jardab Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 Zdravím Pánové, prosím o radu ,víte o nějakém prověřeném obchodě na moravě kde bych si mohl koupit bez obav seamastery. předem díky za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 No já bych to viděl nejspíš na Vídeň :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 teď jsem našel hodinářství Deal v Ostravě ,co myslíte. ode mě je do Vídně skoro stejně jak do Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 ještě jedna otázka,existuje nějaký seznam oficialních prodejců v ČR ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mengelis Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 teď jsem našel hodinářství Deal v Ostravě ,co myslíte. ode mě je do Vídně skoro stejně jak do Prahy tam je to v pohodě, ale ta cena no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 Na webu Omegy je dealer locator. Na Moravě pouze ta Ostrava, nebo Hanák a Oriosa v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 JJ díky pozjištuju jaké jsou ceny a kdoví třeba si udělám výlet do Prahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 Než Prahu, bych kvůli ceně opravdu doporučil tu Vídeň !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 9. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 musím ještě upřesnit ,že bych chtěl koupit seamaster 300 diver (quartz) takze jestli se vyplatí jet pro ně ven,já bych radši z ČR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaem Odesláno 9. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2009 musím ještě upřesnit ,že bych chtěl koupit seamaster 300 diver (quartz) takze jestli se vyplatí jet pro ně ven,já bych radši z ČR Ked chces usetrit a bezpecne nakupit, tak skus watch.de Mam vynikajucu osobnu skusenost, dokonca s Omegami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctenar Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 musím ještě upřesnit ,že bych chtěl koupit seamaster 300 diver (quartz) takze jestli se vyplatí jet pro ně ven,já bych radši z ČR Ven se asi nevyplatí a do Prahy nemusíš. Cena bude asi stejná jako v Ostravě a v Dealu při platbě v hotovosti je na slevu 10% přesvědčíš. Domnívám se, že při započtení slevy nebude Vídeň levnější a Praha bude taky srovnatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Odesláno 20. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2009 Nebo zkus www.uhren-miquel.de.Taky spolehlivý shop a příjemné ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 10. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 ahoj všem,díky za tipy nejdřív se musím rozhodnout zda vezmu quartz nebo automaty bo jak sem natočil Rakety po babičce a srovnal se svojima quartzkama jacques lemans,no co si budem povídat,ale mám na vás ještě jeden dotaz celkem se mě líbí vintage OMEGA CONSTELLATION a Seamaster,nevíte někdo o nějakých za rozumnou cenu ,mám na mysli jestli jste je někde nezahlédli ve starožitnictví apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 ještě jedna otázka,existuje nějaký seznam oficialních prodejců v ČR ? Existuje seznam prodejců, který zásobuje Dušák, oficiální distributor pro ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Omegy koupíš třeba v Brně - v centru vím o dvou obchodech s luxusními hodinkami - jeden je Hanák a druhý se tuším jmenuje Oriosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 4. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2009 Zdravím všechny,v prvnní řadě díky za tipy.A ted tu mám jedno velké dilema,pomalu ale jistě se blíží doba kdy bych chtěl koupit nové hodinky.Ale pořád nejsem rozhodnut,prosím poradte.Mám koupit funglovky(quartz) za nějakých 35000,- nebo starší automaty a nebo starší planet ocean(líbí se mi čím dál víc)pomozte rozlousknout tento ořech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1972 Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Zdravím všechny,v prvnní řadě díky za tipy.A ted tu mám jedno velké dilema,pomalu ale jistě se blíží doba kdy bych chtěl koupit nové hodinky.Ale pořád nejsem rozhodnut,prosím poradte.Mám koupit funglovky(quartz) za nějakých 35000,- nebo starší automaty a nebo starší planet ocean(líbí se mi čím dál víc)pomozte rozlousknout tento ořech Také se chystám ke koupi "nových" hodinek. Ze začátku pro mne byl klíčový parametr cena (tzn. quartz) + fakt, že je nikdo nenosil přede mnou, ale teď jsem se posunul jednoznačně k automatům i za cenu toho, že už je někdo vlastnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 jardab: Na otázku jestli při stejné ceně nový quartz nebo pre-owned mechanika v kondici nad 95% je jednoznačná odpověď - mechanika. Nejen pocitově ale i finančně. Nový Bondovky ti spadnou o 30% při cestě z krámu. Pre-owned PO si budeš za cenu pre-owned kupovat a tedy si přiměřenou cenu budou držet +/- pořád. Psychologickým plusem pre-owned je, že ten první ťukanec udělal někdo za vás... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardab Odesláno 5. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Je rozhodnuto ,bude to mechanika,teď příjde na řadu to těžší rozhodnutí jestli jít do seamasteru nebo PO.Líbí se mi oboje,ale které víc včil babo raď jsou nějaké + nebo - u těcto modelů která mé rozhodnutí usnadní ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1972 Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 vzhledem k obvykle "promiskuite" v hodinkach u clenu fora byvaji obvykle stejne zanovni... tedy dobra volba imho... Jj, děkuji. Musím říci, že za změnu názoru vděčím z valné části Chronomag fóru. Mým favoritem při výběru jsou OMEGA Seamaster Professional Chronograph, ale nemohu o žádné "zavadit". Zkoušel jsem Aukro, výsledky nevalné, sice "slušné" ceny, ale špatná komunikace, neochota k osobnímu předání + kontrole v autorizovaném servisu atd... . Budu asi muset být trpělivý a počkat si na ně zde ve fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se