Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

:D nevím, co bych poradil, protože nevím, v kolika se chodí k biřmování :D.

Kdyby mechaniku, tak prim supersport, vydrží navěky a mají průměr 38mm a jsou myslím zaplatitelný i pro kmotra. Píšu to i proto, že já měl první hodinky velmi podobný poljoty s vojenským ciferníkem, kromě toho, že z rúzných příčin vlastně nikdy nefungovaly se mi jako klukovi moc líbily :D)

Kdyby quartz, tak prim sport 41 Q.

Jestli je to kus chlapa, tak ty traser supersport, vypadaj jak z hvězdnejch válek a jsou za současnou cenu cca 3400 Kč doslova dárek od kubsona. Mám je, fakt oldblacku !! a jsou perfekt, jenom kdyby měly ksakru antireflex (to sklíčko je veliký a plochý a hodí se tak akurát na pouštění prasátek :D) a možná vybarvený čísla na lunetě ! Ale darovanýmu koni na hnidy nekoukej... jsou fakt perfekt.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
:D nevím, co bych poradil, protože nevím, v kolika se chodí k biřmování :D.

Kdyby mechaniku, tak prim supersport, vydrží navěky a mají průměr 38mm a jsou myslím zaplatitelný i pro kmotra. Píšu to i proto, že já měl první hodinky velmi podobný poljoty s vojenským ciferníkem, kromě toho, že z rúzných příčin vlastně nikdy nefungovaly se mi jako klukovi moc líbily :D)

Kdyby quartz, tak prim sport 41 Q.

Jestli je to kus chlapa, tak ty traser supersport, vypadaj jak z hvězdnejch válek a jsou za současnou cenu cca 3400 Kč doslova dárek od kubsona. Mám je, fakt oldblacku !! a jsou perfekt, jenom kdyby měly ksakru antireflex (to sklíčko je veliký a plochý a hodí se tak akurát na pouštění prasátek :D) a možná vybarvený čísla na lunetě ! Ale darovanýmu koni na hnidy nekoukej... jsou fakt perfekt.

Ja to vidím na tých 36 mm maximum.Aj keď ten Traser vyzerá naozaj dobre na ruke.Skúsim u mladého spraviť nenápadný prieskum preferencií.

Primky bohužiaľ nie.Bohužiaľ, preto lebo moje prvé hodinky boli Prim a mal som ich celkom rád.A nie preto, lebo to nepovažujem za rozumné rozhodnutie.

Som mal obavu, že mi poradíš pre malého certifikát za 300 litrov :-)

Odesláno
Máš strach podívat se pravdě do očí???

Ale nie.Len rady v štýle "nekupuj Audemars Piguet, kúp Prim" ma vždy znova pobavia.Ale dopadlo to celkom dobre.Peace.

Odesláno

Tak Primky neklaply! :)

V létě jsem to řešil a vyřešil k obrovské spokojenosti stejného juniora nákupem moc pěkných spotovních vodotěsných automatů Seiko 5. Průhled na strojek ho dostal.

Odesláno (upraveno)

Hele, a co zkusit CWC - originály royal air force - mají je v quartzu i v mechanice. Poradím ti ještě něco, můj kluk oceňuje hodinky s číslama, čím víc, tím líp, nejlépe i odpolední hodiny, jak má třeba traser.

Jinak swoče a seika jsou tradičně perfektní jistota.

Upraveno uživatelem cigi
  • po měsících...
Odesláno

Ďakujem všetkým za rady a možno ako inšpiráciu sem dávam vybraný kúsok.Jedná sa o model Seiko 5 Sports SNZB23J1 .Veľká spokojnosť na mojej aj obdarovanej strane.Možno ešte gumený remienok zvážim.Nakoniec boli k narodkám a nie k tej svätej veci.

Pod čiarou: z mojej strany veľké prekvapenie nad slušnou kvalitou spracovania.Celkový pocit z hodiniek presahuje nákupnú cenu do tej miery, že zvažujem nákup Samurai :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)
JJ Swatchky jsou good

Procitam tak malo vlaken - a stejne pomalu kazdy den na jednoho narazim...

Co chystas Ty, zanovni Casia za super cenu?

EDIT: citace

Upraveno uživatelem carpaccio
  • po měsíci...
Odesláno
UZI Defender Watch, budu vhodne pre 12 rocneho chlapca? :o

Záleží o co se zajímá, pro kámošova synka (6. třída a vášnivý modelář) teď vybíráme Junkersky nebo Zeppeliny a nebo letecké hodinky s menším průměrem. Rozhodně ne 47mm :sad01_anim: - strašně se mu třeba líbili Steinhard chrono :speak_cool: jenže to tatík cenově nerozdejchal

Takže i UZI může být naproto v pohodě a budou mít úspěch

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Jeden koncept hodinek pro juniora

FrédériqueConstant Junior.

Doporučená cena 550,-EUR.

38 mm průměr - tedy i pro hledající tento rozměr pouzdra.

Automat i Quartz.

Na zadní dýnko si můžete navrhnout text.

Podle mě docela dobrý zásah do místa na trhu.

edit: na ručkách uvádí u svých modelů tritiové trubky!

Upraveno uživatelem horal
Návštěvník salamio
Odesláno

A co takhle hodinky Lego? Výměnná luneta a dílky pásku.

Uznejte, že třeba hodinky Star Wars Obi Wan nebude mít ve třídě každý! :) Můj syn ještě nemá tři roky, ale až přijde čas, hodinky Lego ho neminou!

Odesláno

kdyby me byl deset, tak bych se netvaril moc nadsene na takovyhle duchodcovsky hodinky... v deseti sem miloval startrek a vetrelce a scifi obecne a fakt bych tim padem radsi nejaky digi, seiko ventura, junghans mega, nebo aspon sportovni chrono se stopkama...

Odesláno
kdyby me byl deset, tak bych se netvaril moc nadsene na takovyhle duchodcovsky hodinky... v deseti sem miloval startrek a vetrelce a scifi obecne a fakt bych tim padem radsi nejaky digi, seiko ventura, junghans mega, nebo aspon sportovni chrono se stopkama...

Nevim jestli by malej kluk unesl Seiko Ventura :) Za frajera by ale byl.

Jinak si myslim, že se to moc řeší, desetiletej kluk takový nároky mít nebude. Hlavně když to bude cool :)

• Po letech...
Odesláno

Posted Image

Ďakujem všetkým za rady a možno ako inšpiráciu sem dávam vybraný kúsok.Jedná sa o model Seiko 5 Sports SNZB23J1 .Veľká spokojnosť na mojej aj obdarovanej strane.Možno ešte gumený remienok zvážim.Nakoniec boli k narodkám a nie k tej svätej veci.

Pod čiarou: z mojej strany veľké prekvapenie nad slušnou kvalitou spracovania.Celkový pocit z hodiniek presahuje nákupnú cenu do tej miery, že zvažujem nákup Samurai Posted Image

Odesláno

Posted Image

FrédériqueConstant Junior.

Doporučená cena 550,-EUR.

38 mm průměr - tedy i pro hledající tento rozměr pouzdra.

Automat i Quartz.

Na zadní dýnko si můžete navrhnout text.

Podle mě docela dobrý zásah do místa na trhu.

edit: na ručkách uvádí u svých modelů tritiové trubky!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...