Přejít na obsah

kde koupit omegy

jardab

Doporučené příspěvky

musím ještě upřesnit ,že bych chtěl koupit seamaster 300 diver (quartz) takze jestli se vyplatí jet pro ně ven,já bych radši z ČR

Ked chces usetrit a bezpecne nakupit, tak skus watch.de Mam vynikajucu osobnu skusenost, dokonca s Omegami

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musím ještě upřesnit ,že bych chtěl koupit seamaster 300 diver (quartz) takze jestli se vyplatí jet pro ně ven,já bych radši z ČR

Ven se asi nevyplatí a do Prahy nemusíš. Cena bude asi stejná jako v Ostravě a v Dealu při platbě v hotovosti je na slevu 10% přesvědčíš. Domnívám se, že při započtení slevy nebude Vídeň levnější a Praha bude taky srovnatelná.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...

ahoj všem,díky za tipy nejdřív se musím rozhodnout zda vezmu quartz nebo automaty bo jak sem natočil Rakety po babičce a srovnal se svojima quartzkama jacques lemans,no co si budem povídat,ale mám na vás ještě jeden dotaz celkem se mě líbí vintage OMEGA CONSTELLATION a Seamaster,nevíte někdo o nějakých za rozumnou cenu ,mám na mysli jestli jste je někde nezahlédli ve starožitnictví apod

omegazv5.th.jpg omega1gp7.th.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Zdravím všechny,v prvnní řadě díky za tipy.A ted tu mám jedno velké dilema,pomalu ale jistě se blíží doba kdy bych chtěl koupit nové hodinky.Ale pořád nejsem rozhodnut,prosím poradte.Mám koupit funglovky(quartz) za nějakých 35000,- nebo starší automaty a nebo starší planet ocean(líbí se mi čím dál víc)pomozte rozlousknout tento ořech :)

Odkaz ke komentáři

Zdravím všechny,v prvnní řadě díky za tipy.A ted tu mám jedno velké dilema,pomalu ale jistě se blíží doba kdy bych chtěl koupit nové hodinky.Ale pořád nejsem rozhodnut,prosím poradte.Mám koupit funglovky(quartz) za nějakých 35000,- nebo starší automaty a nebo starší planet ocean(líbí se mi čím dál víc)pomozte rozlousknout tento ořech :)

Také se chystám ke koupi "nových" hodinek. Ze začátku pro mne byl klíčový parametr cena (tzn. quartz) + fakt, že je nikdo nenosil přede mnou, ale teď jsem se posunul jednoznačně k automatům i za cenu toho, že už je někdo vlastnil.

Odkaz ke komentáři

jardab:

Na otázku jestli při stejné ceně nový quartz nebo pre-owned mechanika v kondici nad 95% je jednoznačná odpověď - mechanika.

Nejen pocitově ale i finančně. Nový Bondovky ti spadnou o 30% při cestě z krámu. Pre-owned PO si budeš za cenu pre-owned kupovat a tedy si přiměřenou cenu budou držet +/- pořád.

Psychologickým plusem pre-owned je, že ten první ťukanec udělal někdo za vás...

Odkaz ke komentáři

vzhledem k obvykle "promiskuite" v hodinkach u clenu fora byvaji obvykle stejne zanovni... :D

tedy dobra volba imho... :)

Jj, děkuji. Musím říci, že za změnu názoru vděčím z valné části Chronomag fóru. Mým favoritem při výběru jsou OMEGA Seamaster Professional Chronograph, ale nemohu o žádné "zavadit". Zkoušel jsem Aukro, výsledky nevalné, sice "slušné" ceny, ale špatná komunikace, neochota k osobnímu předání + kontrole v autorizovaném servisu atd... . Budu asi muset být trpělivý a počkat si na ně zde ve fóru. :sweatdrop:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...