cody Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 (upraveno) Premejslim a nemuzu se rozhodnout. Prosim ty kdoz maji zkusenost s nekterym z techto nosicu hodinek at se podeli. Rad bych hodinky nosil na necem od stejneho vyrobce. Link je: http://www.ocean7watchco.com/cs1/index.php...;category_id=11 Nejvice se mi libi samozrejme tah. Ten me na fotce trosku zklamal sponou, je plechova. Priznam se ze bych radeji plny material, mozna bych skousnul i motylovou:-) Kdyby se nekomu valel doma napiste... Kozeny se mi libi, jen nemam rad reminky co maji z druhe strany jimou barvu. Libi se mi kdyz je na obou stranach stejna barva. Ocenil bych info o pouzitem materialu a spodni barve, ikdyz vzhledem k cene predpokladam teletinu. Tyhle gumove remeny jsou pro me velka neznama, jeden z nich mel puvodni majitel a stezoval si, ze se nej priserne lepi prach. Krome vasich zkusenosti budu vdecny i za pripadne fotky, ale hlavne ty zkusenosti. Vim kde maji oficialni forum, ale tam se nechytam, takze klidne vy kdoz na watchussek chodite prosim pomozte. ( http://forums.watchuseek.com/forumdisplay.php?f=133 ) V pripade tahu uvitam i jine navrhy pokud spona bude motylova nebo preklapecka s plnym materialem. Nevim jak to bude s odstinem, pouzdro hodinek je kartacova ocel, nevim jak tezke je strefit se do odstinu. Uz mi z toho sibe, furt nevim na co je dat. Zajimaji me hlavne zkusenosti s nosenim toho co je dole na obrazkach... Ted k nim mam cerneho zraloka a hnedy Enzo Mechana. Zralok je moc drobnej a tenkej. Enza je mi lito, je to limitka tak ho nechci odrbat. A ma na me brutalne velkou trnovou sponu. Fotky jsou z webu, ne moje. Upraveno 12. ledna 2009 uživatelem cody
PhoeniX Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Pletený kovový tah, který mi sedne k plongeur ručce.
Jaem Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2009 Zaujimave kusky su na www.divestraps.com
cody Odesláno 13. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 (upraveno) Dik za typy, spekuluju. PhoeniX mel by jsi typ na pletenej tah v kartacovej uprave? Na tom neco je, ala Omega Proplof:-) Karbon a kuzi asi nee, zuzuje se mi to to na tah nebo kaucuk. Ten co postoval Jaem nevypada zle, ty ostatni co se libi zase nemaji 24mm. Jeste dotaz, nevim zda se extenze (zvlneni) na kaucuku hodi k hranatemu pouzdru? Upraveno 13. ledna 2009 uživatelem cody
PavelK Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Dik za typy, spekuluju. PhoeniX mel by jsi typ na pletenej tah v kartacovej uprave? Na tom neco je, ala Omega Proplof:-) Karbon a kuzi asi nee, zuzuje se mi to to na tah nebo kaucuk. Ten co postoval Jaem nevypada zle, ty ostatni co se libi zase nemaji 24mm. Tady nebo tady mají kromě lesklého povrchu i saténový, u některých i matný. Nevím, který by odpovídal kartáčovanému, možná žádný. Kdo se má ve všech těch povrchových úpravách vyznat. Je např. nějaký rozdíl mezi kartáčovaným a broušeným povrchem?
cody Odesláno 13. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 (upraveno) Taky si v tomhle nejsem jistej. Podle me je to od nejhrubsiho: -kartacovani -brouseni -lesteni Vetsinou je to videt na tahu, kombinace brouseni a lesteni, to se pak blbe rozlestujou skrabance. Ale kovanej v tomhle nejsem, taky bych v tom rad mel jasno. Upraveno 13. ledna 2009 uživatelem cody
kejklik Odesláno 13. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 Stručně - výborný poměr CENA x VÝKON http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_Cat_ID=2
cody Odesláno 13. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 13. ledna 2009 (upraveno) Zda se mi tam dobre vsechno jako karbon a kuze, nebo uz nemam pit? Kazdopadne dik za link, uz jsem se rozhodl, bude to kaucuk nebo tah. Upraveno 13. ledna 2009 uživatelem cody
cody Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Tak ten s napisem Ocean7 po obvodu co se mi libil je podle puvodniho majitele naprd, takze zamackavam slzu a loucim se s nim... Ale dal mi tip, od Hirsche, takze otazka zda se extenze hodi k hranatemu pouzdru je vyresena, myslim ze ano. Skoda te leskle spony.
Well Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Ahoj, koukni se sem http://www.watchobsession.co.uk/shop/enzo-mechana-c-53.html Je tam výběr jak kožených, gumových řemenů i ocelových tahů s daleko lepší sponou.
Viktor Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Spona se dá snadno vyměnit, navíc udělat z leštěný spony "kartáčovanou" nedá moc práce
Seamaster Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Dik za typy, spekuluju. PhoeniX mel by jsi typ na pletenej tah v kartacovej uprave? Na tom neco je, ala Omega Proplof:-) S tim Ploprofem jsi mi pripomel, ze Ocean7 primaji objednavky na hommage Ploprof... On i ten dial vcetne rucek na tvejch je skoro verna kopie.... takze ten mesh bracelet by k tomu mohl jit... Remen lepi prach, pokud je to silikonovej remen, origo kaucuk je naprosto resistentni proti prachu, vode atp, parada.
Well Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Ten Hirsch by mohl být dobrou volbou. Svůj název (Extrem) rozhodně nezapře, ale k mohutnému pouzdru by se mohl hodit .
New Milis Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Ten Hirsch by mohl být dobrou volbou. Svůj název (Extrem) rozhodně nezapře, ale k mohutnému pouzdru by se mohl hodit . Jo, a ještě tak mít k tomu cvičenou blechu.
Vit Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Ten Hirsch by mohl být dobrou volbou. Svůj název (Extrem) rozhodně nezapře, ale k mohutnému pouzdru by se mohl hodit . Nevím, je to takové moc divoké....
Viktor Odesláno 14. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Podle mý zkušenosti se prach chytá na levný silikonový i gumový (= kaučukový) tahy. Značkový tahy mají nějakou lepší povrchovou úpravu a prach se na ně nechytá. Údajně ale stačí obyčejnej aftermarket tah ošetřit sprejem na gumu, kterej prodávají na benzínkách, a prach se přestane lepit. Ten Hirsch je ďábelskej, pro mě za hranicí nositelnosti.
cody Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Ten Hirsch by mohl být dobrou volbou. Svůj název (Extrem) rozhodně nezapře, ale k mohutnému pouzdru by se mohl hodit. Ten Hirsch je ďábelskej, pro mě za hranicí nositelnosti. Jo souhlas, desingove pekne, navic Oceany jsou hranaty coz jeste lepe ladi s tou brutalni extenzi. Ale jak rika Viktor, co je moc to je prilis. Na me ruce cca 16,5cm by to slo tak v lete na plazi ke kratasum. Jinak bych si pripadal jako exhibicionista a je mi jasne, ze hodinky byli furt stredem pozornosti, coz nechci. A taky myslim, ze bych hodinky strcil leda do rukavu od monterek. Je to pekne, ale pro me moc monstrozni:-(
cody Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Neni mi jasne, jaky je mezi nima rozdil. A koukam jak koukam, asi jen v logu EM x EMV. Ale nevim co to znamena. EM asi Enzo Mechana, ale EMV??? http://www.watchobsession.co.uk/shop/enzo-...elet-p-420.html http://www.watchobsession.co.uk/shop/enzo-...elet-p-421.html
cody Odesláno 14. ledna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2009 Pokud by to byl kaucuk, nej mi prijde na Wellovo linku. Ma krasnou sponu, ale prijde mi podezdrele levnej. Co myslite, hodi se k tomu pouzdru? http://www.watchobsession.co.uk/shop/black...trap-p-404.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se