Spongebob Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) před 8 minutami, Michallcz napsal: TW2W10300 Za ten peníz jsou to moc hezké hodinky. Do konce života mi pravděpodobně nevydrží, ale jako bezúdržbovky jsou fajn. Jo už jsem si je našel dík. Bral bych ale variantu s tím ala jubilee tahem edit: ty bláho teď koukám ony mají hesalit?? Tj hustý a 20mm stěžejky taky fajn na Nato strapy třeba.. Upraveno 25. ledna uživatelem Spongebob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Moje prvé lepšie hodinky , nevidieť že majú 12 rokov ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brba Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února Včera skompletované , dnes na ruke ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter tham Odesláno 26. února Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února Citizen Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února U-boat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudhaBudhovic Odesláno 28. února Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal_H Odesláno 1. března Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března Tissot T870/970 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupo Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března uz som skoro zabudol ze ich mam.. uz tyzden mi to neslo z ruky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno včera v 15:39 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:39 Dneska jsem vzal na cestu tyhle quartzky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se