoď ještě nějakou fotku. Cifr je MK1? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 18. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 V 17. 8. 2023 v 7:34, kulix napsal: Krásné, hoď ještě nějakou fotku. Cifr je MK1? Já to neumím pořádně vyfotit.. dám z foto z prodeje.. podle me MK1.. "L" primo pod korunkou, napis Submariner v delce napisu nize. Ale jestli se mýlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 18. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 V 17. 8. 2023 v 7:28, Lukyn77 napsal: pecka, gratuluji ... to je taky můj sen, sehnat a uplatit kousek z roku narození ... užívej jsem 85tka ... tohle byl ciste nakup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Gratulace nechával sis je někde prověřit? Kde jsi pořídil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 18. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 před 58 minutami, Spongebob napsal: Gratulace nechával sis je někde prověřit? Kde jsi pořídil? od mr. kaplan z OF.. je to lety overeny dealer.. jak se u vintage rika, "buy the seller, not the watch".. znamy, mistni clen, od nej ma hodne kousku.. poslal fotky vseho duleziteho a sedi to.. vcetne strojku, serioveho cisla, cisel tahu, end-linku, materialu datumovky, open 6 a 9.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Díky za info. Tak to je pak paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 18. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 před 10 minutami, Spongebob napsal: Díky za info. Tak to je pak paráda i tak samozrejme jde clovek do rizika, ale kupovat od no-name v tomto rozpoctu je nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 18. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2023 Nadherny kousek. Velka gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 29. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2023 Paráda, v dobrém závidím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 17. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 V 29. 9. 2023 v 19:30, Jeronimo napsal: Paráda, v dobrém závidím Děkuji, však se také vyhřívají v pouzdře od Vás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty223 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 To je nádhera! Odkud jsou v inzerci se tyhle "vintage" moc neobjevují a já začínám sakra přemýšlet, že si pro ně dojedu někam do USA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Pecka a paradni volba, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 28. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 V 26. 10. 2023 v 19:29, Marty223 napsal: To je nádhera! Odkud jsou v inzerci se tyhle "vintage" moc neobjevují a já začínám sakra přemýšlet, že si pro ně dojedu někam do USA mám je od chlapika z omegaforums.. mr. kaplan.. muzu na nej dat jen dobre reference, stejne jako mraky spokojenych zakazniku! navic z EU, takze nerešíš CLO a DAŇ.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rancor Odesláno 28. října 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 V 27. 10. 2023 v 9:11, Jsilver napsal: Pecka a paradni volba, gratuluji diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se