Přejít na obsah

Bobřík - jak dlouho vydržím nekoupit hodinky?

Doporučené příspěvky

@Willie McBride Tak ale to buď rád, já se ještě ani nezapsal, ani nerozhodnut pro finální kus 😁 po dovolené rozseknu.

Ať dělají radost! 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

@Willie McBride Tak ale to buď rád, já se ještě ani nezapsal, ani nerozhodnut pro finální kus 😁 po dovolené rozseknu.

Ať dělají radost! 🙂

Ďakujem. U mňa to bolo také, rád by som nejaké RLX vyskúšal, tak sa na niečo sa zapíšem, aj tak nikdy neprídu. A prišli v čase, keď to nebolo najvhodnejšie, po hodinkách, ktoré sú u mňa úplne inde a celkovo to dojem z nich u mňa pokazilo. Asi som mal priveľké očakávania, no mám skúsenosť, môžem si odškrtnúť, že v hodinkovnici mám aj Rolex a ide sa ďalej. Snáď ďalší kúsok (ak nejaký bude) spraví väčšiu radosť, je toho ešte veľa, čo nemám 🙂

Odkaz ke komentáři

před 24 minutami, Willie McBride napsal:

Ďakujem. U mňa to bolo také, rád by som nejaké RLX vyskúšal, tak sa na niečo sa zapíšem, aj tak nikdy neprídu. A prišli v čase, keď to nebolo najvhodnejšie, po hodinkách, ktoré sú u mňa úplne inde a celkovo to dojem z nich u mňa pokazilo. Asi som mal priveľké očakávania, no mám skúsenosť, môžem si odškrtnúť, že v hodinkovnici mám aj Rolex a ide sa ďalej. Snáď ďalší kúsok (ak nejaký bude) spraví väčšiu radosť, je toho ešte veľa, čo nemám 🙂

Jsou to ale drahé pokusy 😉 Já ti to říkal rovnou, že máš jít do JLC a vykašlat se na experimenty s RLX 😇

Odkaz ke komentáři

Rád bych napsal, že jsem vydržel další měsíc. Sice jsem žádné hodinky nekoupil, ale dvoje dostal. Což by mohlo mít analogii ve slibu, že už si nikdy nekoupíte žádný drogy, ale v zápětí se zmrskáte matrošem od kámoše.

Ale kvůli tomu přece nebudu vracet dárky 😂

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Jsou to ale drahé pokusy 😉 Já ti to říkal rovnou, že máš jít do JLC a vykašlat se na experimenty s RLX 😇

Sú veci, ktoré musíš vyskúšať. Po tom, čo všade čítam priam orgazmické vyjadrenia vlastníkov RLX som to chcel proste zažiť aj ja 😄 Očakával som, že ma to aspoň vystrelí z topánok, no oni mi ani nerozviazali šnúrky na tých topánkach 😄 (asi som vybral zlý model) ... alebo som ich kúpil v zlom čase. Ak by som ich kupoval namiesto UN hneď po Festinkach, asi by zapôsobili inak 😄 😄 😄

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Asi od 2012 do 2021 jsem vydrzel byt OWG. Ani jsem nad tim nepremyslel. Orisky me bavily. Pak byla krize, nekdy 2020 a nastoupily do hry Apple Watch SE... chtel jsem zmenu. Ale, tyhle hodinky nepocitam do poruseni OWG :)  Ale prosinec 2021 se neco zmenilo a ja to uz nevydrzel a poridil druhy - Becka. To rozjelo chronobundus ale naplno a v kvetnu 2022 nastoupily do sbirky Moony.

Rekord mam tedy 9 let :) 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po měsíci...

A je to v pr….

Neudržel jsem se a mám na cestě rovnou 3 kusy. Tzn. cca jedny za každý měsíc odpírání 😂

Nic drahýho, ale hodinky to jsou.

Mohl bych to deklarovat třeba jako těžítka. To by se snad nemuselo počítat?

Upraveno uživatelem Jerryl
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Já to prostě nedávám

Přes všechny snahy a škrcení mi to vychází průměrně na jeden kus měsíčně. Je to hrůza.

Poslední kauf proběhl zrovna včera.

Jsou to miláčci, velká radost, ale jinak je to osobní selhání.

Tady malá ochutnávka, abyste pochopili a omluvili můj poklesek. To jsem prostě musel.

IMG_1124.thumb.jpeg.b3ecafd91736eda8769a441e1b9f5f86.jpeg

Začínám půst znova.

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Jerryl napsal:

Já to prostě nedávám

Přes všechny snahy a škrcení mi to vychází průměrně na jeden kus měsíčně. Je to hrůza.

Poslední kauf proběhl zrovna včera.

Jsou to miláčci, velká radost, ale jinak je to osobní selhání.

Tady malá ochutnávka, abyste pochopili a omluvili můj poklesek. To jsem prostě musel.

IMG_1124.thumb.jpeg.b3ecafd91736eda8769a441e1b9f5f86.jpeg

Začínám půst znova.

na kolik přijde takový retro digi kousek?👍

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...
před 19 hodinami, Jerryl napsal:

Bobříka prostě nedávám, tak mě napadlo, že bych ten nekonečný příliv nových hodinek mohl kompenzovat přiměřeným “odlivem” tj. prodejem.

Myslíte, že to je přijatelné a funkční řešení?

Myslím, že už nemáš roupama co dělat. Za cca 14 dnu to bude rok, co jsem nic nekoupil, protože mám tolik práce(cihle, lopata, písek…), že na hodinky není čas (teda ne, že bych se na něco nedíval, ale třeba zkusit je fyzicky v hodinářství časově nedávám). 

Prodávat jen to, co potom nebudeš zpětně složitě shánět ;) 

Odkaz ke komentáři

Za 10 dní to budou 3 měsíce. Ale zase Servis Pogue za cenu hodinek, servis toho posledního nákupu, tah na Murph, Monstra. A jo, já jsem debil. Monstra. Takže beru zpět. 2 měsíce. Z nových mě ale nic neláká. Nesmím koukat na Aukro, nějakej kluk od Zlína tam dává furt nějaký pěkný vintážky, naštěstí má u všeho krátký tahy. 😁 No jdu se tam podívat.

Odkaz ke komentáři

Já už tři čtvrtě roku nic (řemeny nepočítám), ale je to těžké.

Jsou tady v inzerci spring drive GS (šampaň) za velmi lákavou cenu, navíc v městě , přes které jezdím poměrně často a je čím dál těžší tomu odolat 😁

Pořád se přesvědčuji, že už bych to neunosil a musel bych něco prodat, což jsou zase další starosti, takže zatím bojuji úspěšně, ale na jak dlouho 😄

Odkaz ke komentáři

V 16. 6. 2024 v 20:26, Jerryl napsal:

Tvá poznámka o roupech je k zamyšlení. Díky!

Není zač, ne vážně nebylo to myšleno nijak zle. Spíš tak, že někdy je lepší je od hodinek oprostit, věnovat se něčemu jinému a ono to nakonec přijde samo. Ty správné hodinky si tě časem najdou, přijde nějaká novinka u které hned budeš vědět, že je to ono a prostě ji bez výčitek koupíš 🙂 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...